Wednesday, November 18, 2009

Svarer på kommentar.....

Folk har forskjellige oppfatninger.
Det komme helt klart frem i de forskjellige kommentarene under innleggene mine, også det forrige.
Etter en lite tenkepause, kan jeg innrømme at det kanskje kan oppfattes som mine 4 barn lever på lut og kaldt vann, siden det kanskje høres ut som jeg bare er opptatt med oppussing og butikk.
Grunnen til at det er at jeg blogger ikke så mye om ungene. Ikke fordi jeg ikke bruker tid sammen med de, eller intresserer meg for de, men jeg prøver å skrive en interiørblogg, og mine unger matcher svært sjelden min hvite sofa.....
(De er som regel litt møkkete, og sitter aldeles ikke stille!)
Å blogge om barn kan også være en liten risiko når en publiserer fult navn, og adresse. Det finnes jo utrolig mange rare folk der ute!
Jeg liker også å ta bilde av det jeg blogger om, og jeg prøver å ikke legge ut for mange bilder, spesielt av jentene, for de er jo ikke akkurat stygge å se på, så tenk om noen reiser med de....!

I tillegg er jeg av den oppfatning av at mine lesere ikke syns det er så innmari spennende å lese om hva vi handlet på vår shopping-tur på lørdag, hvilke sanger vi pleier å synge, hvilke bøker vi leser eller hvor lang tid vi brukte på matteleksa i dag!
Det er jo en grunn til at jeg svært sjelden blogger på andre tidspungt enn ved midnatt, og grunnen er enkel.
Etter at jeg har sendt ungene på skolen, gjør jeg enten husarbeid eller går å legger meg igjen sammen med babyen. Litt før ett kommer tvillingene hjem, og da er det de som får oppmerksomheten, så fremt de ikke stikker på besøk til venner (noe de har en lei tendens til å gjøre når rommet deres skulle vært ryddet!)
Nathalie kommer hjem ca halv tre, og da er jeg opptatt med hennes lekser og middagslaging til Andreas kommer hjem fra arbeid, -og for å legge det til, pleier som regel ungene å hjelpe meg enten å dekke på, eller å kutte opp grønnsaker.
Middag er dagens første samling av hele familien, og da prøver vi alltid å kose oss lenge sammen. Middagen blir ofte avløst av barne-tv eller Discovery, og her er det jeg pleier å begynne min pusse-opp-arbeidsdag. Andreas og ungene ser jo tv.
Jeg har for tiden hyppige pauser i arbeidet, fordi Leon skal ha mat, så da mater jeg ungene med det samme, og legger de. Om de har oppført seg pent (ikke kranglet) blir det lesing eller synging. Akkurat nå leser vi Lillebror og Knerten, en bok jeg hadde da jeg var liten. Når vi er ferdige med den skal vi lese de to andre Knerten-bøkene mine.
Når ungene har sovnet fortsetter jeg med jobbingen min, og om Leon sover er Andreas også med (eller omvendt) Det hender også at vi får svigermor til å komme opp og passe Leon, om vi holder på med større prosjekt.
Dette er grunnen til at jeg blogger om natten, eller på formiddagen.

Jeg kan også nevne at da varene mine kom på mandag, satt jeg her i sjeselongen og ammet Leon mens jentene hentet inn alle kassene, og åpnet de. De er nemlig aldeles ville når det gjelder å åpne pakker, og ALT er pent! ;)
Å sette på prislapper er visst også gøy! (lucky me!) Og siden jeg har en med matematikk-fobi her i huset, er priser på varer en flott måte å trene seg på. Det blir nemlig noe helt annet å finne ut hva tingene koster sammenlagt enn å gjøre oppgaver på papiret.

Dette må da være virkelig intressant lesning! Kanskje jeg skal legge til litt mer kjøkken-arbeid, hva vi baker, vasker, leker og lager da....
;)

Disse har jeg laget mens ungene mine sov. Jentene får lage noen som er litt enklere.

