Sunday, July 19, 2009

Tester nytt kamera....

I går fikk vi vårt nye Canon kamera, og i dag måtte jeg bare prøve det litt....
Siden jeg har vært opptatt med å pusse & male trapp og gangulv, samt spise så mye jordbær jeg orker, rakk jeg selvsagt ikke å bloggifisere noe, (litt kaos her pga oppussingen) derfor tok jeg bilder av det jeg fant.
Denne feks. bare henger der.....
Mens denne er omtrent over alt....
;)
Disse fant jeg på trappa:
Og disse snublet jeg over i hagen:
Nydelige liljer, men hva de heter?? Kan ikke huske at at jeg har bestilt de, men skal lete etter navnelapp når jeg klarer å komme under de....
Det begynner å bli koselig i kaffekroken min i hagen. Legg merke til blondegardinen i vinduet! Det er Andreas' rom i kjelleren som har hatt ett lite besøk av undertegnede! ;)
I dag har jeg også svinget gressklipperen rundt i hagen, i håp om at den lille i magen omsider vil komme ut, men nei da! Han stortrives vist i sin lune vugge, selv om det både brummer og bråker!!
Jeg har en forkjærlighet til liljer, og håper at noen nå forstår hvorfor jeg gikk en runde hver dag og knertet liljebiller tidlig i vår....!
Vi hadde ett fantastisk lys i kveld, så mens jeg pusset og male en gammel krakk jeg fikk med på huskjøpet, tok Andreas dette bildet fra verandaen.
Nå er jeg utrolig glad for at vi har strøm slik at vi har både oppvaskmaskin, varmt vann og PC, men den der hersens strømkabelen kunne alltids ha gått en annen plass.....!
Nå vil jeg sende en stor takk til alle de hyggelige hilsenene og kommentarene jeg har fått den siste tiden!
Det er utrolig hyggelig, og motiverende, og gir meg lyst til å fortsette å blogge, selv om tiden noen ganger har problemer med å strekke til. Jeg rir nemlig på den bølgen som motiverer meg til å gjøre fornuftige ting, for det kommer nok en dag da jeg heller vil kose meg i sofaen sammen med min lille og resten av familien.
Hva kan ikke være bedre da enn å kunne se seg rundt, og være fornøyd, og slippe å tenke på alt en skulle ha gjort!? Og jeg lever i troen på at fødsel, og alt det der går så utrolig mye lettere når en har fysikken i orden!
Vi får se om jeg har rett....

I mellomtiden blogges vi! ;)

22 comments:

 1. Mange fine bilder du har, spesielt av liljene og utsikten... er så enig så enig i at disse kablene kunne vært andre steder.. i jorda f.eks..!
  Nydelig baby-rom og vuggen som står klar! Nydelig blåfarge du har fått der.

  Lykke til med fødsel, eller igangstart! Det er ikke alle som har hastværk med å komme seg ut av mors mage!

  ReplyDelete
 2. Må bare si det: Jeg er så glad i bloggen din..selv om jeg ikke er noe flink å kommentere :o) Makan til arbeidsjern må man nok lete lenge etter. I alle fall med kul på magen ;o) Men så får dere det superflott også da - både ute og inne!!
  Ønsker deg masse lykke til med fødselen..som sikkert går kjempebra :o)

  Karina

  ReplyDelete
 3. Eg og elskar liljer. Asiatiske/orientalske liljer vel og merke. Store, duftande blomar som er enkle å halde. Trur den lilja du viser heiter Apollo. Ikkje rart at du ikkje har funne merkelapp, dei som har budd der før dokke har nok planta berre løken. Eg har tre sortar asiatiske liljer, to er nye i år. Dei har fått knoppar no, så eg gleder meg til dei kjem! Når eg får hage skal det bli enda meir liljer.

  Her får du ein link om liljer:
  http://www.zimtrade.dk/sider/zimtrade.php?prod=134#

  Du har forresten så mykje jern i ilden at eg vert imponert. Skal ikkje du føde snart?? Kva er trikset for all denne energien?

  ReplyDelete
 4. Fy søren du er flink altså;o) Nydelige bilder, og en fantastisk utsikt.
  Vi har også en fin utsikt, og et kråkereir forran, slik at man kan ikke ta bilde av det, men når nye naboen vår begynner på tomta, så skal de i jorda. Så innen 2 år så er de vekk;o)))

  Lykke til med forestående fødsel, det går helt sikkert fint;o)
  Klem
  Linda;o)

  ReplyDelete
 5. Går ut fra at det ikke BARE er kameraet som gjør at du har fantastiske bilder, nydelig! Og spesielt nr. 2 ;-)

  ReplyDelete
 6. Flotte bilder ja! Så spennende. Kun en uke til termin!!

  Barnerommet ser jo så utrolig herlig ut. Lekkert. Blir en heldig baby dette her.

  Liljene har ikke sprunget ut her enda. Gleder meg.

  ReplyDelete
 7. Utrolig hvor dere står på! Må passe på å kose dere også da! Nyte dagene! Såååååå skjønne liljer dere har! bare 3 timer igjen så har jeg ferie også, har pause nå :0) Lykke til med fødsel og ha det fint så lenge! Klemmer og tanker fra Anita

  ReplyDelete
 8. Nydelige bilder du viser!

