Friday, August 31, 2012

Nesten helt perfekt.....

Jeg må nesten blogge, så dere ikke tror jeg har møtt veggen fullstending!
;)
Neida, full fart både i dag og i går, men innrømmer at det tok omtrent to minutter før jeg forsvant inn i drømmeland, etter at jeg la meg på sofaen, med hendene i lommene. (Ikke vet jeg hvorfor jeg får sove så lett med varme hender på dagtid, og varme føtter om natten, men sånn er det bare....)
 Hos oss er det ett stort, stort problem å få Pompel & Pilt (tvillingene) til å IKKE bruke gulvet på rommet som garderobe. Og det er ett evig mas hver uke for å få de til å plukke opp alle klærne. Jeg har aldri tid til å hjelpe de, men i går fikk storesøster kr 100,- i timen (svart!) for å hjelpe de å rydde mens jeg var på jobb.
I hele dag har tvillingene vært utrolig blide og glade, og har ikke prøvd å drepe hverandre en eneste gang. Derfor ble det også belønning.
Andreas kjøpte en fin familiefilm til oss, og jeg kjøpte inn jordbær, kiwi og annanas, som jeg delte i biter, mens jeg varmet opp sjokoladefonduen fra butikken min. 
Det ble en fin kosestund for oss foran tv'n, og det hele var nesten helt perfekt.
Andreas måtte nemlig dra inn til byen til sin syke bestemor, fordi det ikke står så veldig bra til med henne. Det er dessverre livets gang, og vi må bare godta det, og gjøre det beste ut av situasjonen.

Helgen blir rolig, og avslappende, -ikke for mye jobb i morgen tror jeg, for Emilie skal få styre skuta det meste av dagen. Jeg ska utnytte tiden med å skrive reklamasjoner og bestillinger fra sofen i butikken.
Ingen nye bilder fra huset vårt enda, for her ser det ikke helt bra ut....
Spisestuebordet er dekket av papirer (ordrebekreftelser og fakturaer)
Gangen flyter over av sko (skoskapet er disk i butikken for øyeblikket!)
Vaskerommet overfylt av klær (en hel søppelsekk fra tvillingenes rom som storesøster mente var skitne...)
Stuebordet er full av sjokolade (sjokoladefondue og en gjeng griser(!) )
Soverommet vårt er totalt kaos med bad-tilbehør, (til det kommende badet i 2030 en gang) og Leons sprinkelseng som nå er demontert, men ikke kommet seg lenger.

Ungenes rom er flotte da! -Helt rart, men sant! :) Leon har også fått ny (gammel) seng, og han gir meg sikkert lov å ta bilder av den i morgen.
Nå frister senga stort kjenner jeg, og vinglasset jeg tenkte å ta i kveld, ble bare med tanken.

Ha en flott helg!

Bildene er fra butikken denne uken.


5 comments:

 1. Flinka! Ha en knallgod helg!

  ReplyDelete
 2. Hjelpes meg korleis du styrer på!!!!! Jaja får håpe på roligare tider for deg etter kvart. Forstår godt at ting hopar seg litt opp når du har fått til å starta ny butikk. Utrulig flink dame:) Eg er imponert.
  Lykke til vidare......og husk å slapp av litt!

  ReplyDelete
 3. Flink du er og står på!!! Kos deg litt i morgen, før det er på`n igjen på mandag!
  Klem fra Anne-Marit:)

  ReplyDelete
 4. Etter kaos blir det orden, vet du. Du får det skikkelig bra til, nydelige bilder og ting.

  ReplyDelete
 5. Hei!! Alltid koselig å besøke deg på bloggen!!!Skal si du har hatt en hektisk sommer!!! Masse lykke til videre - skulle gjerne hatt en tur til Molde og besøkt butikken din!!! Ser helt lekker ut!!!
  Jeg var så heldig å vinne et putetrekk hos deg i juli,men venter ennå i spenning på å få det i posten!!! Ville bare forsikre meg om at det ikke har kommet vekk i posten...Det er ikke for å" mase" :-) Sendte deg adr. på SMS,men her er min mail adr. rulek@online.no i tilfelle den har kommet bort!!! Ha en fin og forhåpentligvis avslappende søndag - det fortjener du!!! Klem Ruth

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)