Thursday, November 19, 2009

Nina sklir ut igjen!

Jeg må takke for alle det oppmuntrende tilbakemeldingene under det forrige innlegget mitt.
Det var utrolig kjekt med så mange kommentarer, og ikke minst innholdet i de!

Bare ett kort innlegg nå før jeg begynner dagens oppussingsøkt. Tvillingene er i seng, og Nathalie er reist til Inderøya til pappaen sin på langhelg.

I dag er det 4 år siden jeg møtte Andreas for første gang.
Jeg husker dagen som om den var for en uke siden, men det har altså gått 4 år. Utrolig!
4 år er ikke mye, men jeg får fremdeles kriblinger i magen når jeg ser han....
Verdens flotteste pappa....
Selv om han har sluttet i Telemark-Battaljon blir han nok alltid soldaten min....
Dette bildet (under) fikk jeg sendt fra Afganistan, og jeg hadde det som skjermbilde de 3 månedene han var der.
Nå feller han trær, slik han akkurat har gjort på bildet her, men jeg håper han har litt mer klær på seg når han jobber i Molde da. Her har han akkurat felt en stor bjørk i den forrige hangen min.
Ett interiør-relatert bilde må være med, så en ikke sklir helt ut i dette klissje-innlegget!
Bilde av meg fra vår første tur sammen, på ett hotell i Oslo.
Kan hende det var dette trikset som gjorde at han falt for meg, for han spekulerte svært over hvorfor jeg spurte han om han kunne geleide meg til den nærmeste Claes Ohlson-butikk da vi var på vår første handletur sammen.
Nå skal jeg skrape snerket av en malingsbøtte, og male brystningen i bislaget (butikk-inngang)
Må få åpnet i neste uke!

14 comments:

 1. Fnis. Den tapen er deg i et nøtteskall. LOL!
  4 år. jøsses sier jeg bare den tiden har gått fort. Jeg husker det nemlig. Det var litt fnising sukking på msn da. Ikke fra min side dog. ;-)
  Du har en kjekk og effektiv kar som passer kjempegodt til deg.
  Klisje innlegg er lov. Slik gjør blogger levende. Slikt klisj er mere interresant enn malingsnserke,\.
  Holder på med siste finihen på stua nå. Jeg trenger en pause. Fikk tapeten min i dag også forreten, sååå lekker. Skal vise frem i bloggen i morra. Gidder ikke ta bilde av den med blits det blir helt feil.
  Stor klem til dere alle. =))

  ReplyDelete
 2. Morsomt innlegg;-)) Du er ikke den eneste som har teipa senger. Teip?? Det var visst halsbåndet til bikkjene her;-))Ha ei fin uke

  ReplyDelete
 3. Gratulerer med dagen til dere begge og jeg er helt enig med deg at tiden flyr. Selv feiret vi 5-års jubilum i august og herre min hatt som tiden flyr. Syntes ikke det var lenge siden jeg flyttet fra Lillestrøm og inn hos Morten her på Lillehammer. Men det betyr vel bare at vi har det godt og trives i hverandre selskap..............og at vi også kanskje har begynt å bli bittelitt eldre(tjihi).
  PS: Kan ikke du sjekke mitt innlegg i dag, det er noe der jeg lurer på om du har/kan få tak i.
  Kos dere!

  ReplyDelete
 4. Gratulerer med treff-dagen! Morsomt innlegg. Heia butikken, gledar meg til sjå korleis det blir:-)

  ReplyDelete
 5. Gratulerer med 4 års dagen ;)) kjekk kar du har, så dere er et flott par ja ;))
  og bare så det er sagt, det du ikke kan fikse med sølvteip, er ikke verd strevet. . . ;))

  Ha ei prrrrrènde malerstund..

