Friday, March 27, 2015

Tid for Hevn!!

En av de morsomte tingene med å blogge, er å se på nyskjerrigheten til folk. 
En overskrift som er litt skandale-aktig gir flere tusen flere lesere enn en vanlig "Hei fra meg", -og er man så freidig at man slenger ved noe som som tegner til skilsmisse, eller en flau nakenhet, tjener man plutselig fett på å blogge. 
Å tjene penger på bloggen min er ikke mitt mål, men å drive litt reklame for bissnissen det er fint, og dagens overskrift er noe så spennende som tittelen på John Grisham-boken som ligger på stuebordet mitt i butikken.
For øvrig en veldig bra bok, -og jeg har selvsagt lest alle bøkene som befinner seg i butikken min. (Det var FØR jeg startet butikk!! ;) )
I dag går tiden mest med til å besvare henvendelser, knipse bilder, poste, fordele oppgaver og finne nye varer, samt å betale regninger og ikke minst levere papp! 
 Disse nye lysene fra vår svenske leverandør er definitivt en stor favoritt i mine øyne, og jeg liker så godt at de ikke soter eller er brannfarlige. Det er jo LED-lys!
Jeg klarer meg ikke helt uten ekte lys, for jeg er jo så innmari glad i Voluspa-duftlysene som jeg endelig får lov til å selge når jeg ikke ligger vegg i vegg med en annen butikk som selger de lenger.
 De nye LED-lysene kommer fra samme leverandør som de flotte putene i sofaen bak, og i mange ulike mønstre. Designeren er en svensk småbarnsmor, kreativ som få, og ganske nyoppstartet. Jeg gleder meg til neste produkt hun kreerer og ønsker meg både duker og sengeteppe.
Siden jeg er inne på hevn, så kan jeg opplyse om at min favoritt-serie Revenge nå ligger på Viaplay, og kommer med nye episoder hver torsdag! ;)

Lysene finner du HER i nettbutikken, og putene HER, kjøkkentekstiler i samme serie HER!

Nina
1 comment:

  1. Divine living room & decorations! I love all of them!:-)

    ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)