  Ha en fin søndag!
  Klem

  ReplyDelete
 9. Som alltid - flotte bilder:-)
  Og gratulere med nytt kamera.
  Jeg har også kjøpt meg nytt kamera i sommer - lillebroren til det dere har kjøpt, nemlig Canon EOS450D. Foreløbig har jeg ikke prøvd det så mye. Må lese meg opp på en bruksanvisning først. Hvorfor kan det aldri følge med bruksanvisning på norsk, bare svensk eller dansk.

  Fortsatt god helg i Paradiset!

  ReplyDelete
 10. Torill:
  Ang. liljene mine, er de nok plantet av meg! Det fantes ikke en eneste blomst her i hagen da vi tok over, bortsett fra løvetann! Det eneste som var her var ett par eldre trær og en forferdelig mosegrodd plen!
  Jeg pleier alltid å sette ned lapper ved liljene mine når jeg setter de ned, men det hender at lappene blir borte (man har barn...) og at de havner så langt ned i jorden at jeg må grave de frem igjen (fordi jeg prøver å gjemme de for ungene) men det har også hendt flere ganger at jeg har fått feil type liljer enn de jeg har bestilt også. Sender inn bestilling både til Zimtrade og Hageglede hvert år + noen utenlandske firma innimellom.
  Kan ikke huske at jeg at jeg har bestilt 'Apollo', men jeg kan sjekke det med fakturalistene fra i høst, for fjorårets bestilling har ikke havnet i hagedagbok/bloggen pga tidsmangel! :)
  I år derimot, skal jeg nok rekke det!

  ReplyDelete
 11. Nydelige liljer,og flott utsikt.Ja de strøm kablene har det med å være i veien selv om det er veldig kjekt også,he he.Lykke til med fødselen!

  ReplyDelete
 12. Den testen gikk jo bra! Masse herlige bilder.

  ReplyDelete
 13. Gratulerer med nytt kamera:) og for vel oppuset og nydelig barnerom, her er det nok en liten gutt som kommer til å sove godt etterhvert:)

  Kos deg og ha en flott søndag.

  Ligger noe til deg på siden min, hent den om du vil

  klem fra Eli

  ReplyDelete
 14. For en nydelig blåfarge på babyrommet! Kan jeg spørre hva den heter?

  ReplyDelete
 15. Kristin:
  Blåfargen heter Risør, og det står det også i teksten til innlegget! ;)

  Har nemlig lært etter å ha vist den frem før, (den er både i dukkestua og på tvillingenes gamle rom i det forrige huset mitt) og jeg har fått både flere mailer og kommentarer om fargen! ;)

  ReplyDelete
 16. Det er en stor fordel å være i fysisk form når en skal føde. Tror på at man orker smerter og alt vi må igjennom bedre da. Sier det nå...lykke til med fødsel og barseltid. Det er noe som må nytes i fulle drag. Tiden går så fort og plutselig er man bestemor :)
  Flotte bilder igjen, fra hagen. :)

  ReplyDelete
 17. Kanskje jeg skulle prøve meg på liljer - synes bare lyden av de knasende billene er så utrolig ekkel... Men skjønne liljer har du! Med ditt pågangsmot og entusiasme går nok fødselen bra - ungene kommer heldigvis ut når de er klare... Noen ganger før, noen på terminen og noen er litt sene - rart det der.. Vi har prøvd litt av hvert... Lykke til når tiden kommer! Su har en veldig inspirerede blogg, og det skjer jo noe nytt hos deg stadig vekk!
  Hilde

  ReplyDelete
 18. Gratulerer med nytt drømmekamera!! Utrolig vakkert i hagen deres, du må jammen være flink altså!!Liljer er vakkert, ingen tvil""

  Nå vil vel den lille sanrt ut vel??

  ReplyDelete
 19. Eg veit ikkje om det er Apollo altså, men den likna. Eg kjøpte liljeløkane mine på Hagemessa i Bergen frå eit Hollands firma. Utruleg masse utvalg. Måtte skrive opp kva eg kjøpte for dei hadde verken merkelapp eller anna... La lappen ved løken, men den er borte. Godt eg blogga om innkjøpet med ein gong..

  ReplyDelete
 20. Grattis med nytt kamera. Det så ut til å være råflott:) også ble det veldig mange skjønne bilder.

  Klart det er lettere når fysikken er i orden. Så ikke ødelegg en god form ved å gjøre noe unødvendig. Det er bare tull.

  Spennede å følge med her nå. Det er litt sånn at jeg sitter her og gleder meg til babyen deres kommer. Nydelig rom han får da. helt skjønnt.

  Ha en skjønn søndagsklem
  Klem:)

  ReplyDelete
 21. Heihei!
  Så mye vakkert du har "slengende" rundt omkring! Skulle gjerne hatt den hagen din!!! Ei jente har jeg jo;) Å en gutt også;) Slik hylle har jeg ikke, men kunne godt tenke meg den også!:)

  Lille babyen sitt rom er jo bare vakkert det også, gitt... sukk...

  Hos meg er det innomhus som gjelder i håp om at snart skal komme sommer igjen, så man kan være ute. Ser ikke ut for noen lysning på ei uke enda i følge yr.no uff. Bare det blir opphold når mitt stakitt gjedre kommer å jeg skal ut å male:)

  Så får vi bare håpe den lille nye gutt har lyst å se dagens lys med det aller første:)

  Finfin ny uke til deg!
  Klem fra Chatrine:)

  ReplyDelete
 22. Flotte bilder med nytt kamera!
  Grattis;)
  Klem fra Maja

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)