Friday, July 10, 2009

Kopierer designere....!

Jeg har i over ti år, vært en beundrer av Lene Bjerres design.
Selvsagt har en god del av deres produkter havnet i hjemmet mitt, men når det kommer til gardiner, har jeg ikke tatt meg råd til å kjøpe noen.
Å betale 1000 kr for ett fag ser jeg på som noe drøyt når man trenger minst 6 av de, derfor har jeg gjort som jeg pleier å gjøre, nemlig jukset litt....
Jeg har vært på salg på Kid og kjøpt en stabel med kremfargede Maria-duker, og bestilt metervis med fløyelsbånd fra Stoff & Stil.
Litt klipping og sying, og vips så har jeg mine egne gardiner i skikkelig Lene Bjerre stil.
Ved å bruke spisebordsduker får en de fine tungekantene som gardinene i den samme serien mangler. Og selvsagt ligger det matchende duk på spisebordet mitt!
Gardinene passer fint sammen med lysene fra Lene Bjerre med fløyelsbånd på magen! (bildet over)
Nå mangler bare listverk, men det SKAL prioriteres nå i ferien!
I morgen skal jeg jage den vordende far ned i kjelleren med målbånd og skriveblokk, for å notere målene på alle karmlistene for meg. Da kan jeg avgjøre hvilken list som skal kappes hvor, for å unngå mest mulig kapp. Det tar litt tid, men det har jeg nok å ta av nå....!
Ellers har vi vært hos Marita på kaffe og kake i dag. Hun har bursdag, og ønsket seg penger slik at hun kunne kjøpe seg nytt stoff! (Høres litt ille ut, men hun er en racer med symaskinen da....!)
Kjekt å se hvor flott oppkjørselen deres har blitt etter at naboen gikk amok med gravemaskin og naturstein. (Se hennes innlegg fra i natt!)

I tillegg har vi kjøpt gave til oss selv her i Paradiset, nemlig nytt kamera! (bestilt i dag på Nettet)
Ett Canon 500D.
På høy tid, kanskje....? (Vi har ett 300D liggende da, men det er vi ikke fornøyd med, så det har ikke vært brukt på 2,5 år, og EOS-1- kameraet solgte Andreas for en stund siden. Altfor stort for meg!)

Nei, nå står det film på tapeten, men det er viss bare en DVD, noe fruen gir fullstendig blanke i. Jeg ikke ser forskjell på DVD og Blue-Ray, uansett!! ;)

Vi blogges!!

15 comments:

 1. Er ikke du en romantiker søta !!

  Hagen din er nydelig...ikke kom her å se min. den er en skamm for alle her. Huff og huff. men jeg er livredd edderkopper og krypdyr. jeg har luka en gang o på de ti min jeg gjorde det så jeg 26 forskjellige typer med edderkopper ""

  Brr aldri mer...så hva gjør jeg `` ett forslag !

  Klem

  ReplyDelete
 2. Wow! så utrolig flotte de gardinen var, Nina og kjempesmart-
  Tror jeg må ut og kjøpe meg føyelsbånd, har ett par gardiner jeg skulle sydd, vintergardiner, faktisk, nå er det lenge til vinter enda, men da har jeg alt liggende når jeg får "ånden" over meg og vil begynne på de.

  Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min-

  Kos deg med dvd;)

  Klem fra Eli

  ReplyDelete
 3. Utrolig vakkert dere har det!! Du er så fantastisk flink til og ordne opp. Stilen din er helt utrolig!! Gardinene var rett og slett helt nydelige.

  Lykke til med fødselen!!!

  ReplyDelete
 4. Så utrolig smart og lekkert det ble!!!Jeg også elsker Lene Bjerre men det meste blir for dyrt for meg:O)Men dette var en super ide:O) Og gratulerer med nytt kamera!!Ha en fin helg. Klem

  ReplyDelete
 5. Så smart!!! Og ikke minst fine!! Jeg har duk-gardiner til jul på kjøkkenet, var jo mye rimeligere enn metervis-stoff;-) Kos deg med film uansett kvalitet du;-)

  ReplyDelete
 6. Så utrolig fine gardiner du har laget! Lene B-stilen passet superfint.

  Gratulerer med nytt kamera. :)

  Og ha en riktig fin helg.

  Klem ingunn

  ReplyDelete
 7. God idee med gardiner,ble jo super bra !Vuggen din ble utrolig flott også.

  ReplyDelete
 8. Takk!
  Nå tror jeg jammen jeg fikk et råd fra den virkelige EKSPERTEN!! ;O)

  Ha en kjempe fin dag!!

  Hilsen Liv

  ReplyDelete
 9. Klart det går an når, man er så flink som du!!! Nå må dere passe på å få kost dere litt også da, før den nye lille sjefen kommer :0) Ha en flott helg!

  ReplyDelete
 10. Så lurt - KID har jo så greie priser selv når det ikke er salg. Nå kan du jo unne deg å bytte ut en gang i mellom også - sommer/vinter f.eks. Slikt kan man jo ikke gjøre hvis mand bruker tusenvis av kroner på et sett. Ha en fortsatt fin sommer.

  ReplyDelete
 11. Den Maria-serien til KID er aldeles nydelig. Jeg har et par småduker, og også gardiner i samme. Men de var kjøpt som gardiner altså, så de mangler jo den fine bølgekanten....Lekkert, Nina. Misunner deg energien....;-))

  ReplyDelete
 12. Hei og for en koselig blogg du har. Huset deres ser helt nydelig ut, god smak. Ska si du har imponerende overskudd og kreativitet for å være høygravid og 3 barns mor. Skjønner dere venter gutt? vi har også 3 jenter (litt hver for oss) men sammen fikk vi det 4 barnet, en gutt. Da sluttet vi med barn :-)
  Nå er han 9 år.
  Jeg kan se stor forskjell på vanlig dv og blue ray (skryte-skryte), bildene blir jo utrolig klare.
  Jeg kommer gjerne tilbake her
  Klem og god helg

  ReplyDelete
 13. Gardinene dine er no kjempefine,lyst til å kopiere,men får nok vente til jeg finner ferdige gardiner med bølgekant i butikkene...kommer nok før eller siden.
  Vi snakkes vel uti uka...ha en fin lørdagskveld ! Klem!

  ReplyDelete
 14. Så fine gardiner! Har også flere ganger funnet inspirasjonen og drømmene for dyre, men jammen har jeg funnet gode alternativer mye billigere som jeg nok har blitt minst like fornøyd med. Siklet lenge på et bord fra Slettvoll, men ble for dyrt … men fant en minst like fint (om ikke finere faktisk) på Living!

  Lykke til med malingen
  Klem :)
  Anna

  ReplyDelete
 15. genialt nina! flink du!
  grattis med nytt kamera!

  moaklem

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)