Monday, July 13, 2009

Pusser opp loft, men fotograferer ute...!

Og vips så var enda en dag forduftet!
Men jeg har fått utrettet noe fornuftig i dag også, så jeg klager ikke så innmari mye. ;)

Hagen har levd sitt eget lit, og ikke blitt ofret så mange minuttene. Disse bildene tok jeg for noen dager siden, men de fikk ikke bli med i går.

Ikke ofret mye tid på dammen i det siste, og her ser jeg at både vannstanden er lav (fordamper jo litt) og at en slange vises....
Pytt, pytt...!

Jeg driver og jobber for fult oppe i andre etasje for tiden, og har i dag malt det siste strøket på taket i loftsgangen, og fått bort endel gule dører. Det gamle, orginale listverket har jeg hentet opp fra kjelleren, der det har stått i snart ett år. Jeg har nå fått skrapet, pusset og grunnet det.
Dessverre er det bare dørlistene som er bevart, for det andre var byttet ut til vanlig, smalt, glatt type som har blitt til aske for lenge siden(!)

Min kjære har fått endel andre ting i orden oppe, og nå er det ikke lenge før soverommet vårt er i enda bedre stand enn før han rev veggen. Nye stikkontakter er kommet på plass, og noen pyntelister ligger til tørk på kjøkkenet. Det er en fryd å se hvor flink han har blitt med all slags treverk! Han har til og med skåret spor i hjørneklossene på gulvet, så ledningene går bak disse, i steden for over! (bilde kommer!)
I morgen skal jeg og Marita ta med oss vår private barnehage på Atlanterhavsbadet i Kristiansund. Etterpå skal vi besøke Christina og Låvebutikken hennes.
Dette er nok min form for ferietur nå før babyen kommer! Det går an å dra til Kristiansund nå, for det er dit jeg må uansett denne uken, om jeg skal føde. Sykehuset i Molde holder feriestengt frem til førstkommende fredag (-føden, ja) og av praktiske årsaker har jeg tenkt å klipe igjen frem til da. ;)
Pus er på tur til dammen for å se etter fiskene på bildet under! (-og jeg har glemt å fjerne den f*&%% skjøteledningen!!)
Favoritt-bladverk: Brunnera 'Jack Frost, Pulmonaria 'Mrs Moon' og Brunnera 'Hadspen Cream'
"Gresset" er en Iris sibirica med hvite blomster.
Rødbladet parykkbusk, bronsefarget gress og en Ajuga med en flott rosa farge.
Nå håper jeg bare at vi rekker å få ferdig noen av prosjektene våre før lillebror melder sin ankomst, for jeg gleder meg sånn til å få soverom, gang og barnerom skikkelig presentable.
Gjesterommet trenger også litt oppmerksomhet, etter det har blitt brukt som lager i hele vinter. Jeg har en gammel seng som skal males og settes dit, men det får bli onsdagens prosjekt!

;)

12 comments:

 1. Dere har det så fint i den hagen deres, at jeg tror jeg må reise opp til vestlandet og kidnappe deg;o). Det hadde muligens vært greit for deg også, for føden i Arendal er åpen;o)))

  Lykke til med resten av soverommet, og med bebien;o))
  Klem
  Linda;o)

  ReplyDelete
 2. Ha en flott uke Nina :-D Så fine bilder du viser!

  klem

  ReplyDelete
 3. Vakre bilder, av en flott hage! Dere får helt sikkert et kjempefint soverom.

  Hilsen Margrethe

  ReplyDelete
 4. hehe...knipe igjen til neste uke...du har jammen bra øh..muskler hvis du klarer det om pjokken bestemmer seg for å komme ut til jazzen*ler godt*
  Er så fint ved hagedammen din, kan du ikke komme hit å bære litt stein, seff. når etter du har født;-P
  Hadde planer om å jobbe i ugressbingen min men så kom tordenværet så da ble det rydding inne.
  Ha en fin tur til Kr.sund, du får hilse Christina:0)

  ReplyDelete
 5. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 6. øj, kom dobbelt opp her - slettet den ene. Beklager!

  Det er alltid en fryd å komme innom bloggen din, koser meg virkelig med alle de lekre bildene dine! :o) Hagen din er utrolig vakker!!

  Må si jeg er spesielt imponert over hvor flott du får det til overalt med så mye stilig bladverk - så blir det bare ekstra stas når de ulike plantene blomstrer!!

  Hos meg er det foreløpig blomstene som står i fokus, og når de da ikke er i blomst, er det ikke like fint.. :O) Må prøve å få flere stauder etterhvert, men forhåpentligvis lærer jeg litt mer om de med tiden! Spesielt lekre plantene dine som går i rødbrune blader, samt sølvaktig blader.. og alt annet også! hihi. NYDELIG! :o)

  Jeg tar gjerne flere bilder av min ukjente klatrer, hadde vært veldig gøy å fått identifisert den! :o) ..den er nok herdig, har iallefall overlevd her hos meg et par vintre. hmm.. :O)

  Den feen som jeg har sittende på benken bak dammen, kommer fra Nille - men mener det var i fjor vår? Har ikke sett slik figur her hos meg i år, men de kan jo ha inne andre steder. De hadde flere varianter, angrer såklart nå for at jeg ikke kjøpte fler.. Hadde vært søte et annet sted i hagen også, men da en del mer bortgjemt.. men men, sånn er det med det meste! :o)

  Pink Fantasy så helt skjønn ut - MÅ ha!! :o) Har akkurat kjøpt Eden Rose, ser at du har bilde av den her - den ser jo kjempeskjønn ut! Gleder meg!

  Lykke til fremover, blir spennende å se når lille gutten kommer!! :o) Håper formen din er fin, jammen ikke lenge igjen nå!

  Stor klem!!

  ReplyDelete
 7. Så flinke dere er om dagen, skikkelig nesting ;0) Ikke lange stunden igjen nå, og alt ser så perfekt ut selv om du syns at du ikke får fulgt opp over alt! Neste vår får du komme hit med hele din hurv og hjelpe til :0) Med en tilhenger full av staudebarn :0) DET hadde vært koselig DET! Kos dere og nyt dagene! Klem!

  ReplyDelete
 8. Hei.
  Ny på bloggen din, men syntes du har flotte bilder av hus og hage. Du skriver livlig og man blir glad av å lese... :)
  Ikke skjønner jeg hvordan du/dere rekker over alt......

  MVH Tove S.

  ReplyDelete
 9. Takk for besøk på bloggen min, koselig. Prøve å knipse bilder i kveld, har malt og malt, både møbler og rom.
  Du har det så flott i hagen. Hadde det vært opp til samboer hadde vi kun hatt plen. Ikke blomster, trær å annet tull å klippe rundt. Pøh..

  ReplyDelete
 10. Du imponerer meg veldig med din energi. Herlig er du.

  Stenge føden i Molde. Uhørt. Selv er jeg født der.

  Ha en fin tur til Kr. sund.

  Klem ingunn

  ReplyDelete
 11. Så fine bilder :)

  Bli gjerne med på konkurranse på fotoverden nå

  Mvh Nina
  www.fotoverden.blogspot.com

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)