Monday, October 13, 2008

Gjesterommet

Kommer du for å tilbringe en natt i Paradiset, er det størst sjanse til at du vil bli vist opp på dette lille rommet i andre etasje. (vennligst ignorer lampeledningen som har løsnet. Strøm mangler jo fortsatt, så det er levende lys det går på...)

Nina som har problemer med å holde galskapen inne, har malt taket lyseblått, men det fungere faktisk bra! Det er jo ganske høyt under taket, der det ikke er skrå.

Lekker gardistang fra Villa Collection, gardinene heter forresten Maria, samme som min lille prinsesse!
Min gamle barneseng (uttrekkbar i lengden) skimtes til høyre, mens sengen som skal stå til venstre, står i kjelleren i påvente av at Nina skal male den hvit. Fant den til min store glede på uthusloftet da vi kjøpte huset, og den har nesten lik hodegavle som den andre sengen, bortsett fra at den er grønn da.....
Veggen mot badet er oppført på 50-tallet en gang, og har ikke panel. Det var i grunnen ikke så trist når en har en en venninne som selger sånn tapet....

Fargen på veggen er scannet ut fra tapeten, og skal også gå igjen på badet oppe. Du må nemlig gå gjennom det for å komme på gjesterommet. Ikke 100% praktisk, men når vi har 2 andre bad i huset, er det vel ikke så nøye.

Gipsrosetten fikk jeg i bursdagsgave av Marita. :)

(flere bilder kommer når jeg får inn senga)

Nå venter jeg på at min kjære skal komme hjem fra Leca-kurs (han skal jo bygge seg garasje!) så skal jeg finne senga, og kanskje se en film. Har nemlig blitt forkjølet, men ikke av å jobbe ute i regn og vind, men av å sitte å blogge på lørdagskvelden i dette kalde huset! ;) (åpent opp på uisolert loft flere steder...) Gleder meg til å få inn vedovnen, og fyre litt gulv!

So long!

12 comments:

 1. Hei :)
  Må si jeg blir imponert når jeg ser alt du styrer med..Ikke bare bare å bo oppi all oppussinga..
  Fint blir det i hvert fall!!!
  Ha ei strålende uke!
  Klem Anne ;)

  ReplyDelete
 2. Det blir vel ikke så mange overnattinger på meg som bor bare en bro unna, men jeg hadde ikke hat noe i mot å bli innlosjert på dette gjeste rommet . Nydelig .

  ReplyDelete
 3. Hei! Såå koselig det ser ut til å bli! Er det bare å booke inn eller?? ;)
  Vet du hvor man får tak i slike gipsrosetter? Og hvordan monteres de i taket? Er lysekrona fra Ikea? (Mener å ha sett noe lignende der...) Det ble mange spørsmål på en mandagskveld.. puhh..

  ReplyDelete
 4. Lampeskjermene med monogram er kjøpt på Åhleens.. tror de har dem ennå.

  ReplyDelete
 5. Du er så utrolig flink!Så mye du får til!Du får passe på så du får hvile og blir frisk!
  God bedring!

  Gipsrosetten var foresten kjempe fin!

  ReplyDelete
 6. Så fint gjesterommet ble. Heldig dem som blir forvist til det rommet. God bedring.
  Ha ei fin uke.

  ReplyDelete
 7. Må bare få sakt at det gjestrommet er supert å sove på. Der sover man som en prinsesse!

  Kommer vel ned en tur når det lir om litt, men ikke i helga.

  Du må foresten hilse N fra oss og gratulere henn emed dagen

  ReplyDelete
 8. åh så koooslig gjesterom!! :) Skulle gjerne vert gjesten din eg ;) Hehe. Blir nok supert fint når alt er komt på plass. Likte tapeten :) Godklem :)

  ReplyDelete
 9. hææærlig! Sånt gjesterom vil eg åg ha :-)

  la deg til under "blogger jeg leser daglig" på bloggen min :-)
  Håper det går fint :-)


  Susanne

  ReplyDelete
 10. Hei, så tøft gjort å male taket lyseblått. Sammen med den flotte tapeten ble det stilig. Et lekkert gjesterom synes jeg. Ha god bedring, forresten. =)

  ReplyDelete
 11. For et nydelig gjesterom!
  Hadde ikke sagt nei takk til å sove der!:)

  Ha ei fin uke!

  ReplyDelete
 12. Har nettopp brukt lang tid på å lese en del av bloggen din, og så utrolig mye interessant d står der...og jg henta mye inspirasjon til prosjekter jg har lyst til å jobbe med i mitt hus. Er ny på bloggefronten, så jg er enda på lære stadiet. Men kommer nok til å stikke innom bloggen dinn ofte for å se hva du driver med og hente ny inspirasjon.
  Gratulerer med en flott blogg :)

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)