Wednesday, August 22, 2012

Er du en selvopptatt idiot???

Jeg kjenner meg noget provosert av enkelte bloggere som lar verden tro at det ALLER viktigste her i livet, er å se flott ut. 
Ikke det at jeg ikke bryr meg om å se bra ut, eller at jeg ikke liker å kle meg fint, men alt til sin tid, tenker jeg......
Jeg føler meg AKKURAT like bra i disse klærne også jeg da:
Av og til er kneputer VELDIG praktisk, selv om de ser litt klumpete ut.
Jeg følger ingen diett, eller ett sært kosthold, og spiser generelt ett sundt, men sklir ofte ut med litt kos......
Kunsten er å modere mengdene i forhold til ytelsen.
Jeg trener ca tre ganger i året, men har troen på hardt arbeid og ser ikke tv.
Kroppen er som den er, etter fire unger og sånn passelig mange år på baken. Gode gener må jeg nok påberope meg, men også litt AD/HD light. (Hvorfor gå opp en trapp, når en kan springe....)

Jeg får en sånn ekkel bismak i munnen av de som blogger om dietter og trening, når de selv er tynnere enn ett fugleskremsel, og er innhul mellom lårene.
Nå er jeg akkurat sånn passe lesbisk til å si at det OVERHODE ikke er noe pent!

Selv var jeg tynn som en flis til jeg var 25 og fikk min første datter, men det var helt uten trening eller diett. Ikke var jeg stolt av det heller, for jeg så jo omtrent ut som en gutt.

Nei, for meg er det litt viktigere hva som befinner seg inne i hodet, ikke utenpå. Tror jeg vet hvorfor de ikke blogger vitnemålene sine fra skolen, -bare sminken og klærne sine. ;) *Ler*

Jeg prøver iallefall fortvilt å lære mine døtre at kunnskap er viktig, og ett pent ytre bare en fin bonus.
Andreas har dumpet jenter fordi de har vært for dumme, og endte opp med en seks år eldre trebarnsmor. Det sier vel litt! ;)

So long!

26 comments:

 1. Sååå enig Nina...samme her, fire barn, og diverse...jg var 17 da jg fikk min første, nr to kom da jg var på dagen 19 og jg gikk inn buksestørrelse 12 år to dager etter fødselen. Så får man høre...åå du er jo så slank atte...nei æ e mager..og d er faktisk like tungt å gå opp i vekt som å ta av vekt..et marerit.
  Når folk så klager sykt på sitt utseende og klær, er ønske om å være skapt som Barbi og Ken tro.? Ikke er man født som filmstjerne heller, så da får man være seg selv. Si til en selv, jg er unik,og d finnes ikke to av mg og jg kan ikke være noen annen. Klarer man d har man kommet langt. Hver har sin plage, sin kropp, sitt utseende. Hadde vært søkkanes kjedeli om vi aille skulla vært lik, møtt dæ sjøl på jobb kvær dag. Vær stoilt over dæ sjøl.

  ReplyDelete
 2. Takk!
  Du er flott, hagen din er flott og butikken din er flott!! :)
  Jeg skulle gjerne tatt AV noen (les mange) kilo, huden min kunne vært penere og renere, håret lever sitt eget liv.... MEEEEN jeg har funnet ut at man får værra som man er når`n ikke vart som en sku.... Når livet ikke blir helt som planlagt, har man andre ting å fokusere på en utseende!
  Ønsker deg en good kveld (natt) :)

  ReplyDelete
 3. Er det ikke greit at folk blogger om det de vil da? Man trenger jo ikke lese eller følge bloggere som skriver ting man ikke synes noe om?