Den kaffedrevne strikkemaskinene min (mamma) kom i dag med kjempeflotte pulsvarmere og tilhørende jakke-pynt. Selges som sett, og kan bestilles i ønsket farge. Prisen på settet er kr 200,-
Om du vil se er av det mamma har strikket til butikken min, kan du se her!
Nei, nå er det på tide å gjøre noe produktivt igjen, har sittet på rumpa litt for lenge nå, kjenner jeg.....

50 comments:

 1. Kjære Nina!
  Ville bare si at jeg har fulgt med på bloggen din i over et halvt år nå, og jeg har aldri tenkt tanken på at du ikke nyter dagene med barna dine....tvert i mot...du skaper et nydelig og trygt hjem for dem å vokse opp i. Jeg er imponert over at du står på slik du gjør med huset og følger drømmen om en liten butikk:)Jeg har selv 3 barn og minsten er 2 mnd eldre enn din, og når en lang dag er over og huset endelig sover, ja da setter jeg meg ved dataen og vet at det snart kommer et innlegg fra deg;)Dere er en veldig flott familie! Stor klem fra Monica i Trondheim.

  ReplyDelete
 2. BRA skrevet Nina, kjempebra!! D heter vel "Interiørblogger", gjør d ikke d da. Har akkurat samme oppfatning som du. Mine barn skal ikke blandes borti dette her. Og sånn er d med den saken.
  Ang d relieffet: Jeg kan godt komme å hente d. Legger du av et til meg da eller... og en sånn rosenkrans. Og er d eventuelt mulig å få kjøpe noe mere visst jeg finner noe jeg liker. Event når blir d åpning av butikken din?

  Nattaklem

  ReplyDelete
 3. Interessant, det du skriver her. Og du, jeg synes faktisk det er interessant å høre hvordan du får regnestykket til å gå opp, med tanke på døgnets timer.
  Du har gjort bloggen såpass personlig allerede, at jeg tror mange (som meg) opplever det som interessant, hva ungene dine får høre om kveldene, til sammenligning og inspirasjon (jeg er også trebarnsmamma til små). Bilder av ungene holder jeg med deg om, vær varsom, dette gjelder også antydninger om at de kan ha "interesse", for å si det slik... Husk at du har fått ekstra oppmerksomhet med radioinnslaget og evt om dette ligger med omtale på nettet.

  ReplyDelete
 4. Hei nattbloggar!
  Det eg tenker når eg les innlegga dine rundt midnatt er at endeleg fekk ho tid til å sitte litt på ræva..Eg trur det er sunt å ha litt varierte interesser sjølv om ein er småbarnsforeldre..., som for eksempel å koble av litt med å blogge litt om interiør. Og det å starte eigen butikk heime, antar eg er får å få mulighet til å jobbe meir heime, og kanskje mindre ute... og det er vel positivt for barna...?! Du kan slappe heilt av, herifrå kjem ingen mistanke om at du forsømmer noko, heller omvendt. Du treff iallefall meg med innholdet i bloggen din, syns den er kjempespennande, -du er kreativ og flink!

  ReplyDelete
 5. Bra innlegg Nina! Men du har helt rett, det er ikke interessant å lese om husarbeid, lekselesing og enda mindre interessant å lese om kranglene med de vakre små.

  Jeg leser bloggen din jevnlig!

  ReplyDelete
 6. OHR !!
  Jeg blir så oppgitt over alle disse anonyme som kun skriver dritt !!!!
  Ikke bry deg om dem !!! lett å si kanskje, fordi det er disse kommentarene man husker....
  Blogggen din lyser av kjærlighet til barna dine Nina !!!!
  Jeg er så glad i bloggen din og det du skriver om er bare såå koselig og moro :))
  Så fortsett som du gjør du !!!
  Måtte le da jeg så hva du kaller din mor hahaha :))))Herlig !!

