Wednesday, June 20, 2018

Storbesøk!

På søndag fikk jeg storbesøk i hagen!
En hel busslast faktisk, -helt fra Ålesund. 😀
 Noe forfjamset at det kom SÅ mange var jeg, -men utrolig kjekt!
Foto: Randi Iren Skaar
Det var egentlig meldt regn, men overgartneren hørte min stille bønn om oppholdsvær, siden jeg også begynte å bli syk.
Foto: Randi Iren Skaar
Selv om jeg syns hagen akkurat nå var i en mellomfase, der få roser hadde sprunget ut, og kun en klematis, var besøkende rimelig fornøyd. 
Foto: Randi Iren Skaar
Vi fikk mye skryt av uteplassen vår, selv om vi ikke er helt ferdig (-som det meste her i gården!) Håper vi kan fortsette til høsten, men har en DIGER stubbe av en kjempetuja på 24 meter å fjerne først. Vi skal også bygge veranda over kjellerinngangen, men det blir sikkert ikke før til neste år. 
 En veldig hyggelig gjeng fra Ålesund og Omegn Hagelag.

 Man har jo alltid områder i hagen som man enten ikke er ferdig med, eller ikke er fornøyd med.
Jeg har en diger, gammel buksbom i hagen som sto her fra før, og hadde selskap av flaggstanga. Flaggstanga var laget av tre, og krevde mer vedlikehold enn jeg klarte å svelge over med ett helt hus og en hage jeg skulle sette i stand, så den gikk til ved.  Der denne sto har det liksom ikke blitt helt bra, -sikkert fordi det var stygt gjort av meg å kappe den ned. Flaggstang-karma gir bare ugress, har jeg funnet ut, derfor plasserte jeg badekaret mitt der.  Badekaret synger på sitt siste vers i hagen, uansett for mannen min er lei av det og vil heller ha skikkelig SPA bad. Jeg grøsser med tanke på mer vedlikehold, og må innhente mer informasjon om dette før eventuell investering.  Kriseløsningen får holde denne sommeren, -eller frem til jeg kapper ned buksbommen som jeg har tenkt på sikt.

Da hagelaget var ferdig hos meg, skulle de til Tamburgården for å besøke Ole og Ragnhild. Tamburgården er den gamle familiegården som oldefaren til mannen min kommer fra, -og Andreas er oppkalt etter, og jeg syns det er utrolig kjekt at hans slektninger som bor der nå, deler interesser med meg. Øyner ett lite håp om at min mann får litt mer hageinteresse med årene....
-det er iallfall lov til å håpe! 😉
Tusen takk til Randi Iren Skaar for at jeg fikk låne noen av bildene hennes. 


2 comments:

  1. Så hyggelig å få komme på besøk til deg. Takk for en fantastisk flott søndag. Hilsen fra Liv

    ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)