Friday, October 31, 2008

En dag på jobben min....

(dette innlegget skulle vært skrevet på onsdag, men jeg ligger noen dager etter her, beklager)
I min nye jobb som anleggsgartner har jeg ganske mange forskjellige oppdrag. Noen er ganske kjedelige, andre innmari morsomme, og spennende.
Vi er selvsagt ute hver dag, og det er klart at alle dager ikke er like flotte med tanke på været. Denne dagen var av de bedre....
Her er jeg i sving med å spa opp pelliser (Pelargonium) på rådhustaket i byen.
Selvportrett. ;)
(ja, jeg har brukt lue! )
Min grønne, lille arbeidsbil blir parkert alle mulige, tenkelige steder i byen. Her, nesten oppe på kirketrappa, og bare en halvtime før sto den omtrent midt i rundkjøringen ovenfor Roseby, der vi gravde opp Canna og pelliser. (derfor refleksvesten jeg har på meg!)

På hjemmefronten har jeg nå fått inn det meste for vinteren fra hagen, tappet ned dammen og forsøkt å rydde litt.
I dag har jeg også hatt besøk av Lone, som kom nedover fra Orkdalen med blomsterløken jeg hadde bestilt. Så i helga blir det legging av løk, uansett frost eller ikke (mildere i dag)

Må si at jeg føler meg direkte lurt, når jeg flytter ned hit fra Orkdalen og frosten kommer omtrent like tidlig!! Men det er altså ikke helt vanlig da, sier de.

God helg, til de som ikke har glemt meg!
Klem fra Nina

16 comments:

 1. Hi, hi!
  luemerke i panna har vel de fleste som fryser på ørene i disse dager. Det er brrrr kaldt ute, men godt og varmt innomhus. Morro å se bilder fra gamlebyen ;)

  Du, kjøkkenet deres har virkelig blitt flott! Rålekkert faktisk!!!
  OG så fint med de sukkerbitlistene...

  Synes dere har fått gjort vannvittig my jeg, men så bor ikke jeg oppi byggestøvet da...

  Ha ei fin, fin helg!

  ReplyDelete
 2. for en spennende jobb du har:)

  ReplyDelete
 3. Å du Nina, du er jo ikke glemt vettu og jeg er inne hver dag for å sjekke om du har skrevet noe nytt. Når det gjelder bildene mine i bloggen å det å få de større; jeg klarer ikke å få de klikkbare men kanskje du kan fortelle meg hvordan man gjør det? Jeg opplever jo dette i flere blogger og det kan jo til tider være ganske frustrerende hvis man vil ta bildene i nærmere øyesyn.
  Sjalabais, vi "snakkes"!

  ReplyDelete
 4. Spennede da gitt, å få være med deg på jobb :-) Dette bare må være toppen, så mye utendørs og farte rundt eter nesten eget godt befinnende. Høres jo helt kjempe ut i alle fall, bidra til at Molde blir en vakker by. Håper nå du har vett og forstand på roser i alle fall, for Molde er jo rosenes by.

  Har du treft AnKi da?? hun med bloggen "Huset med det rare i"?? Hun er jo sjef på Kid der!! Du bare må se til å hilde på henne, verdens kjekkeste etter mine bedømninger i alle fall.

  Ser du også begynner å komme deg på plass i det huser/nesten falleferdige huset som dere kjøpte. blir jo så lekkert da, når din `handyman`har fått svingt seg med redskapen :-) Kjøkkenet under her var jo så utrolig trivlig da, lyst og lett.

  Og nå regner det her på dine gamle trakter du, første snøfnugg datt ned i dag, men de forsvant heldigvis. ikke helt motivert for den vinteren ennå jeg, og det er sikkert ikke du heller som har utendørsarbeid? :-) Men hva gjør en annleggsgartner om vinteren??

  En super og kreativ helg ønskes deg videre, sel om du nå har blitt møring på fulltid.

  ReplyDelete
 5. Heisan
  kor fint dere har fått det :-)
  Og det kan vere veldig kalt i molde - så sikkert greit meg lue på.
  Og den jobben din kunne eg godt tenke meg - selv om det ikkje alle dager er like greit å vere ute
  Smil fra monika

  ReplyDelete
 6. Hei igjen og takk for sist, endelig hjemme, etter en runde på ca 8 mil ekstra!

  ReplyDelete
 7. Hei. Nå har jeg vært masse rundt på sidene dine, for jeg likte dem så godt. Så blant annet på julen, siden den jo nærmer seg igjen. Så utrolig fint du har det. Håper du kan vise flere juledekorasjoner i år, og gjerne tipse oss om hvordan du lager dem. Hva fester du de grønne grenene med i den nydelige dekorasjonen med lys foreksempel ? Kanskje jeg også kan prøve meg i år. Det er kjekt å bli inspirert. Mitt favorittbilde hos deg er blomsterkassen på loveveggen. Vakkert. : )

  ReplyDelete
 8. Jupps Nina, nå har Markblomst lært meg hvordan bildene mine blir klikkbare så nå er ihvertfall bildet av bordet i stua klikkbart. Heretter blir det bare klikkbare bilder.
  Ha en klikkandes fin dag!

  ReplyDelete
 9. Hei!
  Har en leveranse til Marita også!
  jeg har en tante som jobber i kommunen...Kunne jeg gidd det til henne i morgen så drar du dit å henter det mandag?? Skal høre med henne jeg!Høres det ok ut?
  Ha ei fin helg videre!

  ReplyDelete
 10. Glemt deg har vi ikke! Er innom her rett som det er, men ikke alltid jeg legger igjen en kommentar...
  Ser ut som det er litt mildere hos dere enn her i trøndelag iallefall, for her ligger det et lite snølag nå. Bor litt høyere opp enn det du gjorde da;)
  Huset deres blir jo kjempefint! Dere er utrolig flinke.
  Ha en kjempefin helg:)

  ReplyDelete
 11. Nyydelig frisyre, er det lua??
  Har prøvd å få sånn lenge....ja..

  ReplyDelete
 12. Neida du blir ikke glemt.
  Synst du har en spennede jobb jeg.

  ReplyDelete
 13. neida.. vi har ikkee glemt deg ;)

  ReplyDelete
 14. Nina... Kan få varene til molde til mandag! Har noe til Marita også! Men kan du ringe meg før 11 i morgen???
  Får ikke tak i henne!
  Natta!

  ReplyDelete
 15. Det heter ikke Rosenesby uten grunn,masse jobbing for at det skal bli fint til våren.Kunne godt tenkt meg en slik jobb. Ha en fin søndag:)

  ReplyDelete
 16. For en koselig blogg du har! =D koste meg skikkelig da jeg leste.
  Ha en fortsatt fin kveld =)

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)