Saturday, July 2, 2016

Mitt glamour-liv ;) !!

Jeg orker ikke å legge ut bilde av det jeg har gjort i dag, fordi det er bare gruuuusomt kjedelig!!

Jeg har nemlig malt treverket i ørten smårutede vinduer på hagestua, og noen på huset. 
Mannen nevnte i går at jeg skulle støvsuge båten som står på land med en tykk, kvelende armert presenning over seg, og med 24 grader ute og sol, kjente jeg at jeg klødde bare med tanken.  Med maling fikk jeg iallefall litt sol og frisk luft, ikke en innestengt båt, fylt med glassfiberstøv. 

Da jeg spurte Andreas hvordan det gikk med støvsuginga, og han sa det var klart, mente jeg at han kunne ta over for meg.... -Det ble til at han forsvant opp i båten selv, for han klyper ikke i en malekost uten at han får ett par millioner. Minst! 
 Belønning for en lang dag med møkka-arbeid var hjemmelaget pizza foran tv'n.
Livet mitt er særdeles glamourøst i grunnen, og må si det matcher pynten i stua mi, perfekt!
;)
Ha en fortreffelig søndag, -så skal jeg fortsette med å prøve å lure meg unna støvsunginga!!


1 comment:

  1. Hei
    Så flott du har det!Jeg ser at du er en kreativ sjel og elsker hus og have!Jeg er også sånn....finner alltid på noe nytt jeg kan skape og glede meg over.. Har min egen have og interiørside på facebook som heter Topiary heart (oppkalt etter en buksbom som jag har formet som et hjerte for

    ca 10 år siden). Du er hjertelig velkommen her! Digger å følge bloggen din❤️ Hilsen Sølvi. (Prøvde å lage en blogg engang men fikk det ikke til....navnet følger meg dessverre og jeg får ikke fjernet det)

    ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)