Monday, December 13, 2010

Antiblogger fra Helvete!

Antibloggeren med det klingende navnet Magnhild, kårer Norges værste interiørblogg.
Hver fredag anmelder hun nye interiørblogger under tittelen Shabby Fredag.
Antibloggeren har en skarp tunge, og kritiserer det aller meste unntatt Linni Meister. Men slik jeg ser det så minner Magnhild meg litt mer om hun her....
Siden jeg ikke kan finne omtale om min egen blogg, tenkte jeg å komme henne i forkjøpet. Det er nemlig flere enn henne som kan komme med oppgulp og kritikk.
I motsetning til Antibloggeren, er mitt favorittobjekt å sjikanere ingen ringere enn meg selv.

So here we go!
Header-bildet på bloggen til undertegnede viser noen rosa blomster, visst nok liljer som denne hage-idioten hadde i sin egen hage, før jordrottene heldigvis sørget for å få bort.
I ettertid er det tydligvis ikke mulig å få bort dette grusomme bildet, som hun har hatt i over 4 år nå. Vi er drittlei, og kan ikke noen lage en skikkelig header til henne, siden hun tydeligvis ikke har snøring på dette selv.

Nina selv virker som å være en grå mus, som gjemmer seg bak fasaden til en blogg hun selv tror er morsom, og dekker det hele med glorete bilder fra sitt forferdelig hus. Ja, for det er vel en grunn til at hun ikke tar bilde av huset uten i fra!
Hun har nemlig ødelagt det totalt. 70 liter hvitmalig, og fremdeles klarer hun ikke å kamuflere at det en gang var rødt.
I tillegg til å spre sine fæle, hvite bilder selger Nina lysestaker i fattigmannssølv, blondeduker og bøker om denne grusomme stilen i ett hull i kjelleren. Butikk kaller hun det, men det minner mer om en fangekjeller fra helvete. Hun tror sikkert at hun skal bli rik på dette, slik at hun kan bruke pengene på plastisk kirurgi for å desperat prøve å holde på ungdommen og sin mye yngre samboer.
Her om dagen så skrøt hun av at hun ble spurt om legitimasjon da hun skulle kjøpe vin på polet, men det var nok ikke på grunn av utseende, men av hennes tragiske barnslige oppførsel.

En annen ting som irriterer meg enormt er måten hun signerer under hvert innlegg som Nina i Paradiset. Siden gateadressen hennes riktig nok er Paradiset, liker jeg bloggen enda mindre, for hadde det vært opp til meg hadde gaten hatt navnet Lille Helvete.

Ett av de bedre bildene jeg kunne finne i bloggen hennes var dette, som avslører litt av den falske fasaden disse interiørbloggerne har.
Legg merke til at det faktisk ligger en STRØMPEBUKSE på kjøkkenbenken!
Og at hun som skryter av å ha SÅ bra utvalg av knotter i butikken sin, faktisk mangler en, -mens de andre er billige fra Biltema. Sparer vel på alt denne dama, inkl tørkepapir.....!

Jeg fant ett annet bilde som jeg også likte, -fordi takfargen var så innmari tøff!
Helt til jeg fant ut at det var ett før-bilde....

Det irriterer meg at så mange tror at Nina er så full av energi, og står på hele tiden, for SÅ mye som hun skriver, må hun minst sitte i sofaen halve dagen.
Apropos sofa....
Har noen lagt merke til at hun må dekke disse med tepper fordi hun ikke gidder å vaske de!
Under er de garanter grovmøkkete, så teppene er ett skalkeskjul!

Det jeg liker best er det denne karen gjør, for det er helt tydelig at har gjør alt han kan for å sabotere morens hvite interiørverden.
Stå på, sier jeg bare!!!
Copy-antibloggeren


Som ikke har vært på fremsiden av VG enda, men har over dobbelt så mange lesere..... ;)
(ikke som VG, men Magnhild!)

41 comments:

 1. Hahah! genialt Nina! ;) Dette likte jeg! Klem Tonje :)

  ReplyDelete
 2. Haha den var festlig Nina!

  Jeg digger antibloggeren og leser fast hver shabby-fredag.
  Men digger også shabby- interiørbloggere, men synes de burde ta seg selv mindre høytidelig, slik som du!

  Applaus til deg!

  ReplyDelete
 3. Det kjipeste er at du med dette har donert enda flere lesere til verdens latterligste wanna be funny dame!

  Hennes fremste litterære kvalitet er at hun skriver fy faen, eller hvor "jævlig alt er" i annenhver setning!

  Det er helt okey at folk rakker ned på interiørbloggere- men denne damen er bare patetisk. Ikke skriver hun bra -og bildene stjeler hun jo fra "sine offer" som fortrinnsvis liksom skal føle seg beæret over at hun vil gi dem nye lesere? Tragisk!

  Derfor syns jeg det er synd du gir henne oppmerksomhet i det hele tatt. Hun bør i grunnen ties ihjel, da blir det ikke fullt så festlig å være grå-blogger!