  Stoor klem fra kari

  ReplyDelete
 7. Bra skrevet! En interiørblogg, er en interiørblogg! Keep up the good work, du har et nydelig hjem:)

  Jeg lurer på om du har nettbutikk, de hjertene med engler på var så skjønne, jeg elsker hjerter OG engeler:)

  Mvh Frustrert Frue

  ReplyDelete
 8. Hei Nina. Jeg måtte gå tilbake til forrige innlegg for å se hva denne personen hadde skrevet. Vet du hva - hvis man ikke tør legge igjen navn og identitet så skal du ikke bry deg om det . det er som regel en som er misunnelig. Det er som du sier en interiørblogg og dekker akkurat den siden av livet ditt. Ikke legg ut ungene dine på blogg og ikke offentligjør hele deres liv - det tror jeg ikke de vil like heller. I alle fall ville ikke mine barn ha likt det da de var små/mindre. Alle mennesker har andre interesser enn bare barn, jeg har det, andre har det. Bloggen din reflekterer den delen av livet ditt og det er bare DU som bestemmer hva du vil dele med andre. Jeg aner en liten irritasjon hos Anonym her - hun er kanskje nysgjerrig på hva som foregår i andre rom enn i stua di? :-)

  ReplyDelete
 9. Vet du Nina, slike kommentarer som på det forrige innlegget ditt, fortjener jammen ikke svar en gang. At det går an å bli så misunnelig, det er virkelig trist.

  Flott at du ikke lar deg påprakke dårlig samvittighet for å stå på! (Som du gjør, også når det gjelder ungene dine.)

  ReplyDelete
 10. Så veldig negativt behøver du ikke å oppfatte det.Det var vel bare et råd fra en som kansje har gått i den fella å prioritere andre ting en ungene sine.Det er en tendens på alle blogger at ingen skal si noe som helst som kan oppfattes som kritik uten at en får alle på nakken.Kommenaren var da ikke ondskapsfull.

  ReplyDelete
 11. Hei Nina
  Jeg synes absolutt du gjør det rette ved å være kritisk til hva som publiseres. I hvertfall når det kommer til barn. Folk kan være veldig naive og glemmer at det faktisk er en skummel verden der ute og ved å blottlegge seg selv og de rundt seg blir en samtidig veldig sårbar!!

  Er kjempefan av bloggen din, stå på!

  ReplyDelete
 12. Desverre er det alltid noen misunnelige sjeler der ute som sitter og må spy ut noe edder og galle.
  Jeg må nok heller si at jeg har oppfattet deg som du beskriver deg her (og idet hele tatt ei flott dame med masse energi!!)
  leser med glede bloggen din:)
  Ha en fin dag!

  ReplyDelete
 13. så bra skrevet - følger veldig med på bloggen din - og er sååå enig med deg at man ikke skal poste bilder av sine barn - synes du virker som en helstøpt mor, og har aldri fått inntrykk av noe annet. Stå på og blogg som du ønsker, hvis noen har noe i mot det, så trenger de vel ikke lese.

  ReplyDelete
 14. Eg har tenkt tanken sjølv, dei dagane eg viser tusenmillioner prosjekt og det kan sjå ut som om eg ikkje er til stades for ungane mine. "kva vil naboane tru?" :)
  Men eg (og du) veit at vi tek veldig godt vare på ungane våre og då treng vi ikkje bry oss kva andre meiner:)

  Det lyser kjærleik til både born og mann i bloggen din, sjølv om du ikkje fortel oss detaljane rundt kvardagen.

  Anita

  ReplyDelete
 15. Misunnelse og smålighet tar mange veier. Å forsøke å påprakke andre skyldfølelse gjennom anonyme innlegg er dessverre en av de vanligste.

  Jeg synes du skal ta slike innlegg akkurat så høytidelig de fortjener - like mye vekt som man legger på en kontrakt uten signatur.

