Monday, June 20, 2016

Hage & hagestue....

Her sitter altså jeg nå og hører på regnet som trommer på taket. Sto opp til ett fantastisk vær i dag, men det ble lummert utpå dagen, og vi fikk noe små regnskurer, så sol igjen. Det er varmt, men akkurat nå dusjes hagen min. 
Jeg har jobbet hjemmefra i dag, og pendlet mellom å kose meg med ungene, rydde, vaske og knipse ørten jobbrelaterte bilder. Laderen til speilrefleksen min er søkk vekk, så jeg måtte ty til mobilen, men når det er nok lys er mobilen helt grei. 
 Hagen er ikke så værst nå, -kommer med flere bilder om ett par dager, når resten av pionene og flere roser har sprunget ut.
Denne oppstammede dvergsyrinen er fantastisk nå da! Duften gjør en omtrent småruset! ;)
 Litt slik jeg liker det.... Brokbladet og lys rosa blomster i kombinasjon. "Låneblomster" kalles det når vakkert bladverk tyvlåner flotte blomster fra en annen plante. (Line Cathrin-uttykk! ;)
 Fra kosekroken min i hagestua.
Er så utrolig fornøyd med min nye sofa inne her. Utrolig god å kose seg i, samtidig at den er høy nok til å sitte i under måltid. Jeg har ikke flere igjen av denne fargen på lager, -kun 1 i grå velour.
Puter, spisebrikker, bilde, blomster, lykt og lysestaker finnes i nettbutikken nå! :) *reklame ;) -ordene har link direkte tilknyttet produktet ;)
 Nei, nå må jeg avgårde og hente ungene oppe hos Ingrid! :)2 comments:

 1. SEHR GEMÜTLICH schaut das SOFA
  aus,,,,und die FARBE sehr schön....

  und die BLUMEN im GATEN,,,,
  PASSEN perfekt,,,zum SOFA...ggggg

  wünsche noch einen schönen ABEND
  bis bald die BIRGIT aus TIROL

  ReplyDelete
 2. Wonderful house. It is the best blog name!
  Looking forward new posts !!! They are particularly inspired.
  Have a wonderful summer, every day to be unforgettable!
  Regards, Mia

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)