Wednesday, August 29, 2012

Depper.....

Er egentlig ikke i blogge-humør, men ikke i noe annet humør heller, og tv'n viser ett eller annet villmarks-greier som i grunnen ikke er så innmari givende.
 Selv om jeg har hatt en fin dag på jobben i dag, er det bare slik at ikke alle dager er like gode, og selv om jeg ser MYE positivt, tenker jeg bare: Greit, da tar jeg ett lite glass vin, og furter en times tid, så går jeg og legger meg, og trøster meg med en folin' kjekk mannj! ;)
 Det er bare litt slik av og til, og i kveld innså jeg i min runde i hagen, at høsten har meldt sin ankomst.
Dette er alltid kjedelig for en som hater vinteren, men det er egentlig veldig lite jeg kan gjøre med det.....
For mens jeg har stått med hodet i ett malingsspann i Molde, har hundrevis av liljer blomstret uten at jeg har sett de. Men slik må jeg nok bare innse at det også vil bli fremover.....
Men det er mitt valg, og jeg vil så gjerne prøve.
Ingen jeg har snakket med sier at man noen gang blir rik på interiør. Man må jobbe til en stuper, og ofte sutte på labben. For meg veier ikke pengene tyngst, men å få gjøre noen en liker.
Så får vi se hvor lenge det går før jeg begynner å brekke meg når jeg ser en pappeske, -for det har vært SERIØST nok av de den siste tiden! ;)
 Joda, butikkarbeid er mer enn bare å dekorere og smile bak kassa.
Dessverre! ;)
-Men jeg liker å smile da! :))
 Legger ut noen bilder her nå, for i neste uke blir det veeeeldig store forandringer. ;)
 Gleder meg til å endre på ting, og være litt kreativ igjen.
Nå over til rødvinen!
 So long!
PS Har nesten en tom kjeller! ;)17 comments:

 1. LEKKERT!
  Synd man ikke bor i Molde :)

  Lov å være sliten og lei.. Stått på i det siste med nybutikken. Kos deg med vinglasset og mannen så er nok morgendagen lysere :)

  Klem fra Tove

  ReplyDelete
 2. Her er ei til som hater vinteren, og jeg kan `trøste` deg med at det blir verre og verre for hvert år som går.....Høsten kan være fin den, bare en stopper opp og nyter, men hui som det blåste i går!
  Et glass vin hjelper litt på humøret, og jeg kan jammen forestille meg at du må være dødssliten nå etter all jobbingen med butikkflytting, selv med god hjelp!
  Trøsteklem fra meg!

  ReplyDelete
 3. Heisann Nina:)
  Den blå kjøkkenbenken er berre det skjønnaste eg har sett!!!Er den til salgs eller?Og det rosa kjøkkenbordet... Hylleknektane...Sukk,so mykje fint!!!Ein stil heilt etter min smak♥Du er kjempeflink å dekorere!!!

  Kos deg med vinen ☺

  Klem frå Mette.

  ReplyDelete
 4. Kos deg med vina du,vel fortjent:-))Butikken er knallfin,har allerede handlet,å mere shopping blir det!

  ReplyDelete
 5. Den blå kjøkkenbenken, er den for salg? Kva er eventuelt pris og mål? Nydeleg!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det er en benk vi har kjøpt og endret på + kjøpt IKEA-vask til, for å ha i butikken.
   Ikke for salg, nei.