  ReplyDelete
 16. Oi oi...for en kommentar. Kan hende den ikke var ment ondskapsfull, men den kunne iallefall lett misforstås. Men uansett er det nå sånn idag at begge foreldre må trø til med sitt. Jeg for min del er hjemmeværende med minsten, men har egetlig ikke råd, og nå har jeg måtte begynne å ta opp litt arbeid for å prøve å tjene til livets opphold. Men man får da massevis av tid med ungene fordi om, er bare ikke alle som blogger om det. Jeg har ikke blogget om mine unger, og har ikke tenkt å begynne med det, dette er en interiørblogg, og enig at det er litt skummelt å blogge om ungene... Stå på Nina, du er super mamma...
  Klem Kristin

  ReplyDelete
 17. Ja...det er mange slags rare meninger rundt om kring....og synsinger:)
  Synes du har en flott blogg og en flott familie:)
  Og ikke minst for en energisk person du er som klarer alt.....men holder en på med det en elsker....så produserer det energi:)
  ha en koselig dag
  klemmer edda

  ReplyDelete
 18. Kjære Nina. Jeg syns du skal la være å forsvare deg, det trenger du absolutt ikke. Jeg følger bloggen din hver dag og syns du er enestående og flink. Fortsett du med den flotte skrivingen din som er til glede og inspirasjon for så mange :-)

  ReplyDelete
 19. I all verden, folk kan skrive mye rart. Betyr jo ikke at ungene blir totalt oversett selv om du blogger... Folk er rare........
  Fortsett med interiørbloggingen du, Nina. Du har en kjempeinteressant og flott blogg!
  Ha en topp dag, både med barn og blogging ;)
  Klæm

  ReplyDelete
 20. Snakk om å gjøre en mygg til en elefant hvor står det i den kommentaren at du ikke skriver om familien din.Det trenger du ikke å gjøre,det skal du ikke heller,Du trenger ikke forsvare deg bare du veit hva som er riktig for deg og din familie.

  ReplyDelete
 21. Flott skrevet Nina. Det har aldri falt meg inn at du kunne ha liten tid til ungene dine selv om du ikke skriver så mye om dem og selv om du har tusen jern i ilden. Jeg har bare tenkt at du er super energisk og effektiv ;-) Lurt å ikke blogge altfor detaljert om jentene, som du sier, man vet aldri hvem som leser bloggene. Synes bloggen din er fin og spennende å lese. Lykke til med den nye butikken og videre oppussing. Det er koselig å følge med.

  ReplyDelete
 22. Heisan ! Er ikkje flittig med kommentarer på din blogg, men må tilstå at eg har lest den flittig lenge.
  Eg er imponert over ditt engasjement og alt du klarer å få til. Er overbevist om at du også bruker dei samme egenskapene på barna dine.
  I grunnen rart at andre trur at me legg ut heile livet på bloggane våre...
  Ha det godt !

  ReplyDelete
 23. Helt teit at du skal måtte forsvare deg på den måten Nina..
  At noen oppfatter at du "sløser" bort tiden din på andre ting enn barna dine, er ikke dit problem iallefall, da har nok den som skriver det, dårlig samvittighet for noe ho selv har gjort..

  Stå på med den fine bloggen din, butikken og familien din :)
  Klem fra Silje

  ReplyDelete
 24. Hehe, har aldri falt meg inn at du ikke tar vare på familien din i alle fall, ler litt på tanken her jeg sitter... :P

  ReplyDelete
 25. "Til lags at alle kan ingen gjera",var noen kloke ord jeg lærte som barn...
  Desverre er det noen anonyme som skal spre eder og galle rundt i blogglandia.Enten får man pepper fordi man blander interiør og familie,eller som du for at du ikke gjør det.Personlig synes jeg bloggen din er flott som den er,og du har all min respekt for at du skjermer barna i fra nettet.Vi lever som du sier i en underlig verden.Jeg synes bloggen din er et hyggelig oppholdsted,som jeg unner deg å kose deg med når mørket har falt på og roen senket seg over huset...

  ReplyDelete
 26. Stikker innom med en klem jeg.
  Elsker bloggen din og er imponert over hva du får til .
  Stå på, hver deg selv, og nyt livet med den flotte familien din. Det er ingen skam å få til noe her i verden!

