Friday, August 5, 2016

Belønning for strevet.

Jeg er rimelig fornøyd i dag, selv etter en kjedelig telefon tidligere i dag, der jeg tydeligvis ikke ble forstått, og etterpå slo tanken meg at jeg kanskje burde ha lagt om til engelsk. 
Uansett gikk det over da jeg kom hjem til delvis blå himmel og en mann som hadde vært i byen og kjøpt reker, krabbe og hvitvin. -Enkelte har jo ferie enda.....

Som dessert fikk jeg ruslet litt i hagen og knipset ett par bilder. Håper på flere sånne dager, men der blir nok mye jobbing på meg fremover. Satser på en Tyrkia-tur i høst som erstatning, for jeg har fått for lite sol i sommer. Altfor lite....

Jeg er veldig fornøyd med jobben min for tiden da, og gleder meg til Ingrid kommer tilbake fra ferie for å ta del i det fine. En ny kontainer med møbler er på vei om ett par dager, og en annen er under produksjon. Hodet kverner på nye ideer, og lover å vise resultatet av min forrige som kom på mail i går. 
I mellomtiden kan dere ta ett besøk i hagen min: 13 comments:

 1. Sukk! Så vakkert og frodig med klematis brukt rundt i hagen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Takk!
   Har flere som er litt taslete også. Trenger forferdelig mye vann disse klatrerene. Hageslangen min skulle vært to meter lengre

   Delete
 2. Nydelig hage med flotte farger på klematis og roser. Nyt det. Hilsen fra Liv

  ReplyDelete
 3. Veldig koselig hage du har. Ha en fortsatt fin helg,
  hilsen Ingeborg fra fruhaldshage

  ReplyDelete
 4. Min hage er bare ett år, men en vakker dag håper jeg den ser like frodig og flott ut som din hage. Den er en fryd for øyet. God, avslappende helg til deg.

  ReplyDelete
 5. Nydelige og inspirerende bilder fra hagen din! :)

  ReplyDelete
 6. Er ofte innom og er spesiellt interresert for hagen din, da jeg selv strever med noen planter. Kjøpte høstfloks i våres og nå lurer jeg på hvordan den formerer seg, jeg vil jo ikke ha bare en stengel med en blomst på toppen. Ser du har en og du er kjempeflink med klematis. Jeg skal prøve ut dine råd når det gjelder den. Jeg bor litt lenger nord, men klematis bør trives her nord for Trond.h.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Du kan formere høstphlox ved å klippe stengelen i deler etter avblomstring og stikke de rett i jorda nå på høsten. Jeg gjorde det i fjor, og alle mine stiklinger berget. Men så sliter vi ikke med tørke heller da... ;)
   Ang klematis så anbefaler jeg deg å snakke med en lokal gartner på ett hagesenter, om det er Ok med klematis i din sone. Min venninne i Malvika har mange flotte, og hun anbefaler viticella-klematis.

   Delete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)