Friday, March 21, 2014

Ikke bare bare.....

Bare noen bilder fra butikken i dag, mens jeg selv prøver å legge "puslespill" i mitt eget liv.
Det er litt vanskelig å klare alt, og noen skjønner bare ikke at jeg faktisk får mange henvendelser, og at jeg har problemer med å huske alle priser, mål og antall vi har igjen i butikken når jeg er på Skålasenteret og handler brød og melk.
 Jeg blir stadig vekket av SMS'er på min mobil om morgenen, -og det er ikke noe galt i det, men jeg er bare UTROLIG dårlig til å huske ting før jeg har spist frokost!!
Fordi jeg ikke blir avbrutt av hverken ditt eller datt på natten, pleier jeg ofte og sitte å jobbe til kl 01.30, og da er jeg ikke lys våken klokken åtte, selv om vekkerklokken min ringer da......
 Og sånn oppå det hele, så skulle jeg ønske at dere som velger å skrive mail til meg forstår at når jeg står i butikken og ekspederer kunder, ikke rekker å lese mailene mine på dagtid! (Jeg rekker jo ikke alltid å spise engang jo!)
Henvendelser som gjelder nettbutikk og bestillinger er det Sati som sitter på kontoret som svarer på. Hun kan mye, men fasiten er ofte oppe i hodet mitt, men jeg MÅ ha hjelp, og er meget fornøyd med dette. Så om dere ikke er fornøyd med svarerene dere får så får dere være så snill å ringe meg. Svarer jeg ikke der og da, pleier jeg å ringe tilbake når jeg rekker det!
Puh! Det var litt godt å få det ut!
Ellers er jeg fornøyd med tilværelsen da! ;)
God helg!!1 comment:

  1. Jeg elsker bloggen din og skulle gjerne ha bodd nærmere for å kunne besøkt butikken din. Stå på og ikke bry deg om alle negative kommentarer. Diu er gjør en kjempe jobb er imponert i posetiv forstand alt du rekker å gjøre med jobb,oppussing og unger.

    ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)