  Stor klem fra lykkeliten

  ReplyDelete
 27. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 28. Hei Nina..
  Jeg kjenner jeg blir provosert av sånne kommentarer!!!!
  Hva du gjør med din tid er ingen andres problem!!!
  Jeg har oppfattet at du er en god mor og at du bruker mye tid på barna dine.. Det at du klarer å gjøre alt det du gjør, tar jeg virkelig av meg hatten for..
  Jeg har tidligere skrevet et innlegg om hvor mye jeg ser opp til kvinner, som deg..
  Dette er en interiørblogg, ikke en familie blogg og derfor er ikke barna dine med på dette her.. Jeg er velig enig med at vi burde skjerme barna, holde de litt utenom denne internettverden, så lenge det lar seg gjøre da..
  Den personen som skrev det har virkelig et problem og må rett å slett være misundelig, tror jeg!!
  Fortsett slik du har gjort før, jeg er innom bloggen din hver dag og du er en stooor inspirasjonskilde...
  Klem fra Lene Christin

  ReplyDelete
 29. Har fulgt bloggen din i lang tid nå, synes du er kjempedyktig..aldri tenkt tanken på at du ikke bruker tid på ongene.Skulle ønske jeg kunne hatt havparten av den energien du har,med hus, onger, mann osv .Det litt skumle med blogging og annen eksponering av livene våre er at folk danner seg et bilde av personen og trur virkelig at den oppfatningen de har fått er virkeligheten. Stå på Nina, selv om det ikke kommer fram i interiørbloggen din om hva du gjør sammen med ongene så trur jeg nok du er en fantastisk mor. STÅ PÅ!!! klem fra husøy

  ReplyDelete
 30. Nei fy f! Jeg gikk tilbake og kikket for den der hadde jeg slett ikke fått med meg.
  Du har ingen grunn til å måtte forsvare deg vennen. Du er kjempeflink og det har jeg sett med egne øyne. Jeg kjenner deg jo ekstra godt i forhold til de fleste i blogglandia.
  Noen mennesker er så simple og tar slutninger meget uoverveid. hverdagene dine kommer jo ikke frem til det fulle her på bloggen. Det er en interiør og hageblogg.
  Grrr. Nå ble jeg så frustrert på dine vegne her.
  Hør på oss andre du. Fortsett slik du gjør det nå, du har ingen grunn til å ha dårlig samvittighet og endre dagene dine.
  Kjempe klem!!!!

  ReplyDelete
 31. Godt skrevet innlegg som svar på tiltale Nina.
  Jeg blir aldri overrasket over hva enkelte kan få seg til å mene, men tør de si det rett i ansiktet på en? Nei da, det er nok lettere å komme med oppgulp når en kan gjemme seg bak anonymskjermen.

  Stå på Nina, jeg gleder meg til å besøke butikken din en eller annen gang:)
  Stor klem og hilsen til både deg og familien din:)

  ReplyDelete
 32. Hei du.. Helt enig! Det er da en interiørblogg.. jeg har det jeg og, og da blogger man om interiør ;) Jeg er kjempe glad i dattera mi jeg.. så glad i henne at jeg vil ha henne for meg selv! Ikke dele ut alt om henne på nettet.. :)

  Anya

  ReplyDelete
 33. hmm kjære deg Nina!! Jeg forstår veldig godt at du blir oppgitt av slike "sleivspark".. Jeg skjønner ikke at enkelte føler at de bare må skrive sånn og sånn.. Jeg hadde tolket kommetaren akkurat slik som du gjorde !!
  Jeg leser din blogg nesten daglig og gjør det fordi du har et vakkert hjem, en nydelig hage, og et kjemepespennede butikk prosjekt på gang...
  Vil jeg lese side opp og ned om oppvask, støvsuging,matrutiner og leggetips, ja da finner jeg en blogg om livet med barn... Verre er det da ikke !!!
  Håper virkelig vedkommende skjønner at det finnes mange reflekterte bloggedamer i blogglandia, som blogger om akkurat det vi vil !!! Og ønsker vi noens mening om et gitt tema så SPØR vi da om det !!!

