Monday, March 10, 2014

Pass deg, så du ikke blir arveløs!

 I kveld har jeg lagt ut endel varer i nettbutikken, mens jeg har tittet litt på Boligjakten på TV3 med han som solgte gamlehuset mitt.
 Jentene er på håndballtrening og Leon sitter nybadet i glassverandaen og ser på barnetv på nettbrettet.
Tiden går, og jentene kommer hjem, leggetid, og når jeg tar frem dataen min igjen så begynner Paradiset Hotel på samme kanal.
Det har jeg ikke sett før.....
Etter 2 minutt finner jeg ut at dette IKKE er noe for meg, og kjenner jeg begynner å få allergisk utslett, bare ved å gløtte bort på skjermen. Tar de en eller annen IQ-test for å få lov til å bli med på det der?? *Grøss*
En ting er iallefall sikkert, at om noen av mine barn noen gang søker som deltager på det programmet, sender jeg sparepengene jeg har lagt av til de til Afrika, og gjør de arveløs!!

Nei, må jobbe videre!!


7 comments:

 1. hahahaha har sagt samme til datteren min -doper du deg ellerr er med på Paradise Hotel trenger du ikkje komme hjem

  ReplyDelete
 2. Hahaha...jaja.., jammen kan du få sagt det, Nina. ;))

  ReplyDelete
 3. Hehe, helt enig med deg. De som er lamme fra halsen og ned er med i Uten grenser, mens de som er lamme fra halsen og opp er med i Paradise Hotel ;)
  Lekre "glam-innslag" i stua di!
  Klem fra Eli:)

  ReplyDelete
 4. hei, hvor har du fått tak i de små eiffel-tårnene? har ønsket meg sånne lenge, men har ikke funnet de noen plass. Er det en mulighet for at du tar inn noen lignende i butikken din? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei!
   Dette er vareprøver for noen vi har bestilt inn til butikken! :)
   Kommer om noen uker! :)

   Delete
 5. hei, hvor har du fått tak i de eiffel-tårnene? Har ønsket meg sånne lenge, men har ikke funnet de noen plass. Er det en mulighet for at du tar inn noe lignende i butikken din? :)

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)