Wednesday, April 28, 2010

Leon flytter, og artikkelen fra avisa.

Etter å ha fått tre jenter, kom det omsider en baby-gutt i hus.
Og at jeg har fått en kraftkar vises bare en ser på føttene.
Storesøster hadde (og har) laaaaaaaange, smale føtter mens tvillingene korte og lubne. Lillebror har lange, kraftige og gir meg en anelse om at han vil nærme seg lengden til faren om noen år....
I går fikk han eget soverom, for etter å ha funnet han stående og vagle i vogga iført pysj-posen sin, fikk jeg jaget pappaen opp på uthusloftet etter storesøsters gamle sprinkelseng.
Soverommet vårt har ett barnerom vegg i vegg, men dør i mellom. Denne står selvfølgelig alltid åpen så rommene er på en måte ett....
Fargen er Risør fra Jotun, og jeg malte det litt over ett år før Leon ble født. Jeg ønsket meg jo en sønn!
PS Kan røpe at jeg gjorde det samme da jeg gikk med tvillingene, -og da fikk jeg to jenter. Men de tok slettes ikke skade av å vokse opp i blått rom, for fargen er kjempebehagelig og fin.
Men de krevde å få rosa vegger på nyrommet her i huset.... ;)
Rommet er svært lite, men veldig passende for en lite baby, og det er nok det rommet er bygget for i utgangspunktet. Her er flere bilder, om du vil se.
Reportasjen i lokal-avisa kom på trykk i dag, og jeg har lovet ett par venninner å legge den ut, siden den ikke ligger på nettet.
Av alle ting havner jeg atter en gang på fremsiden, men heldigvis ett lite bilde av meg denne gangen.
Selv syns jeg det ikke er så gøy å se bilder av meg selv på trykk, særlig når jeg ikke får plukket det ut selv. Lettere å bli førnøyd med interiør og hage-bilder....
Teksten var fin den, men jeg har ikke sagt at noe står lenger i krukker enn i hagen, for jeg kan ikke trylle heller. Men snøklokker i potter er enkelt, billig og utrolig koselig. Særlig når det er så kaldt som nå.
Du kan lese teksten ved å klikke på bildene.
Når det gjelder leser-tallene i bloggen, varierer de med hvor ofte jeg blogger. Jeg er av den typen som bruker lang tid på å finne ut hva jeg skal blogge om, slik at innlegget blir både innholdsrikt, litt nyttigt, kanskje og gjerne morsomt. Liker heller ikke å blogge om det samme temaet to dager på rad, og poster heller ett langt innlegg, enn to korte.
Jeg tenker nesten hver dag, at jeg skal blogge tidlig på dagen, men rekker det svært sjeldent, og det samme er å legge igjen hilsenere hos andre. Gang, på gang går klokka fra meg, og jeg vet at jeg bare må komme meg i seng om jeg i det heletatt skal fungere morgenen etter.
Oftest fungerer jeg ikke om mårran i det heletatt. Hadde jeg brukt hårruller, hadde jeg garantert gått med en eller to gjemglemte i håret til klokken passerte 12. ;)
Klem fra

9 comments:

 1. Hælledussan ♥ så søt – herlige bilder :) og kjempekoselig baby rom. Kjekt at du legger ut intervjuet, artig å lese, og får som vanlig masse flotte ideer og inspirasjon her hos deg. Ønsker deg en flott dag i morgen. Klem fra Mette

  ReplyDelete
 2. Ja, kjekt at du legger ut intervjuet Nina :) Artig å lese om 'kjentfolk' i avisa. Fin artikkel :) I mårgå e de min tur, i Sunnmørsposten. Gruer meg til bilda, likar ikkje å sjå meg avbilda sånn eg heller. Eg er også på forsida som du, i ett hageekstra til avisa :) Ha ei fortsatt fin veke :)

  ReplyDelete
 3. Hehe godgutten det. ;o) Blir nok en kraftkar ja. ;o)

  Ble bra det innlegget da. ;o)

  Nattaklem fra meg

  ReplyDelete
 4. Det er så skjønt med slike små barenføtter!!
  Jeg likte blåfargen på veggene

  Grattis med flott repotasje.
  Gøy å se!

  Klem i natten

  ReplyDelete
 5. Jeg har malt guttene mine sitt rom i Risør - den fargen er så nydelig! :)

  Flott rom Leon har fått!

  ReplyDelete
 6. Hehe, herlig lesning! :o)

  Kjempekos at du la ut innlegget, for alle oss som bor langt unna!

  Ønkser deg en herlig dag!

  ...nydelig rom til lillegutt forresten! STOR gutt med EGET rom! :o) ...det må Lukas få snart også, må bare få det klart.. hihi.

  ReplyDelete
 7. Koselig å se deg i avisa og å lese intervjuet.
  Lilleprinsen har fått en nydelig rom. Riktig en liten godgutt du har der.

  Ha en fortsatt fin uke:)

  ReplyDelete
 8. Gratulerer med reportasje i avisa. Det er vel fortjent. Du har en kjempefin blogg.

  Ha en fin fredag, og håper du vil trives med 100% jobb.

  Klem Ingunn

  ReplyDelete
 9. Så hyggelig med et blomstrende innslag i avisen. Det er jo et stort kompliment trykket sort på hvitt det ;-) Deilig å se så mye fint og grønt, og ikke minst noe vakre og velskapte små barnetær. Et nydelig bilde du! Forstørr det og ha det på veggen sier jeg bare ;-) Hyggelig å se innom du\in blogg. Ha en riktig fin søndag! Hilse, Signe

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)