Wednesday, June 10, 2015

Litt fra vaskerommet....

Jeg er ikke den som skryter på meg ett ryddig vaskerom til enhver tid, og det er vel en grunn til at jeg ikke tar bilder her så ofte....
Har man 4 barn og to meter lang mann som ikke akkurat driver med kontorabeid, er også klesvasken deretter...... 
 Vi har ingen bod i hovedetasjen på huset vårt, kun spiskammers, bislag og vaskerom, og noen overfylte garderobeskap i gangen, så det hender at det hoper seg opp av ting som egentlig ikke skal være her....
Jeg syns det er svært slitsomt å gå ned i kjelleren i stige, og ikke har vi lys i kjellergangen heller. (ja, man renoverer jo i årevis!) Føler derfor at hylla i speilbildet reflekterer litt av det man bruker dette rommet til.... Der står det malingsbokser, malekoster, to gule pusseklosser, gulvkluter, lommerusk, verktøy, litt pynt og småspiker.
I grunnen glad jeg ikke har skap her, for det hadde nok blitt overfylt! Med åpen hylle MÅ en bare holde orden! (ja, jeg SKAL rydde!)
 Selv om jeg har egen interiørbutikk, kjøper jeg ikke med meg alt jeg ønsker meg hjem. Alltid kundene først, -og faktisk ha råd til det.
Speilet på veggen her er egentlig en gammel biledramme jeg har malt og satt speil i. Denne er jeg pr d.d møkkelei av, og det gleder meg å se at kontoen min nå sier: Bare kjøp deg en ny du, Nina -du fortjener det! :)
Det blir ett speil med drivved-ramme fra Riviera, som matcher rottingen godt.

Det er kjekt å fornye litt innendørs nå, for ute er det så surt og vått at jeg nesten har gitt opp håpet om en sommer. Heldigvis finnes det syden-turer, og foreldre som har leilighet i Tyrkia.


No comments:

Post a Comment

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)