Thursday, April 29, 2010

Det som skjer fremover....

Kan jeg fatte meg i korthet noen gang?
Vel, man kan prøve....

Det er nå to dager til jeg hopper i en 100% stilling som gartneriansatt, men det er bare for en periode. Tanken var å jobbe mindre, men min nye sjef, samt oppussingskontoen ønsket det slik, så da får man prøve.

Norges minste butikk vil være åpen hver mandag og lørdag fremover (unntatt 1 mai) + at jeg vil informere på Facebook når jeg har fridager ellers. I tillegg vil jeg ha åpent mellom 18 og 20.oo de dagene jeg har tidlig skift.
Det blir nok ikke enkelt, men jeg håper at mine trofaste kunder ikke vil svikte. De inntjente pengene skal blandt annet brukes på renovering av uthus, og gi ny butikk.

Denne senvinteren har vært en prøvelse på mange måter når det gjelder å få varene man har bestilt. Båtene som tidligere gikk fortløpende mellom Asia og Europa, ligger nå og venter på full last før de kaster loss. Dette er bivirkninger av finanskrisen, og ble vanskeligere enn forventet av leverandørene her i Norden.
Dette er grunnen til at utrolig mye av varene jeg bestilte i januar enda ikke har kommet. Heldigvis blir det også produsert litt her i Europa, og det er derfor jeg nå venter på en leveranse fra franske Mathilde M, og bestiller mere av disse herlige vaskeproduktene fra Durance og har bestilt denne svenske boken.
Det er forfatterne av min favorittbok Inspirasjon i Hvitt, som står bak denne, og her kan du se mer om hva den kommer til å inneholde. Boken er altså under produksjon nå.
Flere bøker er allerede reservert av mine kunder og bekjente, og datteren min mer enn ett oppdrag med å bringe varer til Trøndelag. Hun bringer nemlig ting fra Paradiset til Inderøya mot lommepenger fra mamma. Det gir kundene fri frakt og en fornøyd 11-åring. :)

Nei, nå skal jeg putte en stk syk baby i seng, for han sover i fanget mitt.

5 comments:

 1. Hei bert.

  Den boka skal jeg ha,pris????

  Ja det blir tøfft å kaste seg ut i full jobb nå skal jeg tru. Blir mye det med butikk unger å alt. ;o)

  Men du fixer det du.

  Ha en flott dag.
  Sjekk forresten bloggen min i kveld, skal ha give away da. ;o))

  ReplyDelete
 2. for en energi du har... og mye pågangsmot :) flink du er.. å så mye bra du får til.. god bedring til lillebror og ha en fin kveld...

  ReplyDelete
 3. Det blir sikkert så bra så. Du har jo så mye energi at :)
  Gratulerer med jobb da. Den må jo passe deg, som får alt til å vokse og gro!

  Så koselig rom til Leon:)
  Klem fra Line

  ReplyDelete
 4. Det er en real omvelting å gå fra å være hjemmeværenede/i permisjon til å ut i 100% jobb igjen, men det går nok helt flott. Du virker som ei real stå-på-dame, som liker å ha mange jern i ilden.

  Og kundene dine tror (og håper) jeg blir trofaste ved din side. Du tar inn så mye fint i butikken din og har en fantastisk service-innstilling, som de fleste butikker ikke kan måle seg med.

  PS! Jeg må nok bestille en "storebror-kanin" fra deg.. Storebror syntes han måtte ha det nemmelig. :)

  ReplyDelete
 5. Så spennende med ny jobb Nina !! Koselige bilder av gullgutten din :)
  tror helt sikkert at kundene dine er trofaste mot deg,selv med litt innskrenka åpningstider ;)

  Selv håper jeg å få gjort litt i hagen over helgen, lørdag og søndag skal koret jeg synger i ha kirkekonsert . . (he he spennende å se om dette hodet her husker noen tekster ;) ) så ikke noe hagekos denne helga . ..

  Riktig god bedring til din lille !!!

  Hilsen Maren.

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)