Monday, December 13, 2010

Fulle søppebøtter og trange postkasser....

Først vil jeg gjerne takke Line Cathrin for å lage ny header til meg, -siden Antibloggeren i går nevnte at hun var så lei av den! ;)
Hun har forresten i dagens innlegg laget en nydelig krans som Antibloggeren dessverre ikke får til jul. Disse rosene er kjempeskjønne, og det er SÅ kjekt å se noe nytt her i interiør-bloggeverdenen, for det er faktisk ikke hver dag en finner noe nytt.

Etter min mening så mener jeg at litt konstruktiv kritikk er sunt, men å valse over navngitte personer med vernesko og isbrodder kan vel være litt i det meste laget for enkelte å svelge. Selv har jeg nok mange meninger som jeg ikke blogger om, men det er fordi jeg ønsker smilende lesere, ikke sure. Det er etter min mening nok av bedritenhet rundt omkring i verden, så derfor fortsetter jeg rosa bloggen min, jeg. Jeg har tross alt drømmemannen, og verdens søteste barn, ekte sukker i sukkerboksen og en blomstrende hage året rundt.
Akkurat nå er det isrosene som dominerer, men hos den lykkelige Nina er disse også vakre.
For å si det sånn, så opplever jeg såpass mye kjedelig eller negativt i hverdagen at jeg må få lov til å være positiv i bloggen min. Ikke alt egner seg i en blogg, men single, barnløse Magnhild er hjertlig velkommen til å ta klesvasken for meg en uke, støvsuge mitt grusomme bad, eller rydde på rommet til tvillingene som bruker gulvet sitt som skittentøysdunk.
Klokken ni (på kvelden, selvsagt) på lørdag vasket jeg gulvet i stua, kjøkkenet og i gangen. Nå ser kjøkkenet ikke ut som det har vært vasket på en måned....(og jeg tørrmoppet senest i dag!)
I går ble det knust to glass her i huset, i dag bare ett. Dunken med glass og metallemballasje må tømmes to gnager pr uke, og vi fyller minst 5 bæreboser med plastavfall. Fremdeles må samboeren sette murstein på lokket til restavfallsdunken den siste uka før den blir tømt.
I tillegg kan jeg nevne skotøy, jakker, dresser, votter og luer som hver dag går ut av skapet og ikke finner veien tilbake selv. Så vi går der og maser, maser og maser:
"-Plukk opp etter deg!"
"-Det va itj æ, det va Maria!"
"-Nei, det va det itj, -det va Nathalie!"
"Næhæi! Det va det ikke, slutt å lyg!"
Og sånn går dagene....

Forøvrig VELDIG spennende å lese om, og like tamt å blogge om.
Nei, bloggen må være min lille pause fra det kjedelige, og da må jeg ha GLEDE!

På fredag sørget den positive delen av bloggen min for at jeg fikk en pakke i posten.
Den stammet helt fra Spania, og inneholdt armatur til det nye badet mitt.
Det er koselige Kirsten som har sendt meg det, og hovedgrunnen skyldes at hun har blitt fast leser av bloggen min, og fant ut at jeg lette etter ett fint armatur som ikke var i krom.
Kirsten liker å lese Ninas glade budskap, og hadde nok ikke sendt så mange armatur til Magnhild, om hun hadde behøvd noen da. Mulig hun kunne ha fått en brannhydrant med kun kaldt vann, så ren skulle hun nok ha blitt, uansett.
Spania hadde ett litt bredere utvalg enn IKEA der jeg vanligvis handler (Hva, finnes det andre steder også?? Hvor??? ) og denne serien har flere deler som jeg sikler etter.
I tillegg til krane, fikk jeg også en vakker smykkegave, denne boken som er basert på TV-serien med datteren hennes, Monica Øien, og en haug med spanske interiørblader.
Så når jeg kan senke skuldrene og hører kirkeklokkene ringe julen inn, så vet jeg hva jeg skal gjøre.
LESE, og nyte alt det hvite i rundt meg....
;)
Tusen takk, Kirsten og Line Cathrin!

15 comments:

 1. først så må jeg si at jeg digger Monica Øien! Verden skulle hatt flere sånne damer med masse kunnskap og kompetanse kombinert med vennlighet og ydmykhet og åpenhet! Nydelig armatur forresten! Jeg lar antiblogg være antiblogg akkurat i denne kommentaren. Men kult at du er så ærlig :)

  ReplyDelete
 2. Mangler ord!!! og *bøyer meg i støvet*. du får virkelig sagt det du Nina!:)
  Alltid like artig å lese og titte innom din vakre rosa blogg! slikt sprer glede i hverdagen:) Har lest et inlegg av denne anti Magnihild, og må si jeg humret godt da du skrev ditt eget innlegg! så bra!!
  jeg e ny som aktiv blogger i denne sukkersøte verden, men har vert en "flue på veggen" lenge!
  og gleder meg til å følge deg i laaaang tid fremover!:) Håper på en tur innom din koselige butikk snart igjen:)
  Ønsker deg en fin juletid!
  Klem

  ReplyDelete
 3. Headeren ble kjempefin;)
  Flott armatur du fikk tak i, sånn ønsker jeg meg også når badet vårt kommer på listen (det står ganske høyt på listen over prioriterte prosjekter)!
  Du er virkelig tøff som tør si meningene dine på denne måten, det står det stor respekt av! Jeg som blogger tar gjerne imot kritikk, konstruktiv kritikk. Jeg synes ikke noe om de som pøser på med usaklig dritt hele tida. Du er knallkul Nina!
  Kommer innom å henter lysekronen i dag jeg, gleder meg VILT til å få den i hus og opp!!:)
  Snakkes!
  Åse