  ReplyDelete
 4. Enig med hun over meg!
  Jeg liker også anti-bloggeren!!
  Synes hun har maaaange gode poeng! (spesielt det at alle har veeeeerdnes beste mann! haha..)
  Selv om jeg nesten kun leser interiør-blogger, så betyr det ikke at jeg synes ALT er bare fryd og fantastisk!
  Din blogg f.eks er jo mer av den sjeldne arten, som faktisk kan ta seg selv ironisk! og det er det som er så kuuult med deg Nina!

  ReplyDelete
 5. enig med Linn-Hege! ikke hun over her.. herlighet!

  ReplyDelete
 6. Du skriver hærlig Nina :))) Det skal du ha cred for. Leser bloggen din hver dag og elsker innleggene dine. Stå på jente!!!

  ReplyDelete
 7. Vi har nok misforstått med hva du mente med antiblogger, Nina. Herlig innlegg. Har lest en gang hva denne hurpa skrev, og det var så tåpelig at jeg gadd ikke bruke min dyrebare tid på sånt tull. Livet er for kort til å bry seg om slike tåpelige mennesker som henne. Så stå på Nina, vi som elsker deg og bloggen ser faktisk bak alt det flotte, må du tro. Og det er jo så herlig, fordi du er et så utrolig skjønt og ærlig menneske, som aldri prøver å skjule noe, du er bare deg selv. Og full av selvironi, helt skjønt.
  Klem fra Kirste Reinertsen

  ReplyDelete
 8. Moahaha Nina. Jeg visste ikke om denne shabby fredag bloggen. Må se om jeg finner den. Misunnelse er som regel grunnen til ethvert angrep.
  Jadda frøken jeg skal lage ny header til deg. Skal forøke å gjøre det i dag.Oki.

  ReplyDelete
 9. He,he.. Riktig. Ta det i egene hender. Har vært innom bloggen hennes og hun skriver ikke mye pent om oss.
  Men alle har en mening! Greit og og ta det med ett smil.
  Nå synes jeg ikke det innlegget stempte med deg da. He,he..
  Ha en fin dag!

  Klem Ingunn

  ReplyDelete
 10. Morsomt! Det er jammen litt av hvert å smile av litt her og der rundt oss. Vi er heldige. Egentlig synes jeg du har en "Heldige Fetter Anton-blogg" til vanlig, men når du nå samler blemmene for oss, så ser jeg jo at du til tider kanskje heller har en "Uheldige Donald Duck-blogg". Det hjelper sikkert ikke at Langbein, Ole, Dole og særlig Doffen spinner rundt deg. Ha en fin uke!!

  ReplyDelete
 11. Helt nydelig!!! du gir inspirasjon og jeg elsker å lese bloggen din. Jeg har også lest denne antibloggeren èn gang men bryr meg lite, hun får drive med sitt og som sakt før her er vel kanskje misunnelse roten til mye?.. men vi koser oss med bloggene våre og det syns jeg vi skal gjøre! Ha en fin dag og jeg leser trofast;)

  ReplyDelete
 12. Hihi, dette var jo litt morsomt. Har såvidt vore innom antibloggaren Magnhild, og eg måtte jo flire litt, faktisk. Ho har eit poeng, sjølv om ho set det veldig på spissen. Blir litt for søtt i ein del bloggar av og til, det er sant. Men syns ikkje det gjeld din blogg. Du kjem både med frustrasjonar, tankevekkarar, galskap, liv og røre og inspiasjon i ei fin blanding, det likar eg. Det er jo det som er ekte. Eg trur ikkje heilt på desse strøkne, o'lykke-bloggane, uansett ;-),(sjølv om dei kan vere både koselege og inspirerande til tider).

  ReplyDelete
 13. Kjempebra! Jeg har også lest denne bloggen, og jeg liker henne! Klart det hun skriver er satt på spissen, men hun har et POENG...veldig mange interiørbloggere tar seg selv å innmari høytidelig, de tåler ikke kritikk og alt skal være søtt og rosenrødt. Det er grunnen til at din blogg Nina, er så og si den eneste interiørbloggen jeg gidder å lese. Du har selvironi, du skriver skriver om opp og nedturer og skriver på en flott måte.
  Fortsett slik:)

  ReplyDelete
 14. Ha,ha denne var jaggu god Nina ;-) Takk for herlig latter i dag;-)
  Skulle iallefall vært flere som deg Nina du er bare herlig;-)

  ReplyDelete
 15. He he. Godt skrevet!

  Adventsklem fra Bente

  ReplyDelete
 16. Hehe..
  Ja, det blir jo noe annet når en skriver slike morsomheter om seg selv. Hadde det vært hun antibloggeren som hadde skrevet dette så hadde jeg vel syntes at hun hadde tråkket over streken igjen, men dette er jo ikke tilfelle denne gangen ;).
  Synes du er dyktig god til å skrive! Og flink til å karakterisere deg selv..
  Noe jeg selv ikke kan skryte av :)
  Men håper og regner med at det ikke er så ille hjemme hos deg ;P

  Klem Madelén

  ReplyDelete
 17. hehe.. veldig bra Nina! Du er flink til å se deg selv utenfra!