  -maren-

  ReplyDelete
 6. Koselig innlegg! Kjekk mann du har! Og det med jaffateip for å holde sengene sammen var kjempelurt! Heidi♥

  ReplyDelete
 7. Hei Nina og gratulerer med 4 års dagen!!!

  fra forrige innlegget ditt:

  Veldig bra skrevet og er helt enig med deg. Det er ikke alt som skal blogges om. Det er som du sier mye rare folk i verden, og skjønner veldig godt at du ikke legger ut så mye bilder av barna dine. Skulle tro noen der ute tror at vi bloggere skriver om alt vi gjør!!! noe er også litt privat. Så er det noen som syns alt blir så perfekt på disse interiørbloggene og lekser opp etter alle kunstens regler... men er det noen som har lyst til å vise frem et rotete hjem? Kanskje noen? noen ganger!!! :o) Du har ingen grunn til å måtte forsvare deg, synes du er kjempedyktig og jeg har aldri tenkt tanken på at du ikke bruker tid på barna dine. Det er bare noen som er missunelig, fordi du får til så mye! Et flott hjem, og en fantastisk blogg… og uten at jeg kjenner deg, forstår jeg godt ut i fra bloggen din at du er en god mor for dine barn og du har det sikkert like fantastisk bra med din mann… De er veldig heldige som har en slik omsorgsfull, nevenyttig, og kjærlig mor og kjæreste. Stå på Nina, jeg blir bare inspirert av deg og bloggen din :o) Klem fra Mette

  ReplyDelete
 8. Virker på meg som du har det kjempefint Nina. Mye å gjøre her også. Og det, det går utover er TV-tittingen. Det er det dårlig med for tiden. Jeg tenker at selv om jeg jobber mye, så er jeg hvertfall hjemme når ungene komemr hjem fra skolen. Og minstejenta kan jeg hente i barnehagen tidlig når jeg ønsker det. Fint å kunne ha det slik;)

  Lykke til med åpningen.
  Klem;)

  ReplyDelete
 9. Gratulerer! Sier meg enig, kjekk mann:) Likte veldig godt ditt forrige innlegg, det er jo tross alt en interiørblogg vi skriver! At man sniker inn litt privatliv for å gjøre bloggen mer personlig er ok, men å dra inn ungene er skummelt!
  Huset ditt blir kjempelekkert, er bittelitt mesunnelig:) Jeg er også veldig imponert over butikken du har startet, håper det går som det suser.

  Ha en fin dag Nina.
  Klem J.

  ReplyDelete
 10. gratulerer;)
  Er helt enig ang unger og publisering.man legger ikke alt åpent.Jeg blogger jo ikke med navn og adresse men tenker at okkesom blir det et valg man gjør.Ungene får jo ikke velge.. Har alltid elsket bloggen din akkurat som den er;)jeg har ungene mine i bloggen nå men forsøker å ikke bruke dem ofte, selv om de er viktige i mitt liv. Men at noen skal komme med teite tilbakemeldinger...ja det forstår jeg ikke...kan de ikke la oss i blogglandia være i vår hyggelige boble?Ha ei flott helg og nyt hverandre!!!klem

  ReplyDelete
 11. Haha, genialt!
  Han er en ekte hønk - hadde lurt meg lett :-)

  ReplyDelete
 12. Hva du rekker og hva du år til! Tenk om jeg bare hadde hatt en smule av ditt energinivå, DET hadde vært noe det!
  Og ikke la deg plukke på nesen av hva andre måtte mene om hva du burde gjøre og ikke. It`s your life!!!
  PS. Jeg klarer ikke å lese bloggen din uten at jeg må legge inn din dialekt (selv om jeg ikke er noen kløpper på den), men jammen blir den livligere da.... morsomt og levende. HERLIG!

  Stor helgeklem fra meg!

  ReplyDelete
 13. Hei Nina, og gratulerer SÅ mye med dagen!! Jeg har ganske så lik historie som deg, og å møte en mann som dette er noe ingen av oss sikkert kunne drømme om da tingene var kaos og bare vondt, så kos deg med ditt velfortjente liv du også!! Jeg er uten blogging om dagen, svineinfluensa her på Balke..Men gleder meg til å være tilbake, og tipser alle Moldevenner om butikken din, dette blir bra! God helg og stå på, Marianne

  ReplyDelete
 14. Gratulerer med 4årsdagen:)
  Jeg husker du snakket om han ,når vi arbeidet sammen ei helg.

  At noen gidder og bry seg om hvordan du lever. Vi som har blogger kan da ikke skrive om alt vi gjør i løpet av en dag. Ikke kan det være intresant for noen heller. Det er da ikke dagbok vi skriver.
  Ønsker deg ei superfin helg Nina
  Klem

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)