   Delete
  2. Kjempenydelig:) Var det vanskelig å nedfelle en vask i benken? Har lyst på et gammelt skap med vask i stedet for vanlig baderomsinnredning når vi restaurerer huset på gården:) Ellers vil jeg si at det er lov å være sliten og lei, ja. Noen ganger merker jeg at jeg er skikkelig sur og trist, uten egentlig å vite hvorfor. Sånn er det kanskje bare. Håper dagen i dag blir bedre:)

   Delete
 6. Ja det er nok sånn at noen dager bare er tyngre, ikke alltid med en grunn...
  Jeg elsker høsten og vinteren, men det er mange som deg, som ikke liker det.
  Håper dagen blir bedre idag torsdag :)
  Det er jo en nydelig butikk du har, tenk å få ha det :) Du må være stolt :)

  Ønsker deg en flott torsdag :)

  ReplyDelete
 7. Utrolig flott butikk Nina, dere har virkelig fått det til, ikke mye i ville forandret der!!! Ble raskt sist i va der, fikk ikke sagt hade... En litt travel liten kar som ikke aner hva å vente er... Nå har vi vært og er fortsatt slått ut av sykdom, men kommer en dag igjen ; ) Lykke til videre med butikk, sikker på at det kommer til å gå bra! Hilsen Ingrid

  ReplyDelete
 8. Så mye fine butikkbilder! :)
  Skulle nok hatt noen teleporteringsevner ( og stor lommebok).

  Har litt humørsvigninger om dagen, den ene dagen er det sol og varmt, neste er det surt og kaldt.. sommer, høst, sommer, høst.. Jeg vil ha sommer, jul og så vår ;)

  ReplyDelete
 9. Åjoda,- sånn er det hvert år i hagen.. Jobber med hagen for å få den fin,- og når alt blomstrer...ja da drar man på 3 ukers ferie og kommer hjem når mye er avblomstret. Stå på du.... PS nesten tom kjeller... ja da har du masse plass til "knoller" og frø til neste år.... Sees i butikken en dag tenker jeg... Kommer innom.
  J

  ReplyDelete
 10. Hei Nina :)
  Det er lov og være sliten i blandt. Og livet går opp og ned!
  Nydelig butikk du har!! Kos deg der isammen med flotte varer og hyggelige kunder!
  Klem fra Anne-Marit

  ReplyDelete
 11. Må og vil si at du har utrolig my lækkert og fint, og e flink å dekorere :-)) Synd vi ikke har en slik butikk her I Trondhjem.. :(

  ReplyDelete
 12. Hei Nina=) For en fantastisk herlig butikk du har;) JIseess!! Måtte du virkelig lykkes, DEN innsatsen og DET resultatet- ONE OF A KIND=)Masse lykke til fra meg;) klem Maren

  ReplyDelete
 13. Hei Nina=) For en fantastisk herlig butikk du har;) JIseess!! Måtte du virkelig lykkes, DEN innsatsen og DET resultatet- ONE OF A KIND=)Masse lykke til fra meg;) klem Maren

  ReplyDelete
 14. Hei Nina:) Ja noen dager føler en seg bare litt nedstemt..Men det er som du sier ingen dager er like og du har jo din kjære og støtte deg på:) Jeg vil også si meg enig i at hvis tilbudet hadde kommet, om og arbeide med noe en brenner for og liker, og kanskje ikke tjene fett på det..Mot og fått en jobb en hadde tjent mye på og kanskje ikke trivdes, ja da er valget vært såre enkelt.. Det en brenner for:) Og ut fra bildene i butikken din samt hjemmet ditt..ja da har du funnet din vei:) Og jeg ønsker deg lykke til videre med dette:):) Du er flink Nina:):) Så jeg håper du koste deg med vinen igår, for idag har du fått en ny dag med nye muligheter:) Grip den:)
  Klem fra Linn

  ReplyDelete
 15. Heisann Nina !....og takk for sist !
  Får prøve å muntre deg opp litt. Titt innom meg å se hvor fin skjermveggen ble på badet mitt. Jeg reklamerte samtidig litt for deg om nybutikken. Den er blitt kjempefin og jeg håper inderlig du lykkes ! Kan hende det blir litt stille perioder i blandt, men nå kommer oppkjøringen mot jul snart.
  Du har lov å være sliten , vettu, slik som du har holdt på.
  Ikke glem å kose deg, da..... det er nå livet er !
  Klem

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)