  Ha en flott dag i Paradis sammen med din supre familie ;))

  -Klem fra nord-

  ReplyDelete
 34. Hei Nina
  Jeg blir stadig imponert over at folk gidder å tenke tanken engang.. lurer på om du tar vare på ungene dine når de leser bloggen din.. jeg bare lurer på når jeg evnt skal få sjansen til å komme innom butikken din jeg!!

  ReplyDelete
 35. Hm, alt folk kan legge seg oppi. Du har ein super blogg som eg likar å besøke. Det hadde ikkje falt meg inn at du ikkje tok deg av ungane dine fordi du kosar deg med interiør både live og på bloggen. Og at du ikkje bloggar jentene dine meir enn du gjer, er for meg veldig fornuftig - med tanke på all galningane der ute. Eg er endå litt meir skyggeredd eg ;), verken navn eller bilde av piå mi. Har eg bilde av ho er ansiktet 'sladda'. Når eg tenker meg om, med alt eg strikkar, syr, leser, hagar, og lagar av mat - so har vel heller ikkje eg tid til verken mann eller barn ;) - men det er som med deg - en tar nattetimane til bruk :) Nei, stå på Nina, kritikk uten at en tør vise navnet sitt er ikkje noke å bry seg om. Klem til deg :)

  ReplyDelete
 36. Jeg er også en av de som rett og slett måtte gå tilbake å se hva som var blitt skrevet...og jeg må si at jeg oppfattet den kommentaren som negativ.

  Jeg skriver så lite personlige opplysninger i min blogg som overhode mulig, og jeg bruker nesten ikke mitt eget navn, eller navnet på min samboer i bloggen min. Jeg har ingen barn enda, men ville ikke funnet på å skrive hverken navn, eller å legge ut bilder. Jeg syns også det er skummelt med så mange rare mennesker som finnes der ute.

  Selv om man blir mamma, betyr ikke det at man slutter å være sin egen person jo!!! Jeg blir litt oppgitt over sånne damer som mister seg selv helt etter at de får barn. Såklart elsker man sine barn mer enn noe annet, men man har lov å pleie sine egne interesser. Jeg har fulgt bloggen din en god stund, og jeg er imponert over hvor mye du får til....og jeg har ALDRI tenkt en eneste tanke om at du ikke tilbringer tid med barna dine :) stå på Nina. Du er så flink! Og husk at det er kun du som vet hva som er riktig...ingen andre.

  Vennlig hilsen Ingun ;)

  ReplyDelete
 37. Men i alle dager!!
  Skal man "måtte" legge ut hele hverdagen sin fra time til for at noen ute i blogg verden skal vite hvordan du syr i hop hverdagen din. Nei , vet du hva!!!!

  Jeg er inne på bloggen din og myser etter vakre ideer, hvedagen din skal jeg IKKE blande meg opp i *smiler*

  ReplyDelete
 38. Kjære vene..
  Noen bekymrer seg FOR mye over hva andre gjør og ikke gjør.
  Jeg har aldri tenkt tanken en gang, om barna dine bærer preg av at du er en formidabel interiørblogger. Jeg bærer ingen som helst tvil, om at barna dine har det bra, og blir tatt godt vare på ;)

  Men du vet.. noen har kanskje for lite å bekymre seg for... Det minste de kunne gjøre var nå å stå frem som noe annet enn en "Anonym"!

  Du gjør en god jobb Nina, og jeg kommer til å lese bloggen din videre (uten å bekymre meg for om barna dine fikk mat i dag eller ei ;) )

  Klem fra
  Kjersti

  ReplyDelete
 39. Hei Nina! Lenge siden jeg har vært innom deg nå, såg reportasjen fra Paradiset i RB - og kom på at jeg måtte innom å se hvordan det går med butikken. Når åpner du? Er det mulig å ta seg en tur innom for litt julegaveshopping?