  ReplyDelete
 4. Strålende innlegg, Nina.<3
  Jeg hadde aldri problemer med vekten helt til jeg var 43 år, da sluttet jeg å røyke. Etter det, vekten har gått opp sakte men sikkert.
  Jeg har aldri vært forfengelig. Klarte å gå ned 27 kg, for noen år siden, men så gikk det sakte men sikkert oppover, dvs. ca. 14 kg. Pga. sykdom kan jeg ikke trene, og sitter i rullestol, men klarer å holde vekten. MEN, jeg skal ned.
  Du holder deg så utrolig godt, er et forbilde for mange, og ikke minst at du er deg selv.<3 Fortsett med det.<3

  Stor klem fra Kirsten

  ReplyDelete
 5. For å være helt ærlig, tror jeg mye av skylden for at "ideal-kvinnen" skal se ut som en guttunge i kroppen er fordi det stort sett er homofile som designer for de største og viktigste motehusene. Modellene skal jo være i str 32 når de sklir over catwalken som zombier. Så innhule i kinn og øyne at sminke er overflødig. Skyggene er naturlige. Ikke at jeg vil diskriminere homofile, for all del. De burde bare holde seg til å lage gutteklær. Er også såpass lesbisk at jeg synes former er fint. Synes Christina Aguilera og Jennifer Lopez er sexy. De ser nemlig ut som det de er,,,,,kvinner! Jeg kjenner både jenter og gutter som er så sjarmerende at de blir pene, og pene som åpner munnen og blir stygge....;)

  Klem fra Eli:)

  ReplyDelete
 6. Og poenget er ? (I'm blonde )

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sitat: "Nei, for meg er det litt viktigere hva som befinner seg inne i hodet, ikke utenpå. Tror jeg vet hvorfor de ikke blogger vitnemålene sine fra skolen, -bare sminken og klærne sine. ;) *Ler*"
   Teskje??

   Delete
 7. Er også enig delvis. Men mener man skal jo trives med seg selv også. Jeg trives ikke når jeg har noen kilo for mye her og der. Og ja jeg trener masse fordi jeg elsker å trene.
  Målet mitt er nok ikke å bli en sylfide, en modell med kneskåler som stikker ut og innsunkende øyne. Målet mitt er å se sunn å sterk ut. Å det må da vell være lov ;) Så lenge man bruker sunn fornuft og trives med det man gjør å seg selv.....da er man kommet langt. Klem

  ReplyDelete
  Replies
  1. Trening er kjempebra, og det finnes nok mange som skulle ha trent mer, inkl megselv.
   Jeg har ikke tid til å trene jeg......

   Delete
 8. Så bra innlegg - det er synd at mange er mer opptatt av utseendet enn det som gjemmer seg av personlighet bak fasaden.
  Jeg har - etter mange år med spiseforstyrrelser - endelig landet i meg selv og til en viss grad greid å akseptere meg som jeg er.
  Kroppen forandrer seg etter barnefødsler, jeg har to bak meg, og alderen setter sine spor enten man vil eller ikke...
  Det er greit å "stelle seg" - som min mor på snart 83 sier - men det bør ikke være det viktigste i livet... :-)
  Ønsker deg en fin dag!
  Klem, Marianne.

  ReplyDelete
 9. Ha-ha! Kjempebra innlegg, Nina! (Fikk litt assosiasjoner til Kåfjordolga) Du har humor ;)
  Er så enig med deg der. Er man firebarnsmor er det viktigere ting å tenke på, ikke sant? Selv trives jeg aller best i hverdagsklær, for ingenting er så behagelig som det :)

  ReplyDelete
 10. Som om jeg skulle skrevet det selv :-) Bortsett fra at jeg aldri har vært mager og neppe kommer til å bli det heller ;-) men jeg lever godt med litt rumpe og mage og ser ingen grunn til å pine meg gjennom hverken slankekurer, eller torturtimer på helsestudio for å endre på det.

