Monday, November 30, 2009

Og så kom Nina i julestemning....

I natt kom snøen.
Ett hvitt teppe dekket alle visne staudene i hagen i dag, (les: alle sleipe og råtnede stauder) og gjorde det trivelig for besøkende til butikken min.
All jobbingen med dette butikk-prosjektet har gjort at hage og uteområdet har blitt svært oversett den siste tiden, så for første gang på sånn ca 25 år er jeg glad for at det har kommet snø!

Fjorårets advent besto av sofa på kjøkkenet, null tv og en adventsstake i kjøkkenvinduet, (vi drev og laget stue...) så i år blir det lagt stor vekt på pynting og kos i førjulsdagene.


Ett lite minus med snøen i dag, var at jeg hadde tenkt å gå en tur og plukke mose til dekorasjoner, så i steden ble det oppdagelsesjakt i kjelleren.
Nå lyser det adventslys fra 4 av vinduene våre, noe både jeg og ungene setter stor pris på.

Jeg har ikke tatt noen bilder i dag, for jeg liker ikke å ta interiørbilder i mørket, og det var allerede blitt svarte natta før jeg hadde fått alle pærene til å lyse i de to siste advents-pyntene. Den ene hadde jo ikke vært brukt på to år!

Og i mangel på juletre i hagen fikk paviljongen disco-belysning!
Det der var vel litt overdrevet da, for hverken blinkende lys eller fargede kommer innenfor denne eiendommen!
Amerika og Ranvika får ha den stilen i fred for meg. Litt kjedelig der jeg.
Ellers var det noen som ødela for meg her i på fredag, for jeg skulle feire at jeg hadde fått 250 følgere på bloggen! Men da jeg åpnet PC'n sto det 251 der....
Nå har jeg fått enda flere, og en overraskelse ventes. Denne uken skal jeg nemlig dele ut noen gaver til de som leser bloggen min! :)
Mer om det i morgen!

Og for de som tror de gjør livet surt for meg, ligger det en hilsen under kommentarer i forrige innlegg. Det skal nok litt mer til for å vippe denne dama av pinnen! ;)
Det er ett uttrykk som heter at motgang gjør sterk, og jeg kan skrive under på at jeg altså ikke har sovet på fløyelsseng hele livet!

Det gjør jeg derimot i Paradiset, så nå skal jeg rusle opp der begge prinsene mine ligger og venter på meg!
.
Natta! :)

31 comments:

 1. Gratulerer med en fantastisk liten butikk. Hadde jeg ikke bodd så langt unna skulle jeg kjøpt halve butikken;-)
  Ikke bry deg om sjalu kommentarer. Alle vet vi hvem som sliter....Lett å finne tilbake til adressen med eget program. Kjører ip så det suser;-)

  ReplyDelete
 2. Hei! Her kjem ei natthelsing frå ei fembarnsmor som også brukar natta flittig. Syns det var heilt på sin plass med den helsinga du avslutta med i forrige innlegg. Kan ikkje fatte kva som er poenget med slike stikkande kommentarar. Det må då vere lov å ha det litt hektisk nokre dagar og netter før ei butikkopning. Det sikkert komme heile familien til gode etterkvart! Butikken er blitt kjempekoseleg, tippar det er spennande for jentene og! Du er fortsatt til stor inspirasjon. Eg gledar meg til fleire bilder frå hyllene, kanskje eg finn meir å handle.. Ha ei god natt! No tuslar eg opp eg og!

  ReplyDelete
 3. Fniiss! Ja jeg ler for annet å gjøre er det ikke. frk anonym eller hva nå det krapylet er har neppe jobb å gå til i det hele tatt. Neppe et liv,neppe stort å fylle dagene med. Grønn av misunnelse og sjalusi er det nok som ligger under Nina.
  Jeg heier på deg jeg vet du.
  her er klokka midt på natta for denne frøkna fåkke sove. Så hva bedre da enn å stikke innomj verdens herligstedame. Så det så.
  KLÆM!

