Wednesday, June 15, 2016

Nye prosjekter fremover....

Har i grunnen hatt en flott uke, og pendlet mellom mail, jobb, maling av uthus, hagen og litt bok. 
Måte nemlig ha litt avkobling fra regnskap og mail, og da er film eller bok ypperlig. Sistnevnte kan jo tas med ut i hagen også. Soling og bok er ferie for meg, og en feriedag trengte jeg nå. 
 Bakgården begynner så vidt å ta form, men både platt og uthus gjenstår.
Andreas jobber overtid hele denne uka, for å bli ferdig med jobben til ferien, -men snart blir han hjemme også på dagtid, så da blir det nok fortgang. I morgen skal jeg ringe og bestille nye vindu til første etasjen, -så er det bare å krysse fingrene og håpe at det går fort å få de. Bakveggen skiftet Andreas på to dager, -enda han måtte jekke opp hele huset for å legge sånn remse mot fukt mellom treverk og grunnmur.
 Bilder kommer!
Ellers har jeg brukt timesvis på å vanne i hagen min, for har det ikke regnet på flere uker, og mine mange hundre planter er tørste. Vi har fått sms om å redusere vanningen her på Skåla, -og blir det forbud, må jeg bade ungene i karet ute, og sette vannpumpa i badetkaret! ;)  Kan legge til at det er 7 år siden sist vanningsforbud med hageslange her på Skåla, og den gangen hadde jeg brønn i kjelleren, så jeg berget fint. I krisetilfelle nå, har vi en diger vanntank vi kan sette på tilhengeneren, og hente i en innsjø. ;)
Nina


1 comment:

  1. Du har en flott og inspirerende hage, det er det ingen tvil om. Men du verden for en vakker utsikt.. Jeg hadde droppet både bok og film og bare satt meg ned og sett utover fjorden. God sommer.. Og husk å nyte.. Klem fra Inger Johanne

    ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)