Wednesday, August 10, 2016

Nei, det er ikke helt tomt.....

 Det er skikkelig innevær i Romsdalen for tiden, og jeg prøver å fokusere på innekos isteden for hageglede. Hagen er nok mer som en sur, rennende oppvaskklut, -grønn og sleip, og jeg velger å ikke titte ut vinduet en gang.
 Jeg har brukt ettermiddagen til å rydde ligg i butikken, -men det var så mørkt at bildene ikke ble helt optimale, -selv etter litt redigering, så beklager det.
Vi venter jo inn endel nytt om 8-10 dager, men vi er ikke helt tom nå heller da....
Noen varer er det derimot ikke mange igjen av, for Riviera Maison har jo byttet ut MYE nå, så en hel del av det på disse bildene er ikke å skaffe lenger.
I kjøkkenet i butikken er det temmelig fult, -så jeg skulle selvsagt hatt bedre plass, men inntil videre får det bare stable i høyden. Har fått en ekstra reol der nå, og gleder meg til å fylle den med nyheter.
Denne uken er en skikkelig arbeidsuke for meg, for det er enormt mye som må tas igjen etter ferien. Varer som skal bestilles inn, ting skal pakkes ut, eller sendes, det skal ryddes plass til nyheter, og ikke minst det er maaaange mailer som skal besvares. Jeg rekker ikke over alt, men sånn er det når det er ferieavvikling. Heldigvis har jeg fått god hjelp av familien min til å pakke denne uken, men det andre faller på meg.
Så selv om bildene fra mitt værsyke speilrefleks-kamera ikke var av de beste, håper jeg at dere satte pris på "besøket" i kjøkkenkroken i butikken. Rakk ikke rydde ferdig de siste reolene, -så de er ikke med i dag. Vi får se om det blir filmsnutt på Instagram i morgen, -for da skal jeg jo også jobbe langdag.
Ha en fin onsdagkveld.

1 comment:

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)