  ReplyDelete
 4. Bøyer meg i støvet for deg Nina. En fantastisk mor, flink å kreativ dame som har gjort noe med drømme sine. Sånt står det respekt av!Du har faktisk gjort det som mange av oss andre drømmer om! God klem:)

  ReplyDelete
 5. Heisann!!
  Der er tydelig noen som har fritidsproblemer!!!
  Ikke bry deg...og stå på!!
  Lykke til med butikken og ha en fin adventstid :o)

  ReplyDelete
 6. Her hos oss kom snøen lørdagskvelden. Og det har snøa jevnt sida. Nydelig julekortstemning ute :) Egentlig er det litt for tidlig for meg, det helde egentlig at det kjem lissjejulafta ;)
  Kos deg med advents og julepyntinga :)
  Flott innlegg til anonym, det er godt du er slagferdig :)

  ReplyDelete
 7. elsket kommentaren din til annonym.
  Hva gjør de her blant rause og koselige bloggedamer?? Fatter det bare ikke. Stå på Nina, vi andre heier,klapper og er stolte av det du får til...å bittelitt sånn godmisunnelig.
  ha ei flott uke, uten annonym dustefjert.
  klem

  ReplyDelete
 8. Gratulerer med ny butikk. Fantastisk å se at du klarer alt dette ved siden av å ha 4 barn. Du kan være stolt av det. Blir så sint når jeg leser de ekle innleggene du har fått på din blogg. Slike mennesker er ikke noe å bry seg om. De har trolig aldri fått til sitt eget liv og er mest opptatt av å dra andre med seg ned i "dritten" føles kanskje lettere for de når de plasserer andre ved siden av seg selv. Stå på du Nina og kos deg med både barn, butikk og hjem i denne koselige førjulstiden.

  ReplyDelete
 9. You go girl!!!! Sånt tull trenger vi ikke! Blir like sjokert hver gang, men når jeg tenker meg om er det jo ikke noe å bli overrasket over.... Noen kan bare ikke glede seg over andres suksess:( Men det gjør jeg:) Er veldig glad på dine vegne, du har gjort en kjempejobb med butikken din! Har en slik butkk selv, men bare på 200 m2, så jeg vet hvor mye tid det tar... Familien: det stjeler litt tid i starten, men så er prioriteringene i forhold til dem det viktigste etter litt. Ser du jobber om natten for å ikke ta for mye tid fra dem og det er ikke spesiellt egoistisk men derimot omsorg for dine barn som ser mamman sin mer. (om du ikke blir for trøtt da, hi hi..) Men det er jo som sagt for en liten periode. Ha en fin uke og lykke til i butikken din!
  Mange klemmer fra en butikkdame til en annen:)

  ReplyDelete
 10. Hei Nina. Jeg må dessverre også skrive anonymt da jeg ikke har konto. Men vi har mailet og snakket sammen på Facebook. Lykke til med butikken. Det er fryktelig synd halve Norge er imellom oss da jeg gjerne skulle ha sett nærmere på erket og så gjerne ha hilst på deg! Bry deg nå ikke om surmaga kjerringer som ikke har bedre å ta seg til enn å slenge dritt i trygghet bak en anony PC-skjerm. Det er ren misunnelse. Stå på og kos deg i førjulstiden!

  Klem astrid

  ReplyDelete
 11. Grattis med butikken din. Ser ut som du har alt under kontroll, og flott ble det. Skal stikke innom hvis jeg er på de trakter, det er helt sikkert. For maken til koselig butikk skal en lete lenge etter.
  Ha en fin dag. Nyt adventstiden.

  Klem Ann<3

  ReplyDelete
 12. Anonyme kommentarer tror jeg alle får, en eller annen gang. Fått noen jeg og, men jeg velger å ikke publisere dem. Kanksje galt av meg, men jeg gidder ikke gi dem oppmerksomhet.......
  fatter ikke at de gidder !!
  Butikken din er kjempelekker Nina !!! Skulle gjerne vært innom, men den ligger litt for langt borte haha :)
  Blinkende julepynt kommer IKKE inn på min eiendom heller..Nabohusene blinker rundt meg og helt ærlig så skulle man fått nabovarsel om å bruke dem !!!!

