Monday, December 27, 2010

Julebilder og sånn....

Og julen kom til Paradiset også.
Her poster jeg bilder som ble tatt for nesten en uke siden, -men sånn kan det gå når hele huset blir rammet av halsbetennelse og feber.
På mandag ble Maria syk, så tvillingsøsteren, Leon og så vi voksne. Storesøster Nathalie stakk av fra hele greia, og det gjorde hun nok rett i.
Selv har jeg campert i forskjellige sofaer siden julaften, men når formen er så bra at en klarer å se tv, skal jeg ikke klage for mye.
Å skrive ble det verre med, for fingrene lystret ikke....
Rakk i allefall å få huset i orden til jul da, heldigvis. :)
Det ble kjøpt tre i år, -trolig hugget i 2009, eller noe for det drysser deretter.....
Neste år kjører vi heller til Kleive å hugger selv, om ikke han jeg bor sammen med klarer å gjøre jobben sin skikkelig, -han er jo tross alt skogsarbeider og jobber i skogen hver dag! (-noen hadde tatt treet han hadde blinket seg ut, see! ;) )
Nydelig juledekorasjon fra pappan til Andreas i Oslo.
Det er en enkel og nøytral jul på stua, med hovedfarger i grønt og hvitt, og mye sølv. En rolig blanding en ikke blir lei av, og derfor står den fremme lenge.
Jeg koser meg med julepynten i triste, kjeldelige januar-dager jeg.
Blir så distrahert her jeg sitter og skriver, for Andreas sitter i den andre sofaen og ser Hjemme Alene i New York, og han ler så han griner. Burde ha tatt opp den der latteren hans, for den er bare så herlig! ;)
Dette er familiekos mens Jr sover.....
Jentene mine kommer hjem fra Trøndelag i dag, og familien min fra Fræna kommer på julemiddag. Hønå (kalkunen) står i ovnen, og waldrofsalaten er halvferdig på spiskammerset. For sikkerhetsskylt tok jeg en kalkun på nesten 8 kilo, for jeg har nemlig noen storspisere i familien....
Spisebordet står nå og venter på de to ekstra ileggsplatene og på at jeg skal hive meg rundt og finne den ene duken jeg har som er stor nok til å nå over det.
Slik ser det ut til vanlig....
Under treet ligger det enda noen gaver og venter, for når man må dele på ungene blir det sånn. De er derimot overlykkelig for å få to julekvelder, så de klager ikke! ;)
Jeg fikk mye fint til jul, og rekordmange gavekort (liker!)
Denne fra Idun var morsom da!
Inneholder flere stempler og stempelputer, og en liten flaske med rødvin. Posen har hun dekorert selv.
Dette er en av mine andre gaver, og består KUN av antikke saker....
Vil du se??
Da må du vente til i morgen! ;)
Ha en god jul videre!

16 comments:

 1. Høres ut som dere har hatt en heller slitsom jul med sykdom i huset. Håper dere alle er på bedringens vei og at dere får kost dere i romjulsdagene! Ønsker dere en riktig god fortsettelse på julen
  Gode hilsener fra Tone

  ReplyDelete
 2. God jul i huset! Ser ut som du har fått ein fantastisk spennande kasse til jul, gledar meg til å sjå! (Sikker på du ikkje skal vise det litt seinare i dag? ;-))

  ReplyDelete
 3. Huff så kjedelig med så mye sykdom!!
  Vi ble akkurat friske til jul (",)
  Gooood bedring til dere alle!!!
  Nydelige bilder fra stua de !!!! Du har det sååå delikat og vakkert!!!!
  Her hos oss var vi på fest i går så idag er jeg trøøøøøtt ,jammen bra det er så lenge mellom hver gang ;))

  Ha en fin kveld Nina!!!

  Klem fra Maren.

  ReplyDelete
 4. Så flott du har pyntet til jul, Nina. Rent og fint, og julepynten helt fantastisk, for ikke å snakke om de flotte dekorasjonene. Du får det til, selv om du er syk. Håper inderlig at du blir bedre nå. Mange juleklemmer fra Kirsten R.