  ReplyDelete
 18. Du er helt rå! :)
  Synes bloggere som er negative til alt, og ikke kan la være å skrive om det, burde utestenges.
  De er liksom i samme sjanger som selvmordsbombere. Roper om oppmerksomhet, og vil gjøre livet surt på andre. Vedder på at disse bloggerne kritiserer, fordi de er usikre og ennå ikke har funnet sin egen stil. Ikke bare innen interiør, men rett og slett ikke funnet sin plass her i livet. Stakkars små.
  Vi må bare overse dem, ellers blir de bare verre.

  Klem fra Anette

  ReplyDelete
 19. Så herlig at du tar Magnhild med godt humør. Er så tragisk at noen blir direkte sure at det morsomme tøyset til Magnhild.
  Artig blogg du har - og masse fint i kjellerhullet!
  Bentemor

  ReplyDelete
 20. Hei Nina!!!
  Fanatstisk bra skrevet, sko nesten tro det var Magnhild selv som hadde skrevet dette..
  "You Rock"....

  Ha en fin dag.
  Klemmer

  ReplyDelete
 21. Humre humre humre... nei og nei som jeg lo nå!
  Jeg har selv skrevet om denne antibloggeren her
  http://trollmortull.blogspot.com/2010/11/antiblogg-versus-interir.html

  Du skriver ganske likt henne også faktisk, så det var riktig så underholdende å lese :)

  For meg er det så rart at noen bruker så mye tid på noe de IKKE liker..... er ikke det bare å surre seg inn i sin egen elendighet? jaja... Magnhild var inne å kommenterte hos meg, så hun kommer kanskje hit også?

  Stå på du! :)

  Klem fra meg!

  ReplyDelete
 22. U go girl!! Viktig å se seg selv med litt ironi!! Kjempe flott skrevet! Håper Magnhild leser det, hun blir sikkert kjempe stolt;)
  Klem Gro-Beate

  ReplyDelete
 23. Hehe, morsomt! :D Jeg må jo også innrømme at jeg synes Magnhild er morsom, hadde jo vært spennende å se hva hun ville skrevet om meg, men jeg tror ikke jeg er hvit nok! Men lever uansett i håpet! :)

  ReplyDelete
 24. He,he kjempegodt skrevet Nina!!:)

  ReplyDelete
 25. Jeg tror jeg ler meg ihjel! Helt genialt Nina, hadde man ikke visst bedre, kunne man tro at det var Antiblogger'n i egen person som hadde skrevet innlegget... Personlig gidder jeg ikke å lese det hun skriver, selvom hun sikkert har noen poeng her og der, men jeg synes ikke det er ok å rakke ned på andre for å fremme seg selv...
  Du er herlig, jeg elsker mennesker som ikke tar seg selv så høytidelig, og du er helt klart blandt dem :) Stømpebukser på benken? Helt ok, selv hender det at jeg har truser på gulvet i gangen, sortert på vei ned til vaskekjeller'n...
  Ha en fortreffelig førjuls-tid!
  SiriH

  ReplyDelete
 26. Hohoho...
  Jeg skjønner ikke hvorfor hun derre Magnhild (eller hva hun nå heter) absolutt må ta for seg hver enkelt blogg når hun mener at alle er like ?? Det hadde vel vært nok med den ene "anmeldelsen" da vel??
  Det er bloggere som deg vi vil ha Nina og ikke krigerske fruentimmer som hu. Hun tar vel snart for seg meg også,skal bli hyggelig å lese,spesielt hva hun skriver om navnet på bloggen min...hohoho...
  Klæmmis:)

  ReplyDelete
 27. Sliten i armer, kropp og bein etter en stressdag- og setter meg ned og leser og en så fornøyelig lesning :)) Helt fablaktigt skrevet Nina :) Og energien komme igjen strømmende på i julestria! Takk for at du blogger og riktig god kveld til deg !!

  ReplyDelete
 28. Du e'kje sann!! Fekk meg ein god latter no;)))

  ReplyDelete
 29. Haha, nå flirte jeg godt, ja! :D Du har selvironi, og det kommer godt med. Jeg liker bloggen din, liker å se på vakre bilder av både hage og interiør og leser derfor slike blogger med glede. Keep up your good work!

  Jeg må vel nesten ta en titt på hva dette damemennsket skriver... ;D

  ReplyDelete
 30. YOU ROCK, NINA!!!!
  Flire meig ihjel - familien synes eig e rar som ler så eig skrik ved datan!!
  Helen i Grong

  ReplyDelete
 31. Så utrolig morsomt. Nok en gang slår du til med et fantastisk morsomt innlegg. Ønsker deg en deilig dag!

  ReplyDelete
 32. Hohoho! ååååå, hvor jeg LER!!! denne var flott, Nina! *<:-) Jeg er sååååå glad for at dette ble dagens første lesning- this is going to be a good day!!! :-)

  ReplyDelete
 33. He, he :) Dette var stilig Nina :O) Stå på du :O) Klem

  ReplyDelete
 34. hehehehe ;) *flirte godt her på mårrakvisten ;) tjohei og stå på :D

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)