  Ha en fin dag vennen :))
  Klem,Kari

  ReplyDelete
 13. Tusen takk for hyggelig hilsen og omtale i bloggen din! Neimen, jaggu har du fått deg en tilhenger av det skrullete slaget. Skulle egentlig ha blitt oversett, for er nok ute etter oppmerksomhet, den der ja! Hvilket liv, sier jeg bare... Det beste man kan gi sine barn, er at man som forelder er fornøyd med livet sitt, føler at man får til det man bestemmer seg for, at alle, som du så fint skriver selv, hjelper hverandre og føler seg som en del av det som skjer!!! Har ikke fått tent lysa enda, var og henta nypusen i gårkveld, og ble litt opptatt med den, ja,kom litt tidligere enn forventa,så kommer nok innom uti uka og henter skåla!! Ha en fin ukestart, og husk, lev livene deres som DERE vil, det holder i massevis! P.s.selv om jeg bor i "lille Amerika", har jeg ingen farga julelys og trives utmerket med det!!Hehe.

  ReplyDelete
 14. jEG KAN FØLE ENERGIEN DIN HELT UT I BLOGGEN.....JEG TROR DU HAR DET BRA OG DRIVER MED DET DU HAR LYST TIL!!!

  HØRES UT SOM SPÅKONA SELV...MEN ER IKKE DET...BARE EN VANLIG JENTE SOM BRUSER RUNDT I BLOGG VERDEN FOR AT ALLE LEGGE MERKE OG SÅ LIKE JEG Å LEGGE IGJEN GODE MELDINGER...=)

  KJEMPE FIN BLOGG DU HAR...KOMMER PÅ BESØK IGJEN...OG DU ER VELKOMMEN TIL MEG....

  KOS DERE.....TONE=)

  ReplyDelete
 15. Hei Nina,Gratulerer med butikken. har fulgt bloggen din lenge, og fått masse inspirasjon, du er bare sååå flink.Stå på videre, og ikke bry deg om sånne misunnelige kommentarer.jeg heier på deg:)og butikken din kommer jeg nok å besøker, mye fint der. Lykke til videre,ønsker deg og dine en fin adventstid:)mvh Mona

  ReplyDelete
 16. Heisann:) Helt utrolig at en anonym holder på med sånne frekke kommentarer. Enig med de andre her, vedkommende er ute etter oppmerksomhet. Det besteman kan gjøre er å overse det, for da blir det nok ikke så morsomt lenger. Konstruktiv kritikk hadde vært noe annet, men denne anonyme er bare usaklig og ondskapsfull.

  Hilsen Lise

  ReplyDelete
 17. Hei:o) Gratulerer med åpningen av butikken. Har fulgt med deg en liten stund og synes du er fantastisk flink som klarer det du har gjort. Har selv 4 barn og har i grunnen nok med det, skulle gjerne hatt halvparten av din energi!!!:o)) Har ingen egen blogg, men jeg titter innom deg hver eneste dag å blir så inspirert. Lykke til videre med butikk og familien å ha en riktig koselig adventstid:o))) klem Adele

  ReplyDelete
 18. Heihei! Ååå, som jeg beundrer deg og din utholdenhet! Ja, det er fullt forståelig at du blir sliten av å jobbe til langt på natt, men det må være kjempedeilig å få gjort så mye! Du er det en på godt norsk kaller et arbeidsjern, og det er virkelig en status det står ære av.
  Jeg fatter ikke at noen kan få seg til å rakke ned på noen som får ting gjort ... Og jeg synes ikke synd på barna dine, de er kjempeheldige som har en mor som deg. Tenk hvilket forbilde du er! Bare fortsett som du gjør, for det er kun du selv som vet hva som er best for deg og dine. Ikke sånne slemme mennesker som bare er ute etter å gjøre livet surt for andre.
  Gratulerer så mye med den nye butikken :)

  ReplyDelete
 19. Hei Nina,
  lykke til med butikken. Misunnelse
  er det riktige ordet, ikke alle unner at noen lykkes.
  Jeg har stor glede av bloggen din,den er inspirerende, sommer som vinter. Har spesielt fulgt alle hagebildene,da jeg også har grønne fingre, he,he. Du skriver på en veldig morsom og underholdene måte. Koz deg, livet er for kort til å henge seg opp i surpromper.