  ReplyDelete
 5. Nydelig bilder av et vakkert hjem!! Lekkert:-) God jul videre..klem Stinemor...

  ReplyDelete
 6. Ikke vent til neste år! Gi søstrene i Drammen den beste julegaven ever - en fiks ferdig lillebror. Det er ingen god grunn til å vente litt til, det har dere allerede gjort. Lykke til!

  ReplyDelete
 7. Så kjedelig at dere alle har vært syke, det er slitsom! :( Håper formen(e) er bedre nå! :)

  Slikt med et ekstra barn ingen vet om, sånt skjønner ikke jeg. Men så er ikke alle så elendige til å holde ting skjult som meg da. *ler*


  Håper dere får fine romjulsdager!

  ReplyDelete
 8. Hei og god jul og riktig god bedring, ikke gøy å være syk!!! Min fulle sympati!1 Har selv gurglet vademekum så ungene har sagt jeg ahr dårlig ånde;-) Trodde det lukta godt , jeg...Men passelige mengder er vel best...

  Ja, rart med hvem som leser bloggene våre, vi aner ikke...Synd med slike forhold.. ellers er treet ditt flott pyntet og alt ser veldig bra ut!!:-) Ha en finfin kalkunfeiring, selv kjøpte jeg en så stor kalkun et år at jeg måtte steke den hos naboen, hadde ikke plass i stekeovnen:-) Juleklem fra firbarnsligaen;-)

  ReplyDelete
 9. Huff da....håper alle er på bedringens vei nå. Jammen ble det vakkert hos deg allikevel så jeg håper du får nyte litt nå...

  Stooor romjulsklem!

  ReplyDelete
 10. Godt å høre fra deg igjen. Høres ut som du har fått mange veldig fine julegaver. :)
  Leit at dere ble syke alle mann. Det er hardbart det viruset som sniker seg rundt nå på slutten av året. (we know you know)
  Lekkert pyntet.Og jeg gleder meg til å se innholdet i den fine treboksen.
  Klemz!

  ReplyDelete
 11. Hei! Nydelig pyntet hos deg. Ingen familier er helt enkle, og det er nok en del familiehemmeligheter. Veien fram kan være lang, og det er ikke du som har innspillet, men Andreas eller faren. Nei, man skal ikke vente, men iblant må man vente......og la tida jobbe....

  Blir to julekvelder her og. Far er i Nordsjøen og har feiret jul der. Men gjeterene var og på jobb da de fikk budskapet. Det blir ny julefeiring her når han kommer hjem. Ungene synes det er greit. Det handler om å gjøre det beste ut av de rammene man har for livet sitt. Jeg har skrevet til deg før, har ingen blogg, men fire unger,3 gutter og ei jente, et hvitt hjem der det stadig er nye prosjekter på gang, så egentlig burde jeg hatt en blogg. Du inspirerer meg! Ha en fantastisk jul videre!

  ReplyDelete
 12. ååå vilket varmt och vackert julhem du har. Mycket fint att titta på hos dig. Kram på dig/Ingela.

  ReplyDelete
 13. Hei kjære, Nina ♥ vakkert og koselig julepyntet hos deg... Kjedelig at mange ble så syke da, håper det går bedre med dere... Ha en fin kalkunfeiring og kos dere masse :) Titter innom for å ønske deg og dine en fortsatt riktig GOD JUL ♥ og tusen takk for inspirerende bilder, ord og innlegg på bloggen din ♥ Kos deg masse, og nyt juledagene – stor klem fra Mette

  ReplyDelete
 14. This is a nice article, Definitely it has a good content.

  ReplyDelete
 15. Vakre bilder av et veldig vakkert hjem! :)

  ReplyDelete
 16. I have recently started a blog, the info you offer on this web site has helped me greatly. Thank you for all of your time & work. affordable car insurance quote

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)