Monday, August 24, 2009

Ikke alle dager blir som planlagt....

Dagen startet bra, men så måtte jeg en tur til Kristiansund, noe som spolerte de fleste av mine interiørmessige gjøremål i dag. Heldigvis fikk jeg bøtet litt på de med å besøke Christina på vei hjem. Handlet ikke det store til meg selv, men fikk kjøpt en forsinket bursdagsgave til mamma, siden operasjon brødboks er satt på vent. (utsolgt!)

Ett bilde av min svært så pledd-løse paviljong. Grunnen heter katt, og kan ganges med 3. Huff, jeg er lei av katter.....
Prøver å redde putene ved å sette de på høykant når de ikke er i bruk, men de hersens kattene klarer ofte å velte de.

Innimellom amming og bleieskift har jeg den siste uken ryddet i begge kottene oppe, samt på gjesterommet, -som var brukt som kott.
Sengen jeg holder på å male skal inn der, slik at jeg får hengt opp hyller og speil på veggen der inne. Det er jo best å tilpasse veggpynten etter man har fått på plass møblene.

Fylte petunia og eføy var innmari fint sammen, og pynter opp inngangspartiet vårt. Plantene er stiklinger jeg satte i kjelleren i vinter.

Da jeg kom hjem fra Kristiansund i dag, ble jeg møtt av en stor blå kontainer i hagen (-den stygge delen av den, ja!) Mens jeg har ryddet loftet, har min kjære ryddet i kjelleren, og han sorter og kaster så mye at han tok den enkle løsningen med DIGER søppeldunk!
Vi elsker tellekanter her i huset, og når vi rydder, så RYDDER vi!! ;)

Men nå skal vi sove!

Klem!

17 comments:

 1. Jeg elsker også å rydde!! Eller...jeg elsker ihvertfall at det er ryddig, er jo ikke alltid man liker veien dit, hehe!

  Du har en herlig blogg, Nina! Jeg beklager jeg har vært dårlig å kommentere, men du skal vit jeg har lest og kost meg her inne mange ganger:)

  Ha en flott uke:))

  ReplyDelete
 2. Jeg er ofte inne på bloggen din og leser og jeg må si du imponerer meg stadig. Du må jo ha masse energi - nettopp fått baby og barn som har begynt på skolen. Skulle ønske du kunne overføre litt energi til oss andre som ikke har så mye å ta av.
  Jeg har lagt deg til min bloggliste og jeg håper du synes det er greit. Ta en titt inne på min blogg hvis du har lyst til det. Hilsen Karianne fra Ålesund

  ReplyDelete
 3. WOW Nina, du er rå altså, hvordan i alle dager rekker du/dere alt???Jeg forstår det bare ikke. Synes jeg gjør mye jeg, men dere altså....lækkert!!

  Det høres nesten ut til åvære slik at din kjære rydder litt mye kanskej, redd det havner noe der som ikke burde eller??

  Deilig når det er tellekanter, her er det fortsatt 4 klesskap som venter på tur.....i helgen kanskje!!

  Hvordan gjør du med de stikningene dine, i vann først, eller rett i jorda?? Må prøve å skaffe meg noen "gratis" blomster før våren tror jeg!!

  Ha en flott uke.

  ReplyDelete
 4. Tellekanter er et fremmedord her hos oss, men her er iallefall litt bedre enn før;o)
  Holder på å lage meg systemer, og hver ting på sin plass. De siste 5 årene har vi flytta 3 ganger, så det har vært mye esker, og mange ting som ikke har hatt SIN plass;o)
  Gleder meg for hver ting som blir plassert;o)
  Nydelige blomster forresten;o)
  Klem
  Linda;o)

  ReplyDelete
 5. Hei :) ramla innom bloggen din jeg.. for en flott blogg:)

  Fint hus dere har.. ser ut som om dere har de kjempe fnt ellers også.. he ikke fått lest så mye av bloggen din jeg enda da.. men fant ut at jeg i alle fall skulle legge igjen en hilsen til deg..

  ha en fin dag :)

  ReplyDelete
 6. Så flott paviljong du har! Skjønner katteproblemet, vi har det samme her. Putene må pent bæres ut og inn ettersom vi sitter ute.
  Ellers er jeg like imponert over deg, du får liksom gjort alt på en gang du...

  ReplyDelete
 7. Så fine bilder du viser! Må jo bare si at du virkelig er en dame som er full av energi! Utrolig flink. Likte veldig godt knaggen din, falt veldig i smak! Ha en fin dag. Klem fra Linda

  ReplyDelete
 8. Min første tanke var også; Hvordan ialle dager har du overskudd til alt dette, du som nettopp har fått barn? Jeg bøyer meg i støvet.....

  Og du......jeg elsker også tellekanter:-))))

  ReplyDelete
 9. Så bra, container er toppen!! Skullev el ha flyttet litt oftere, sies det... Men 3 hus på 3/4 år holdt for meg:-) Jeg skal sjekke emre ut den kattefjernesprayen til uka! Dette skal vi fikse;-)

  Klem, M

  ReplyDelete
 10. Sukk, der flere som sliter med kattehår. Jeg kunne ikke vært mer enig i det du skriver om hageputer og katter. Heldigvis er vår katt stort sett utendørs, og da får det så være.

  Ha en fin dag!

  ReplyDelete
 11. Du er en kjempeflink blogger Nina, og så får du/dere gjort så utrolig mye! Hagen din er aldeles nydelig. Som deg må jeg også ha en pute- og pledd løs uteplass - grunnet katt. Har forsøkt meg med eget teppe til katten, men han liker å bestemme selv hvor han vil ligge

  ReplyDelete
 12. Apropos brødboksen du leiter etter. Lurer på om jeg så en sånn på Grotten i Kristiansund når jeg var der forrige uke. Kanskje du kan ringe dem og høre om de fortsatt har den inne?

  ReplyDelete
 13. heihei... ett tips som e billig og effektivt fjerner kattene, e å drysse pepper rundt paviljongen, dem like ikke pepper... ev en spray som ei dame nevne.. e visst en del planter katter ikke liker og, går jo ann å plante sånne litt omkring... lykke til..

  ReplyDelete
 14. Gir meg ende over av alt det du holder på med midt i ammetåka :)

  Deilig å få ryddet litt, jeg er dessverre ikke så flink med tellekanter... Men liker godt å ha det ryddig da. Men samler på alt for mye.

  Ha en fin onsdag :)

  Hilsen Margrethe

  ReplyDelete
 15. Hei Nina!

  Me har nett pussa opp kjøkkenet, og eg har forelska meg i dei såkalte Fisherman's lamps som eg såg i eit engelsk blad. Eg ser at du har ein sånn på ditt kjøkken, kan eg spørre kor du har fått tak i den, eller om du evt veit kor eg kan få kjøpt ein i dette landet? Kjempefine, er dei1

  ReplyDelete
 16. Så flotte bilder du har her og en veldig koselig blogg! Du er så kreativ og energisk - spennende å komme innom her hos deg:o)
  Ha en flott dag!

  Klem fra Solveig

  ReplyDelete
 17. Deilig å se en energisk kvinne som elsker tellekanter. Vi liker også å rydde, og noen påpeker det når de er på besøk. Men hva gjør vel det. Vi har det trivelig hjemme for det.

  Ha en fin uke. Nå er det snart helg igjen.

  Ingunn

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)