Friday, August 28, 2009

Innrømmelser....!

Fredag og helg!
Endelig mulig å få jobbet litt! ;)
Kanskje....
Svigermor pleier å ta med Leon på lange trilleturer når hun har fri, men denne helgen har hun overtatt en halvfull kontainer av oss, og skal tømme hus og uthus for rusk og rask. Har hun tid til tur da??
Min kjære har vært og hentet ett stillas, som etter min mening ser ut som ett drygt evighetsprojekt å reise, og i tillegg er det meldt regn, har jeg hørt....
Kjipt.

Blomster er tatt inn for å muntre opp litt, eller egentlig for å fylle opp glassene med noe, etter at jeg stakk av med telysglassene ut i gangen! Glassene fikk jeg den gangen jeg startet opp som konsulent for Perfect Home, og er "visnings-glass". Fint å bruke de til noe dekorativt!
Det er lenge siden jeg sluttet som konsulent, og glad er jeg for det nå, for den siste katalogen de sendte meg var bare tragisk. Noen burde sende de ett Jeanne d'Arc-magasin!!

Ellers så fikk jeg en flott award i går, av Margrethe (Margrethes hus og hage) som har en koselig blogg med mange flotte hagebilder og ekstremt flotte roser. Den utfordret meg til å fortelle ti ting om meg selv, noe som jeg skal prøve å få til uten av noen sovner.... Hva er det dere ikke vet om meg da??

-Jeg liker ikke å gå med veske, og gjør det (av og til) KUN for å matche antrekket!

-Jeg har sett filmen "Hånden som rører vuggen" maaange ganger bla. fordi jeg elsker huset i filmen!

-Min aller største uvane er at jeg er altfor avhengig av cola (Pepsi) til måltidene, og drikker det også til frokost! (huff & huff!)

-Jeg elsker både Rammstein og klassisk musikk!!

-Jeg hater filmer med Aliens og sånne overnaturlige monstre i, men det gjør dessverre ikke kjæresten min!! (Noe galt må det være med han også! ;) )

-Favorittskoene mine er vernesko!

-Da jeg var liten, ville jeg helst være gutt! (Det har gått over, altså selv om jeg liker vernesko!)

-Jeg har ikke alltid vært like lykkelig, men har hatt to krevende forhold på til sammen 11 år bak meg, noe som gjør at jeg setter så innmari stor pris på det livet vi lever nå....

-Jeg prater altfor mye!

-Og er altfor ærlig....!

Det er mange blogger jeg er svært glad i, og er innom hver dag, men jeg vet ikke hvem som ønsker å være med på denne "utleveringen". Derfor sier jeg at om noen har lyst, har de lov. Det sparer meg for litt tid også, for nå har jeg mye mer lyst å bruke kvelden på å besøke andre bloggere! (Jeg har nemlig fått tilbake PC'n min og slipper å låne samboerns! )Ønsker alle som er innom en flott helg!
Klem fra Nina.

12 comments:

 1. Heia!
  Enig med PH! På tiden med fornyelse!!
  Alt det du skriver om deg selv er nok sånn jeg oppfattet deg! Arbeidsjernet!!
  Ha ei god helg du og dine!
  Legger av boka til deg!
  Klem

  ReplyDelete
 2. Så fint å lese. Nå kjenner jeg deg ennå litt bedre. Og liker deg!

  Klem ingunn

  ReplyDelete
 3. Så morro å lese litt om deg:) Og godt å høre at det er fler som er avhengig av pepsi, og har samboere som av en eller annen grunn synes det er morro å se på noe med aliens:P Trodde det bare var min:P
  Ha en fin helg!!!

  ReplyDelete
 4. Flott dame i vernesko! Er lov å være lykkelig;-)) Aliens og Cola er fysj for meg, liker ikke!
  God helg!

  ReplyDelete
 5. Morsomt å lese om deg!!
  Jeg drikker også alt for mye pepsi så du er nok ikke alene om det...

  Ha en riktig fin helg!

  ReplyDelete
 6. Eg tek utfordringa og skal bruke dagen (saman med vedkløyvaren) til å hoste opp dirty details om meg sjølv:)

  Eg trur du kler vernesko! :)

  Anita

  ReplyDelete
 7. Herlig Nina!

  Heilt einig i den lista..
  Veldig bra<3

  Leneklem

  ReplyDelete
 8. Fine og inspirerende bilder på bloggen din, takk for titten :)

  ReplyDelete
 9. No har eg òg avslørt 10 ting om meg sjølv:)

  Anita

  ReplyDelete
 10. Så gøy å få lov til å vite litt mer om deg;) Kos deg med pc'en og andre blogger! Og ha en fin lørdags kveld!Klem fra Linda

  ReplyDelete
 11. Hei på deg,
  fin reportasje i avisa idag!! Og du har det helt Nydelig! Leser bloggen din hver dag og ser jo hvorfor du må ha vernesko så flittig som du er! Du får det meste til å skinne og bli noe vakkert.Tipper du kler de verneskoene ganske godt.

  Vet ikke om jeg har så mange lesere på bloggen min enda...så avsløringer får komme senere. Bare å ta en titt innom altså:-)

  ReplyDelete
 12. Heia:-)
  Elsker bloggen din jeg.Du har fått meg til å få øynene opp for blomster og hage.Har intrykk av at du er en reser til å jobbe:-)
  God helg!!!!

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)