Monday, June 11, 2018

Hage-helg!

 Mitt "lille Versailles" er så og si ferdig.
Har planer om å lage en sirkel i smågatestein midt under urna, men det orker jeg ikke nå, for jeg har diverse annet forefallende å ta meg til med, så det utsetter jeg til en annen gang.
Jeg er ganske fornøyd, -og i tillegg glad for å ha gitt bort paviljongen som har stått på halv åtte på plena og irritert meg i snart en måned. Nå har den flyttet til ett nytt hjem, demontert for å få den ut av hagen. (-Dette bildet ble tatt i går. )
Jeg skulle egentlig beskjære prydkirsebærtreet mitt i fjor, men det ble utsatt for lenge, og disse trærne kan ikke beskjæres om vinteren, for da blir blomstringen på våren så dårlig. Jeg fikk ånden over meg i helgen og gikk virkelig berserk. Det er jo viktig med havutsikt!
Dette var bare begynnelsen! ;)
Litt annen vinken på hagebilde! Tatt fra toppen av treet.
 Syns jeg har prosjekter over alt i hagen, så det er så vanskelig å ta interessante bilder. Dessuten har jeg ikke mindre enn 3 hageslanger liggende, for det er så innmari tørt, og når jeg planter MÅ jeg vanne! (ikke vannings-forbud, men vannings-restriksjoner, og jeg sparer på vannet på andre måter)
 Hele gårsdagen gikk med på å beskjære tre og drikke vann, -mere rakk jeg ikke i varmen. I dag var det overskyet igjen og jeg kunne gå i arbeidsbukse med kneputer uten å dø av svette, så da fikk jeg gjort svært mye som sto på min ikke-skrevne liste, og må si meg rimelig fornøyd. Hater å legge ut bilder av nydelte, halvslappe og nyplantede planter, så det får heller bli en nyutsprungen pion og litt iris.
Følg meg gjerne på Snap: ninaiparadiset om du vil se mer av hagen mm.




1 comment:

  1. For en flott herskapelig hage du har. Lekkert!
    Jannicke

    ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)