Friday, May 31, 2013

Nina gjør ting hun ikke pleier!

Det kjennes ut som at hjernen min har kokt i dag, og det er nok flere grunner til det. 
Prøvde å jobbe litt i hagen i denne varmen i en time i dag, og det var ikke godt. PS klager ikke over varmen, men fysisk hardt arbeid i gudene vet hvor varmt det var i sola (27 i skyggen iallefall) er ikke en nordboer vant til. 
Og selv om hagen har mye positiv glede, er det andre ting som setter seg fast i skuldrene mine for tiden. Derfor gjør jeg noe jeg ikke plener å gjøre, nemlig å lese bok!
 Jepp, jeg legger meg i badekaret og leser bok! ;)

Før jeg fikk barn leste jeg bøker hver dag. Etter at jeg begynte som selvstendig næringsdrivende, leser jeg bøker KUN i Tyrkia. Dvs har ikke vært på ferie andre steder de siste 7-8 årene... ;) (Bortsett fra i Norge og Sverige)
Hadde selger på besøk på jobb i dag, og vi bestilte sko og klær til høsten! :)
 Her prøver jeg en tøff bukse som vi bestilte inn til butikken (ikke skinn, nei) -men jeg kunne ha tatt på noen av de skoene vi bestilte inn i steden. Mine passet ikke helt....
 Jeg skal iallefall ha denne, og da er det nok blitt såpass kaldt at mine sko er godt parkert i verden mest overfylte og rotete sko-skap! ;)
Badekaret neste!
;)

2 comments:

  1. også DET flotte badet å slappe av på da :) kos deg med boka :)

    ReplyDelete
  2. Hei snuppa! Som svar på hva den storbladete stauden heter, så har jeg ingen svar, husker rett og slett ikke og lappen er selvsagt borte. Jeg mener jeg kjøpte den hos Steen&Wormsen for noen år siden og i min lille hjerne kan jeg så vidt erindre at jeg også har sendt deg en bit av denne tidligere. Men nå skal jeg jo selvsagt være litt alright mot deg og sende deg en liten bit av den dersom du ønsker det???? Forutsetningen er at jeg klarer å få delt den da.
    PS: Badet ble smashing flott forresten, digger veggflisene...
    Hils din bedre halvdel da!

    ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)