Monday, August 24, 2009

Noe nytt, noe gammelt, noe slitt, men alt er mitt!

Jeg klarte ikke å la være å kjøpe denne skjønne knaggrekken, da jeg var i Molde på tirsdag. Syns den bare var fin! Akkurat i min stil.
Den fikk plass under trappen i gangen, for det var ikke så mange plasser å velge i mellom...
Plasseringen på denne lille hyllen, er jeg imidlertidig mye mer fornøyd med. Hyllen er en gave fra den eldste søstren min!
Under den hengte jeg en søt, liten knagg, egentlig for å henge vesken min på, men jeg tror jeg må skaffe meg en veske som matcher tapeten bedre! ;)

Hengte dette speilet opp i går, og den eneste hyllen jeg syns passet under den, var selvfølgelig hvit. Og vips ble speilet tatt ned igjen etter bare ett døgn, og har nå fått seg ett strøk med malekosten.
Med det samme jeg hadde kosten fremme, bestemte jeg meg like godt for å male denne hyllen også! (-det der ble egentlig en løgn, for malekosten har ligget på kjøkkenbenken den siste uken nå, så jeg slapp å ta den frem...!)
Det ble så mange kommentarer angående hylleknektene på Nathalies rom i etter gårsdagens innlegg, så jeg kan like gjerne si med en gang at disse garantert er utsolgt! For disse kjøpte jeg på Indiska i Østersund for ti år siden!! De på bildene i går ble kjøpt fra http://www.lobelia.no/ i fjor sommer, og jeg har ikke sett de igjen i løpet av den siste tiden, dessverre. Hylleplatene er hobbyplank.

Og med det samme jeg var i male-modus, hentet jeg like godt ned denne senga fra uthusloftet, slipet den ned, og gav den ett strøk.
Vi har kjøpt oss ny excenter-sliper nå, for den forrige overlevde bare i 4 år, i mitt bruk, selv om den to ganger fikk ny pussefot. Lageret gikk desverre heden, og jeg kjente jeg fikk gåsehud på armene med tanke på å leve uten min kjære slipemaskin. Heldigvis overrasket Andreas meg med en ny, og bedre en (-som jeg dog ikke fikk vite prisen på...) og sengen ble derfor pusset ned på 1-2-3!
Sengen tenkte jeg å ha på gjesterommet, men da må den være hvit. Grønn plasser i allefall ikke! Jeg ble litt usikker om den i det heletatt passer der oppe da jeg fikk den ned, for den var mye større enn jeg trodde!

Nå må jeg dessverre bare finne senga, for jeg har store problemer med å holde øynene åpne, her jeg sitter! Men jeg må vel bare sove litt, for Leon våkner om en time, og om 4 timer, og litt etter skal jeg opp og følge jentene på skolebussen! Men etter det, kan jeg kose meg med mere blogger, og dille i huset mitt igjen!

Natta!

16 comments:

 1. En smule egoistisk den overskriften da, men....
  Vårt??
  Næsj, samboer'n er MIN han og! ;)

  ReplyDelete
 2. Synes overskriften var flott jeg Nina!! He he...

  Hylla med knaggene var kjempefin, og den passet bra inn den. En knagg til veska, det var ikke dumt. Her fyller den en halv benk alene. hmmm.. kjøpe knagg idag tro?? Skal ihvertfall kjøpe noen strykemerker, for jeg holder på med en kjole til 10 åringen.

  Kjekt med et lite lager med ting du bare kan male når du trenger noe da...

  Ha en fin dag, håper du fikk sove!!

  ReplyDelete
 3. Ojj så mye flott :))
  Nydelige bilder Nina og alt du rekker !!!!

  Ha en fin uke.
  Klem,Kari

  ReplyDelete
 4. Så mye flott, Nina:)
  Utrolig hva du rekker over, mellom amming og bleieskift, lekker knagg og den lille under hyllen, smashing;)

  Håper du fikk sove litt, og ha en superduper dag.

  Klem fra Eli

  ReplyDelete
 5. Nydelig knekt og knagghylle.
  Jeg har sett på den knaggrekka jeg å.
  Så lekker, men vet ikke hvor jeg skal ha den...
  Håper du fikk sove litt i natt.
  Klem

  ReplyDelete
 6. Alt var bare lekkert;o) Og jeg gleder meg til å se senga ferdig, er rimelig sikker på at den blir en smule lekker den og;o))))
  Klem
  Linda;o)

  ReplyDelete
 7. åååå den knaggen var fiiin :)

  ReplyDelete
 8. Hehe. Det er kjekkest med al man eier selv, så hvorfor ikke få det fram! JEg eier det jeg trenger og har og trenger derfor ikke å snylte på andre med å låne og leie. Hehe

  Ha en flott mandag vi snakkes.

  Ps ble zimtrade ordre på meg i gårkveld!

  ReplyDelete
 9. Den knaggen er kjempe fin og har sett på den mange ganger selv, men vet ikke helt hvor jeg skal plassere den.. dhos deg passet den bare perfekt:) Er utolig imponert over hvor fint du har det hjemme og alt du rekker!!! Fatter ikke at det er mulig jeg:)Og er fortsatt dødsmisunnelig på hylleknektene dine:P

  Ha en fin dag:)

  ReplyDelete
 10. Bloggen din er til inspirasjon hver dag.
  Hva gjør du når du maler hylleknekter i metall? Hva grunner du med, og bruker du olje- eller vannbasert maling?

  ReplyDelete
 11. Du verden så mye du får gjort!! Syns du viser frem mye fint, men spesielt den nye knaggerekken falt jeg for!
  Husk å sove litt du og da!!

  ReplyDelete
 12. Hei Nina !! Jeg er rimelig fersk blogger, men er mektig imponert over din blogg!!! Du er jammen dyktig, både som inetriørarkitekt, gartner, mamma og kjæreste !! Mange kjempefine og innspirerende bilder . . . Har selv en stoooor hage, men hvet liksom ikke helt hvor jeg skal begynne.Elsker planter, stauder, men driver å tester litt ut hva det er klima for her inni fjorden. Så kommer jeg inn hit om blir litt satt ut av den fantastiske, frodige hagen din ... Grattis med babyen ;)) håper det er greit at jeg legger deg til bloggelista mi !!!
  Varme hilsner fra nord !!!

  ReplyDelete
 13. Åhh den kraggrekken har jeg og sett på, den er så fin! Passet fint inn hos deg :)

  ReplyDelete
 14. Hehehe...herlig innlegg!
  Alt du gjør blir jo såååå fint!
  Blir alltid inspirert av deg!
  Blir helt satt ut av all energien din....hvor får du den fra?
  Ginseng eller?
  Sengen blir nok kjempefin på gjesterommet;)
  Den hyllem med knagger har jeg også siklet litt etter, men har bestemt meg for ikke å kjøpe noe før jeg er flyttet inn i leiligheten og kommet litt i orden....kan hende den plutselig dukker opp hos meg også;)
  Ha en fin kveld;)
  Klem fra Maja

  ReplyDelete
 15. ;-) Nydelig den tapeten din, altså! Ha en super dag!

  ReplyDelete
 16. Så stilig den nye knaggrekka di var da. Denne tapeten din der er bare såååååå utrolig fin. Imponert over alle prosjektene du rekker, dyktig er du :-)

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)