Sunday, September 30, 2012

En drømmedag!

Har vært en smule opptatt de siste dagene, -men ikke av jobb.
Nei, her har man nytt livet, vært på skjønnhetssalong, vært på shopping og hatt jentekveld!
Anledningen har vært at man blir ett år eldre, -men også at to stk gavekort holdt på å gå ut på dato! ;)
Det ene gavekortet nærmet seg 3 år, og det andre ett år, -man har jo ikke tid til luksus så veeelig ofte! ;)

Men jeg LOVER å skjerpe meg, for du får virkelig mye mer for pengene for å gå på spa, enne å gå til frisøren. Jeg planlegger å enten barbere meg skinhed, eller begynne å klippe meg selv, for så å bruke frisørpengene på ansiktsbehandling og massage. Ikke ETT minutt gikk det uten at jeg enten ble massert, renset snurt eller dillet med, mens hos frisøren sitter jeg stort sett med en diger vifte på hodet og ser smart ut! ;)
 Siden jeg er min egen sjef, og jeg ikke har handlet meg noe fra butikken på mange måneder, tok jeg med meg noe jeg har ønsket meg lenge hjem:
Såpe og badeskum fra Tokyo Milk!
De dufter sinnsykt godt, og jeg ser virkelig frem til å få meg bad.....
 I tillegg ble det en råsa kasserolle, da vi er flest jenter her i huset, og vi setter alltid kasserollen med ris, potet eller nudler rett på bordet. Siden Lille Leon også liker rosa, ble Andreas ignorert, og denne ble med hjem! (Han spiser jo maten uansett!)
Laura Ashley har verdens beste oppvaskmiddel, og nå har jeg også fått kjøkkenspray/husvask og en romspray som fjerner vond lukt. Lukter herlig, og blir ett must her hjemme!

Jeg inviterte venninnene mine til sushi, -noe enkelte var litt skeptisk på, men alle overlevde (-tror jeg! har ikke hørt noe i dag!)
 Fra venstre: Sati, -reservesøster og venninne gjennom 20 år, Marita, -min barndomsvenninne og personlige interiørkonsulent (-blander all malingen min) Lillian, -nabo og tøffeste kranføreren jeg kjenner!  Ingrid, -med Moldes mest kjente hus(?) og Linda fra Hotellet!
 Idun var på scrappetreff, og måtte spise kjøpa-sushi!
Selvgjort er velgjort, selv om jeg fikk det litt travelt.
Dette ble faktisk ikke nok, -selv om jeg hadde både ett lite fat med nigiri + en bolle med laks i soyasaus...(!)
Men hadde mye mer i kjøleskapet! ;)

Takk til Wenche på Cosmopol som fikk meg til å kjenne at hodet sitter på halsen og ikke på skuldrene, samt få barnerumpehud i ansiktet. 
Det skal ikke bli så lenge til neste gang!! :)

4 comments:

 1. Sushi er nammis....... Skulle gjærne vært der jeg ;( men scrappetreffet er ikke ferdig enda ;) har stått opp å er i skrivende stund snart våken og klar til dusjing ;) må lage minst 3 lo til i dag hadde jeg tenkt ;)

  ReplyDelete
 2. Jassa så du må godtkjenne komentaren min ...hmmmm ...
  ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ;)
   Kan jo ikke risikere at du kommer med noen hemmelige avsløringer her, vettu! ;)
   Kniiis!

   Delete
 3. Så artig med den rosa kjelen. Passer fint på bordet. Venninne treff er alltid hyggelig, og man ser at de koser seg i ditt nydelige hjem.

  Skulle gjerne hatt baby lyseblå kjele, som jeg kunne brukt på min ny investerte hytte i Sverige. Ønsker at fargene skal gå i hvit, lyseblå ++ noe annet:-)

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)