  ReplyDelete
 4. Leser både bloggen din og bloggen til Magnhild, og liker begge. :-) Tror faktisk det er sunt å ha slike antibloggere også. Selv om hun kan være litt skarp i kantene, så har noen gode poenger. Enkelte blogger blir for meg kun en fasade, en lygeblogg. Som igjen kan få oss andre normale mennesker til å føle oss ganske mislykket fordi vi ikke kan leve opp til idealet med alltid ryddig hus, snille barn og mat lagd fra bunnen av. Jeg synes forøvrig IKKE bloggen din er i den kategorien. Bare så det er sagt. :-)
  Den godeste Magnhild har forøvrig mange spenstige og velskrevne innlegg om andre ting enn interiør som det kan anbefales å ta en titt på.

  ReplyDelete
 5. Selv er jeg også glad i velskrevne tekster som gjerne setter ting litt på spissen.
  Men må si at jeg savner litt kritikk av disse motebloggene også.....
  ;)

  ReplyDelete
 6. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 7. Jeg leser også interiørblogger og bloggen til Magnhild, og jeg liker begge deler. Synes ikke Magnhild er noen bitch, men hun er flink til å sette ting på spissen og til å bruke ironi! Klart hun tråkker noen av disse bloggerne hun har skrevet om på tærne, men jaggu må jeg si at jeg ler litt også når jeg ser HVOR fornærmet noen av dem blir. Litt selvironi å humor bør en ha når en beveger seg ut det offentlige rom!!

  ReplyDelete
 8. Hei,Romantikk-takk. Det var ikke meningen å provosere deg, men dette var altså MIN mening.Og jeg tror vi oppfatter innleggene hennes litt ulikt. Jeg føler ikke at Magnhild gjør narr av mennesker, men at hun ironiserer over en viss sjanger av blogger. Og har man en blogg som er åpen for alle, så må man vel regne med en og annen kritisk røst, eller?
  La oss være enige om at vi er uenige, og så lover jeg å aldri kalle Magnhild,deg eller noen andre bitch. :-)

  Mvh hun anonyme, aka NinaG - helt uten blogg

  ReplyDelete
 9. Artig å lage header til deg Nina. Værsgo! :)

  ReplyDelete
 10. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 11. Alle med litt sunn fornuft skjønner vel at selv om man blogger om et rent og ryddig hjem, så er det ikke sånn hver dag.. før Men betyr det at man må blogge om rotet sitt for å være ærlig til omverden?? jeg mener, hva gjør man før man slipper folk inn i huset sitt, jo man skuffer vekk alt rotet i full fart (det gjør i alle fall jeg). Og det er vel det man gjør før man tar bilder og viser omverden også vel? Hvorfor skal vi sitte å se bilder av et rotete hjem? da kan jeg liksågodt sitte å se på mitt eget ;) I en blogg så kan alt virke veldig flott og fantastisk fordi man fokuserer kun på det positive, men hva er vel galt med det?? Det er alt for mye negativitet og missunnelse i verden.
  For meg er en interiørblogg inspirerende, og da har jeg ikke så mye behov for å se bilder av møkkete klær, oppvask på kjøkkenbenken osv osv..

  ReplyDelete
 12. Jeg er så uenig i hva anonym sa i den siste kommentaren. Det er jo dette som er livet i et hjem, fullt av liv, fire barn, en fantastisk mor som jobber som en gal for å gjøre alle tilfreds. En herlig, vilter sønn som finner på det utrolige. Og Nina og Andreas som for meg er det perfekte par, hva mer kan man ønske?
  Som vi sa, før i tiden, Nina, du er et drivjern, og du kommer til å lykkes, uansett hva du gjør. Jeg er så stolt av å være din venn, og dette bærer jeg i mitt hjerte, fordi du har gitt meg så utrolig mye godt og inspirerende, og du får meg til å føle glede igjen, etter flere år med motgang. Så takk, søte du, for at du "datt" inn på Facebooksiden min sånn helt plutselig. Du er blitt en viktig del av mitt liv.
  Klem fra en som beundrer og resperkterer deg.
  Kirsten Reinertsen

  ReplyDelete
 13. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 14. Hva var du uenig i anonym? Vil du heller se bilder av oppvaska, klesvasken og et rotete hjem fremfor fine bilder av diverse interiør og stilleben? Jeg for min del skjønner godt at interiørbloggere ikke gidder å ta bilder av rotloftet eller oppvaska si, sånt no finnes vel i de aller fleste hjem tenker jeg ;) Man vil vel helst vise frem ting man syns er fint og som kan være til motivasjon for andre?

  ReplyDelete
 15. La nå Magnhild være Magnhild. Til nå er det de -etter mitt syn- beste bloggene som har fått gjennomgå. Rot, dritt og lort gidder jeg ikke lese om. Det har jeg nok av selv med 4 barn og jobb. Etter et liv med oppussing lever jeg i et relativt hvitt hjem, som nok i heldige stunder kunne gjort seg på blogg. Men tror verken jeg har tid eller ork til å blogge, men all respekt til dere som byr på dere selv i en blogg. Jeg henter inspirasjon i din blogg og fra flere andre. (Men ikke fra Magnhild, for det er så lett og rakke ned og så vanskelig å bygge opp) Lykke til videre med en flott blogg! Synes jeg kjenner deg litt og at livet ditt minner om mitt.

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)