  ReplyDelete
 40. he he må no ha truffe spikeren på hodet ... sånn overdramatikk, var nå ikke så ille det anonym skreiv ... syns mange blogger er litt sånn se alt jeg har klart og jeg rekker ... en kan jo ikke med hånden på hjere si ein rekker alt ... alle vet at oppussing tar tid ..det kan jo være en ville proritert annerledes eller kansje ikke ... men så veldig reaksjon og rettferdig gjøring må det jo ha truffe litt .. mvh Janne

  ReplyDelete
 41. Det første tegn på at man har truffet spikeren på huet, er at det blir oppstandelse og sinne.
  Jeg mener på ingen måte at Ninas barn lider, eller at de ikke har det bra. Jeg vet at det er kjærlighet å få.
  MEN...jeg har sett så altfor mange som er så opptatt av at alt skal være pent og perfekt, slik at man blir lykkelige. Men at lykkefølelsen aldri kommer, for når målene er nådd og stua er på sitt beste, er ungene flydd ut av rede, mannen borte..osv..man glemte å leve mens man lever. Alle de dagene som kommer og går er livet, nyt dem! Gjør dem til en fest! Ta vare på de du er glad i og ikke tenk på hva alle andre syntes.
  Jeg er ikke missunnerlig på en eneste blogg, jeg har mann og barn og et hjem jeg liker og stulle i. Men vi prioterer familie-ttid foran alt.
  Dere er alle flotte mennesker og dere gjør alle deres eget valg.
  Dette var et lite torsdags sukk.
  Velg det som er viktig for deg!

  ReplyDelete
 42. Hei igjen, jeg er den andre anonyme som skrev inn akkurat her. Jeg tittet innom igjen, for å kikke på andres tilbakemeldinger, men jeg blir lett sjokkert og får alldeles vondt i magen... Jeg skrev anonymt for jeg har ingen blogg, og kan derfor ikke signere på denne måten, jeg er kun en interessert leser, og navnet mitt er vel uinteressant. Jeg titter innom mange blogger for å finne inspirasjon og koble av. Normalt ser jeg mer på bilder enn å lese innlegg. Men akkurat her inne har jeg lest litt mer, siden jeg tilfeldigvis så at bloggeren ventet/fikk baby og har en stor familie, ved siden av interessene for interiør og hage.

  Nå ser jeg til min store forbauselse at et par av de første etter meg her inne, er kommentarer som kan virke som slag til MEG. Hvorfor, kan jeg slett ikke forstå. Jeg skrev bare vennlig og oppriktig velmenende til bloggeren ovenfor her, som kommentar til hovedinnlegget. Jeg har ikke selv sett eventuelle negative innlegg som det blir referert til.

  Jeg håper inderlig at ikke bloggeren her, eller andre har misforstått MINE ord i tredje kommentar ovenfor! Jeg har ihvertfall ikke hatt annen intensjon enn vennlighet.
  Jeg håper derfor de sikter til andre, når de skriver dette: 1) "Jeg blir så oppgitt over alle disse anonyme som kun skriver dritt !!!!" 2) "Jeg aner en liten irritasjon hos Anonym her - hun er kanskje nysgjerrig på hva som foregår i andre rom enn i stua di?"

  PS. Tydeligvis kan skrevne ord bli misforstått og feiltolket. Kanskje dette til og med har skjedd med andre kommentarer?

  ReplyDelete
 43. Hei Nina.
  Følger med bloggen din, og du virker som ei driftig dame!
  Jeg har ikke en gang tenkt at du ikke bruker tid på dine barn, siden det tross alt er en interiørblogg du skriver her! At folk ikke kan la være å bry seg om hva andre driver med, gjør meg irritert!
  Stå på, Nina! Gleder meg til butikken åpner, jeg kommer nok opptil flere turer! ;)
  Klem fra Elise

  ReplyDelete
 44. Hei!
  Nydelig pulsvarmere, kunne godt tenke meg å bestille et par sånne, gjerne i den fargen du viser her? Evt. liker jeg veldig godt grått!
  Hvis den flinke mammaen din har tid da selvfølgelig:)
  Klem fra Lena

  ReplyDelete
 45. Aller ist Гјber ein und so unendlich viagra ohne rezept forum viagra nebenwirkungen bluthochdruck [url=http//t7-isis.org]cialis ohne rezept[/url]

  ReplyDelete
 46. [u][b]Xrumer[/b][/u]

  [b]Xrumer SEO Professionals

  As Xrumer experts, we from been using [url=http://www.xrumer-seo.com]Xrumer[/url] for the benefit of a long leisure now and recollect how to harness the enormous power of Xrumer and turn it into a Bills machine.

