Wednesday, May 22, 2013

Store planer.....

Fikk en telefon i dag, og dermed en god grunn til å legge ned mer arbeid i hagen i sommer. 
Ønsker ikke å legge ut om hva her, i tilfelle det går i vasken som så mye annet, men uansett er dette ett spark i ræva til å dra seg opp fra sofaen.
Nå skal hodet kokes skikkelig, og kreativiteten blomstre omkapp med løvetanna på ferie-naboens plen!
Mye skal graves opp og byttes ut, og det blir endel stauder til overs. Disse skal byttes bort, eller selges med inntekt til nye greier i hagen. 
Å drive med haging er ikke gratis, men det er det sannelig ikke å drive med hest, hund eller scrapbooking heller. Scrapper i hagen jeg! ;)

Noe har vinteren tatt knekken på, så ett par nye roser, samt en ny laurbærhegg må anskaffes. Rota på den er nok ikke død, men jeg har garantert ikke tålmodighet til å vente på at den blir fin igjen. Finner garantert en midlertidig parkeringsplass imens.
Grusgangene i hagen skal bli hvite denne sommeren, om jeg får låne meg en lastebil. Spørsmålet er bare om jeg skal grave opp mer sti... -Er så lei av å klippe plen i slalom, og det har jo alltid vært meningen at jeg skulle ha sti nedenfor platten i hagen også. Platten skal forresten skiferlegges!

I gamle hager er det i mine øyne finest med skifer, hugget granitt og naturstein. Muren vi satte opp i pinsa ignorerer vi, -dessuten ser vi den ikke fra hverken huset eller hagen! ;)
Anemonella thalictroides
Uansett så lover jeg iallefall at jeg ikke skal bli arbeidsledig, selv om butikken ikke akkurat blir nedrent for tiden. Så lenge jeg har jord å grave i, I don't care! ;)
Cardamine pentaphyllos. 
 Jeg er på jakt etter endel greier:
-Brunnera 'Looking Glass' da min er stein død. Kan byttes i den lilla over her, eller noe annet. Har en million Hosta bla.
-Catalpa bignonioides som også kalles trompettre på norsk.
Fortsettelse følger!
Sjokoladekake-spiseren min! (bildet ble tatt på mandag, ja!)

Rododendronene har begynt å blomstre


5 comments:

 1. Twój ogródek jest śliczny!!!Pięknie zakwita rododendron:)))Ja mam mały ogródek a też zawsze jest coś do zrobienia:)))Serdecznie pozdrawiam

  ReplyDelete
 2. Det blir nok sus i serken tenker jeg. Enig med du, ikke så glad i å klippe plen i det hele tatt jeg, så her må det gjøres noe på sikt:)

  ReplyDelete
 3. Jeg henter inspirasjon hos deg om dagen. Du har mye:-) opparb en hage fra ingenting og mye leire. Sliter litt. Nå har jeg skjekket laubær hegg. Takker for insp. :-)

  ReplyDelete
 4. For en nydelig hage du har!! Noe sånt kan jeg bare drømme om :) Må nok holde det litt enklere hvis vi skal ha sjans til å få det til sånn bittelitt hvertfall.. ;)
  Takk for inspirasjon!
  - Ingrid

  ReplyDelete
 5. Hei på deg!

  Jeg har funnet ut at jeg er en sesong leser her hos deg hehe Når det er hagetid så henter jeg masse inspirasjon hos deg=)

  Lykke til =) og gleder meg til å få nytt innputt fra deg her!!

  Klem!

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)