Thursday, March 6, 2014

Ute på vift!

Jeg henger som vanlig etter med det meste, -inkludert bloggingen.
Selv om hodet bobler over av ideer innimellom, er det slettes ikke nok tid til å utføre alt en har lyst til, og det fine er at man da aldri kjeder seg! 
I går fikk vi puslet sammen kjøring og henting av håndballjenter, barnehage, overnatting og opplegg til 4 barn + en venninne, mens mor dro til Molde på damekveld, og Andreas var bortreist på jobb. 

Jeg har ikke for vane å legge ut bilder av meg selv, men jeg fikk så fine krøller på jobb i går, så de måtte bare foreviges. Emilie går jo på frisørlinja i tillegg til å jobbe hos meg, -og hun fikk betalt for dette også! Skulle bare mangle!
Jeg skal ikke ha noen tanker om at bildet er photoshoppa, for da hadde jeg sikkert fått justert min medfødte skjevhet i midtpartiet i ansiktet også! ;) -Man kan jo ikke være riktig rett.....
Har blitt SÅ glad im mine fine, nye øredobber fra Michael Kors.....
Og med matchende armbånd, er jeg klar.....
Emilies bilde av håret mitt på jobb i går!
Det beste er at det faktisk er 100% ekte! ;) (-Trodde ikke jeg hadde så fint hår, jeg!)
Posere kan jeg derimot ikke! ;) 
Fin bakrunn hjemme hos oss da! 
Ikke sikker på hvilket terningkast jeg hadde fått på mitt antrekk, men jeg hadde faktisk svart "skinnbukse", svart dressjakke og svarte sko, -akkurat slik som Motepolitiet selv, der han sto på scenen. 
Jeg spurte ikke, -men Christoffer likte Emilies krøller da! ;)
Linda måte også bli med på bilde! :)
 Jan Thomas' turné var for å lansere hans nye hårprodukter, -og siden jeg plutselig oppdaget at jeg også har noe annet enn en bustete hestehale på hodet, måtte jeg selvsagt prøve.
(Nei, jeg er IKKE sponset! Haha!)


No comments:

Post a Comment

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)