Tuesday, June 21, 2016

Fotografering pågår!

Store deler av livet mitt består av varer, varer og atter varer. Ting skal bestilles, betales, pakkes ut, tas bilde av og pakkes til kunde. Jeg er ikke lei enda, -selv etter snart 7 år, men må innrømme at jeg er rimelig lei av papp og emballasje, isopor i undertøyet, sprukne hender og tape som setter seg absolutt der den ikke skal. 
 I går hadde jeg en koselig stund i hagestua, for å ta noen bilder til FB og Instagram. Lyset slipper jo inn via taket også, så bildene -selv om de er fra mobil, blir lyse og fine uten redigering.
Fine produkter fortjener jo fine bilder, og selv om beistet av en grill troner i bakgrunnen, håper jeg at fokuset forblir på varene.
 En kan selvsagt overdrive når en omtaler produkter bare for å selge, men denne kurven er overhode ikke oppskrytt når jeg sier at det er våren og sommerens mest brukte "dings".
Vi bytter på å spise inne, ute eller i hagestua, alt etter været, og krydder, bestikk og ett par servietter må alltid være med.
I går var den her ute, -nå står den inne på kjøkkenet. Jentene har besøk i dag, og spiste inne, mens jeg spiste alene ute,  Leon hos Beste, mens mannen trolig måtte spise med fingrene (overtid på jobb)
 Dette er mine favoritter, og står vanligvis inne på kjøkkenbordet. Siden lyset her er bedre, tenkte jeg at det er jo ikke dumt å knipse ett nytt bilde i annet miljø. :)
Tørkerullholderen og kurven i vinduet har jeg to av da. En til hvert kjøkken!
Selv om mitt utekjøkken har sine mangler enda, så er hagestua utrolig mye brukt hittil i år.
Jeg lager noen direktelinker her, om noen ønsker å ta en nærmere titt på tingene fra bildene. Jeg syns sånt er så innmari greit! :) Tørkerullholder, Madame-krukker (med bling på lokket) Stekepanne, Stang med knagger, Rottingbrett, RM-bånd, Trefjøler, Kurv i vinduskarmen med krydder, Brødboks, Oppvaskmiddel og kurv til dette, Mini-brett, Eføy i Sirkel, Verdens søteste salt & pepper-sett. Bestikk & krydder-kurv, 
Håper dere syns dette innlegget var OK. :) Litt inspirasjon og bittelitt reklame

No comments:

Post a Comment

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)