  ReplyDelete
 11. Hadde bare ungdommen/småjentene skjønt dette... Så leit at erfaringer må være selvprøvd,mye kunne vært bedre hvis "kloke koners" visdom kunne ha gått i arv :)
  Så må jeg kommentere hageinleggene dine. Har fulgt deg i noen år nå og ELSKER hageinleggene dine. Koste meg og med videosnuttene,bravo for deg,kjempe kjekt! Forgje dagen var jeg litt lei husarbeid og rot noe enhver opplever både i tide og utide :) Skikkelig oppgitt var jeg :( Da utbrøt sønnen på 20-"hagen din er jo fin,det sier alle som kommer her,eller de jeg viser bilder til". Ja,vi er heldige vi som er "hage gal" og tenk at tøffe gutter ser idyllen vi skaper med planter og rå muskelkraft :) Beste trim både for kropp og sjel,ja!
  Ønsker dere fine dager i Paradiset.
  Hilsen fra Britt

  ReplyDelete
 12. Jeg er så hjertens enig Nina, du er en bra rollemodell for ungene dine..
  Kjempebra at du vet hva som florerer på nettet, når de kommer i "den rette" alderen!!!
  Er nok maaange foreldre som ikke aner hvor mye tull som svirrer der ute !!! Og de stakkars ungene som
  må leve opp til alle disse "idealene" :(

  Ha en fin dag!!
  Ps: flotte bilder av deg ;)
  -maren-

  ReplyDelete
 13. Fint innlegg. Jeg synes virkelig du hadde fine bilder her av deg selv da :)
  og ja, en kan få prestasjonsangst av mindre når man ser mange av de fine og proffe bildene folk legger ut av seg selv :)
  jaja en får være som en e, når en itte vart som en sku :D
  ha en fantastisk kveld :)

  ReplyDelete
 14. Vi er vel selvopptatt noen og enhver hvis vi tenker oss om ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joda, men vi trenger vel ikke å blogge om det! ;)

   Delete
 15. hahaha.....der fikk eksene til Andreas passet påskrevet :-D Enig med deg at det kan bli litt mye av det gode, men da er det godt at det finnes mennesker som oss som blogger om litt andre ting :-)

  ReplyDelete
 16. WORD!
  Du skriver så utrolig bra, ler så jeg griner til tider!
  Morsomt å følge deg fra butikken hjemme i hagen til det steget du har tatt nå. Gratulerer så mye med en meget flott butikk. Morsomt å se at andre mennesker lykkes med det de brenner for. You go girl! :D

  ReplyDelete
 17. Om vi publiserer bilder av oss selv, i bikini, i ymse "kostymer" og med blitzlyset som refleks i speilet mens vi poserer er vi vel nåkka opptatt av utseende alle og enhver vil jeg tro......

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vet jeg har ett bilde av meg i bikini ett eller annet sted, men det er KUN fordi det er det antrekket jeg bruker 95% av tiden jeg er på ferie på "hytta" i Alanya.
   Sjelden det blir ferie-minner i bobledress, fordi jeg drar aldri på ski-ferie. (Hater snø!)

   Delete
 18. Er enig med deg i mye av det du skriver ,men synes det er irriterende at du fremhever deg sjøl hele tiden ,vi har alle forskjellige utgangspunkt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Min blogg er jo om mine meninger da.
   Jeg har litt vanskelig for å mene noe for andre, men det hadde faktisk vært litt gøy å kunne det da! ;)

   Delete
 19. Du skriver:"Jeg kjenner meg noget provosert av enkelte bloggere som lar verden tro at det ALLER viktigste her i livet, er å se flott ut."
  La meg spørre, -er det ikke viktigere med *trivsel* fremfor at man fyller huset med flotte kostbare ting?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Trivsel for meg er ett hyggelig hjem fylt med ting jeg liker og er glad i, -og de trenger slettes ikke å være kostbare! (Ser rundt meg, og ser kun to ting som koster penger, og det er tv'n og mac'en min! Og tv'n er det IKKE jeg som har kjøpt, for den driter jeg i!)
   Jeg koser meg i vakre omgivelser, og har speil mest til pynt. Liker ikke folk meg for det jeg er, kan de bare seile sin egen sjø!!

   Delete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)