  We also provide the cheapest prices on the market. Diverse competitors devise cost 2x or temperate 3x and a lot of the time 5x what we charge you. But we maintain in providing great help at a small affordable rate. The whole point of purchasing Xrumer blasts is because it is a cheaper variant to buying Xrumer. So we plan to support that mental activity in mind and yield you with the cheapest grade possible.

  Not only do we take the most successfully prices but our turnaround time after your Xrumer posting is wonderful fast. We compel secure your posting done in the forefront you discern it.

  We also outfit you with a sated log of well-heeled posts on contrary forums. So that you can notice seeking yourself the power of Xrumer and how we have harnessed it to benefit your site.[/b]


  [b]Search Engine Optimization

  Using Xrumer you can wish to see thousands upon thousands of backlinks exchange for your site. Tons of the forums that your Location you force be posted on oblige great PageRank. Having your link on these sites can truly expropriate found up some top-grade rank recoil from links and really riding-boot your Alexa Rating and Google PageRank rating utterly the roof.

  This is making your position more and more popular. And with this developing in reputation as grammatically as PageRank you can expect to appreciate your milieu absolutely filthy high-pitched in those Search Locomotive Results.
  Above

  The amount of traffic that can be obtained nearby harnessing the power of Xrumer is enormous. You are publishing your plat to tens of thousands of forums. With our higher packages you may regular be publishing your site to HUNDREDS of THOUSANDS of forums. Imagine 1 post on a stylish forum drive almost always rig out 1000 or so views, with signify 100 of those people visiting your site. Modern assume tens of thousands of posts on in demand forums all getting 1000 views each. Your shipping longing function through the roof.

  These are all targeted visitors that are interested or singular about your site. Imagine how assorted sales or leads you can fulfil with this great loads of targeted visitors. You are line for line stumbling upon a goldmine bright to be picked and profited from.

  Remember, Traffic is Money.
  [/b]

  TRAVERSE B RECOVER YOUR CHEAP ERUPTION TODAY:


  http://www.xrumer-seo.com

  ReplyDelete
 47. [B]NZBsRus.com[/B]
  Escape Crawling Downloads With NZB Files You Can Rapidly Find HD Movies, Console Games, MP3 Singles, Applications and Download Them at Fast Rates

  [URL=http://www.nzbsrus.com][B]Usenet Search[/B][/URL]

  ReplyDelete
 48. Predilection casinos? hollow out this heirs [url=http://www.realcazinoz.com]casino[/url] usher and seat a confront up online casino games like slots, blackjack, roulette, baccarat and more at www.realcazinoz.com .
  you can also into our untrained [url=http://freecasinogames2010.webs.com]casino[/url] operate at http://freecasinogames2010.webs.com and worst factual incredibly ill-advised !
  another unsurpassed [url=http://www.ttittancasino.com]casino spiele[/url] conspire is www.ttittancasino.com , in the advance of german gamblers, clock on to free-flowing online casino bonus.

  ReplyDelete
 49. http://markonzo.edu good material thanks ashley furniture [url=http://jguru.com/guru/viewbio.jsp?EID=1536072]ashley furniture[/url], yrehx, allegiant air [url=http://jguru.com/guru/viewbio.jsp?EID=1536075]allegiant air[/url], xaihktr, pressure washers [url=http://jguru.com/guru/viewbio.jsp?EID=1536078]pressure washers[/url], pevscd, dishnetwork [url=http://jguru.com/guru/viewbio.jsp?EID=1536080]dishnetwork[/url], ffcvhn, adt security [url=http://jguru.com/guru/viewbio.jsp?EID=1536076]adt security[/url], bwffik,

  ReplyDelete
 50. Winning isn’t everything, it is the only thing. (Nothing matters but winning).

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)