Monday, August 1, 2016

Høstens nyheter fra RM!

Tilbake på jobb i dag, etter nøyaktig 13 dager med ferie, med daglig kontakt med butikk og sosiale medier. 
Har man valgt å drive noe eget, -er det bare slik, men med dyktige medarbeidere, går det bra. Og med timesvis i bil som co-pilot, rekker man å poste innlegg på Facebook, -dessverre er min mann en elendig skilt-leser, så vi kjørte bare 15 kilometer for langt, og måtte snu. 

I mailboxen min i dag, lå det også en mail fra Riviera Maison, med info om at høstens nyheter sendes til oss i slutten av neste uke, derfor tillater jeg meg å vise frem litt av det som kommer. Det er en utrolig flott kolleksjon denne gangen, og siden Riviera har fått nytt showroom og større lager, kommer det mer enn noen gang. 
Jeg har valgt ut litt fra Cortina Winter Polo Club å vise dere: 
Utenfor showroomet til RM i Amsterdam. Dessverre var jeg så ivrig i å knipse bilde at jeg ikke la merke til hvor skjev puten lå før etter at jeg kom hjem.... *Ler*
Jeg og Ingrid forelsket oss tvert i denne polo-inspirerte serien med puter, pledd og lampeskjermer. Nå må jeg bare skaffe meg en ekstra mann som kan renovere kjelleren mens Andreas jobber med annekset, så jeg får min herlige maskuline stue, med boksamlingen min, og dype stoler.  Må bare klone mannen først, for han godtar vel ikke at jeg leier inn andre.... ;)
Cortina-puter med gulldetaljer <3 nbsp="" td="">
Dette pleddet SKAL jeg ha om jeg så må selge sjela mi for å få det!
Det er jo sånn at når jeg er på innkjøp så kjøper jeg inn til butikken, -ikke til meg selv, og jeg blir supersliten om jeg har med meg noen som bare snakker om hva en selv vil ha hele tiden, for det er jo ikke derfor vi er der! Men denne serien var bare så flott at jeg tvert begynte å ominnrede huset mitt i hodet, og nesten mistet fokus på hva jeg drev på med.
(Dessverre tror jeg at pleddet er superforsinket i produksjon, så her må folk skrive seg på venteliste.)

Disse flotte lampeskjermene var selvsagt plassert på favoritt-lampen min, -som jeg selv har to av hjemme. Akkurat som de ropte etter meg: Se så flotte vi er på Classic Medina lampeføttene da!!!
Skjermene og putene kommer til oss om ca 2,5 uker, og jeg må nok begynne å legge varene i nettbutikken noen dager før, om jeg skal bli ferdig i tide. Vi vil få en rekordstor leveranse fra RM denne gangen, og jeg må nok hyre inn flere ekstrahjelper for å få dette på plass.
Lover flere bilder her, -men følg oss også på Instagram på @paradisetinterior!

No comments:

Post a Comment

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)