Wednesday, July 6, 2016

Crazy interiørbitch!

 Jeg er i fyr og flamme og har innredet det som skal bli vårt nye anneks 3-4 ganger i hodet mitt.
Først tenkte jeg ren Riviera-stil med Hampton-look. Så ble det Hampton-romantisk med svensk tapet og endel antikke møbler. Mens det store rommet skulle bli ett ren gjenbruksrom, der jeg brukte møbler og inventar fra kjeller og loft. Men i går fant jeg en hvit velour-sengegavl på lageret (trodde det var en i lin som sto der) -den er jo bare SÅ fin, og vakkert med litt glam også....

Hva jeg ender opp med til slutt gjenstår å se når jeg i 2029 blir ferdig.
I dag har vi vært og hentet 6 av de 7 vinduene vi skal sette inn, -dessverre blir det litt ventetid på det siste, men vi er jo god på uferdige ting. Vi ligger egentlig ganske langt opp på verdenstoppen der, faktisk.
Siden det er litt håp i at snekkeren min kommer frem fra sin skjulte status som overtidsjobbende servicemekaniker de kommende dagene, er det vel fritt frem for interiørkonsulenten i å legge nye planer. Det har hun jo aaaaaaaldri gjort før!! :)
Egentlig bør jeg tømme uthuset for ting jeg ikke har kastet de siste årene, -fordi jeg kan jo komme på å få bruk for de! Jeg innser at jeg bare fikk middel målsetning i faget gjenbruk, -noe jeg virkelig irriterer meg over fordi jeg både liker ideologien og økonomien med det. For det er jo slik at jo mer du sparer på ett område, -dess mer kan du bruke på annet.  
Som når du finner den råfine dressjakka på HM, ble det plutselig nok til en ny veske fra Tory Burch. Veskemangel er jo trasig, og kan føre til dehydrering har jeg lest. Jeg er ikke sikker på hva dehydrering er, men det høres vondt ut! 
Etter jobb i morgen burde jeg prioritere å tømme uthuset før ting jeg ikke trenger, for å levere det på RIR. Men så kom jeg på at hengeren er okkupert av de nye vinduene....
Da kan jeg kanskje bruke tiden legge noen planer i steden! :)
Lurt!1 comment:

  1. It is ok as you are! I want to change myself little things or bigger, but for various reasons can not achieve. Sometimes, the rest of the family does not agree, sometimes require too much time or no longer considered a priority, why not admit, even financially!
    It has spent as much time with your loved ones in a pleasant way!
    Regards, Mia

    ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)