  ReplyDelete
 20. Hei! Er på besøk her inne for første gang. Så flott blogg og butikk du har! Jeg kommer gjerne igjen, og legger meg til som din følger.
  Velkommen på bloggen min også!
  Ønsker deg en deilig dag!
  Klem fra Anette Willemine

  ReplyDelete
 21. Personen som skrev den ondskapsfulle kommentaren burde vite at barn er mye mere tjent med en mamma som er glad og positiv.For å være en god mor må man ha det godt med seg selv og ha hyggelige ting å holde på med.Det er alle barn tjent med.Synes du er så flink,Nina.Husker hvordan jeg også holdt på om nettene da barna var små:)Ha en riktig fin førjulstid.Liker å følge med på bloggen din.Hilsen Catharina

  ReplyDelete
 22. Hei. Det er bra du ikke bryr deg om "ekle" komentarer. Det viser at du stoler på deg selv og er et sterkt og trygt menneske! Og det viser du virkelig at du er. Det virker som om du har et fantastisk overskudd, som du bruker på vakre ting. Jeg digger rett og slett bloggen din og er der inne omtrent hver dag, for å se at du har lagt ut noen nye bilder og fine tekster.
  God advent. Rosa

  ReplyDelete
 23. Jada, junaiten skal bare ha de blinkende lysene for seg selv!! Hjertens enig:)

  Flotte bilder fra butikken!!
  Gratulerer med så mange følgere, det er deg vel fortjent:)

  Ha en fin dag!

  ReplyDelete
 24. Glad du hever deg over det og gjør det du ønsker..fortsett med det!
  For meg ser dette ut som drømmetilværelsen!En mor som er tilgjengelig og hjemme for barna sine..skulle ønske det var meg, men det skulle vel "den anonyme" også;)De fleste, men noen få unntak, gleder seg med deg og dine. Stå på! Du er sterk, flink, kreativ og vet veien til ditt gode liv;)
  Fortsett å tenke positivt du;) Jeg heier på deg!

  ReplyDelete
 25. Jeg liker så godt å titte innom butikken din. Jammen har du fått mye flott på plass! Skjønner ikke at du rekker med alt du gjør heller.... at natta må tas i bruk hadde ikke jeg orket.

  Spørsmål: Har du flere sinkhus igjen? Pris? evt. leveringstid?

  ReplyDelete
 26. Hehe,så bra. Du er flink,stå på Nina. ;o)

  Håper salget går strykende. ;o))
  Klem Simone

  ReplyDelete
 27. staken er kjøpt på Bohus, bra at du ikke blir satt ut av sure mennesker som attpåtil er annonyme.
  klem
  anniken

  ReplyDelete
 28. Hei! Eg er stadig innom bloggen din, sjølv om eg ikkje legg igjen så mange kommentarer:-)
  Mange fine bilete og tips!
  Synes du står på, og får det godt til. Butikken din ser flott ut! Synd eg bur så langt vekke.
  Ikkje la deg affisere av anonyms sure oppstøt! Dersom vedkommend verkelg vil vise folk andre måtar å leve eit godt liv på, så er metoden heilt feilslått!
  Lykke til med butikken, og den flotte familien din!

  ReplyDelete
 29. Juhu!
  Da kom snøen tidligere til Paradis, enn til Orkdal`n men pytt sann.

  Så koselig du har fått det i butikken din, gleder meg virkelig til jeg får noen dager fri slik at jeg kan stikke en tur nedover.

  Vi snakkes!

  Klæm klæm

  ReplyDelete
 30. Så utrolig koselig du har fått det !!! Men jammen står du på,også.......til stor misunnelse for noen,ser jeg.....! Fatter ikke hva det er med folk.....som tror de kan tømme seg for skittsnakk,her inne i blogglandia ! Sjalusi tror jeg er utbredt,desverre !! Men du virker heldigvis tøff,og svarer med samme mynt,- og det er en fryd å lese :) Kos deg videre,med BÅDE butikk og unger,allt går jo,når man vil :)Klem fra nord.

  ReplyDelete
 31. Hei Nina og gratulere så mye med åpningen av den herlige butikken din!!! Syntes det er flott at du følger drømmen din :O) Stå på og lykke til !
  Godklem fra meg

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)