Wednesday, May 12, 2010

I avisa igjen....

Jeg har atter en gang stukket nesen frem i en avis. Denne gangen er det i Nationen.
(ligger ute på nett i PDF-utgave)

Jeg ble mer fornøyd med bildene de valgte ut denne gangen, men to bilder av kjøkken og fremdeles ikke glassveranda eller peis, hmmm....?

Det kan forresten hende at teksten er lesbar om du klikker på bildet. Den er jeg kjempefornøyd med da!

Livet har vært litt urettferdig for Nina de siste dagene.

Jeg syns ikke det er noe gøy å være kvalm, og foretrekker å beholde den maten en først har spist. Sist jeg hadde omgangssyken var i juni 2006 den dagen jeg skulle til Malvik på Hagegal-treff, og jeg formelig gråt fordi jeg var så lei meg for at jeg ikke kunne dra.
På mangdag hadde jeg også store planer, men de endte bokstavelig talt i dass.....
Det ble en hel dag på sofaen, og ikke gjort det fnugg, så det siste døgnet har jeg jobbet som en tulling for å ta igjen det tapte.
Halv tre ble klokken i natt før jeg la meg, for så å stå opp igjen klokken 6 fordi Leon (som også ble syk) måtte ha ny bleie. Så ble det nok en times søvn før neste bleie, to opp på skolen en syk hjemme og meg på jobb. Sukk.
Etter 8 timer på jobb, var det på'n igjen med utpakking av varer, kundebesøk og pakking av varer, samt litt kos med de to ungene som var hjemme. Og noen spør meg om jeg ikke skal starte nettbutikk?
Nei, kyss meg der jeg er høyest når jeg plukker potet! Det GÅR bare ikke!!

Nå er klokken over halv ett på natta, og jeg skal på jobb i morgen, fredag, lørdag og søndag, og ha middagsgjester på mandag!
Jeg liker å ha det ganske hektisk, og liker å være effektiv, men jeg blir provosert når jeg om igjen og om igjen får spørsmål om hvorfor jeg ikke kan lage egen nettbutikk.
Er det ingen som skjønner at det er innmari mye arbeid?

Måtte bare får det UT liksom!
(Ellers er jeg svært fornøyd med livet mitt!)
Og godt var det!
Så til noe mer trivelig!!
Ja, og bildet over er til Anita på jobb som ikke er overbevist om at fylt super-petunia er fint....
(verandaen min i fjor)

Og for de som vurderer å ta seg en tur til Paradiset når jeg er å treffe hjemme med åpen butikk, kan jeg legge ut noen fristelser....
Gammeldags fransk "vask" og blomsterpotte på stett (bare den til høyre, for de to andre var altfor små til noe fornuftig) (339,- og 79,-)
Denne oppsatsen syns jeg bare er såååååå lekker!
Jeg har ikke tatt inn så veldig mange, så her er det stort sett første mann til mølla. Får jeg ikke disse kassene ut, kan det hende samboern flytter, for jeg har okkupert snekkerkjelleren i mangel på plass. Har liksom ikke hatt tid til å rydde og sortere lageret i kjelleren den siste tiden....
Kopphåndkle med blonder til kr 49,- (kremfargede)
Og kjempefine puter (Svært få igjen av de!)
Sølvbrett kr 219,- med blomsterkant
Diverse stæsj på det eks. skål i glass kr 29,- lysestake kr 85,-
Rødvinsglass, og nydelig vase med uttagbart glass-innsats kr 149,-
Rakk også å mate sneglene i hagen med blå drops i dag (Ferramol) og vanne pelargoniumene mine, mens jeg sang nattasang til tvillingene.
Men i morgen skal jeg bare jobbe 5 timer, så da blir det mer familie, og litt hage! ;)

16 comments:

 1. Uff stakars deg. Omgangssyken er vel omtrent den værste å få:((
  Skjønner godt at du blir sliten når du har en så hektisk hverdag. Kjenner jeg blir nesten sliten av å bare lese:)

  Fine bilder i avisa da:) og ikke minst det du har fått inn på butikken din:))

  Fylte petunia i lys rosa er min favoritt også:)) Blir nok den jeg skal ha i år også:))

  Du må passe på så du ikke sliter deg ut helt. Lykke til med arbeidshelga:))

  Klem
  AnnElin

  ReplyDelete
 2. Nina, du er virkelig ikke sann... Navnet på bloggen din passer på en prikk. Du ordner og styrer og får til så utrolig mye, at det bare er å bøye seg i støvet. Jeg digger damer det er litt tak i!
  Nå er vel ikke jeg blant de som har spurt om du kan starte nettbutikk, men jeg synes du skal ta det som et kompliment. Jeg bor dessverre alt for langt unna, og har ikke mulighet til å handle hos deg. Men jeg har et inntrykk av at du må være en genial dame å handle hos; serviceinnstilt, kunnskapsrik som gjerne deler litt og det faktum at du har utrolig mye lekkert i butikken din. Så jeg er nok blant dem som helt klart ville handlet i en eventuell nettbutikk. Når det er sagt har jeg full forsåelse for at du rett og slett ikke har tid for tiden. Men dette er altså ment som et kompliment og ikke noe mas;)
  Husk å sette deg ned og slappe av litt en gang i blant også.
  God bedring til alle mann! -Og kos deg masse med hagen din -som er en inspirasjon for mange.
  Klem fra Jijji

  ReplyDelete
 3. God bedring til deg Nina.
  Her nytter det ikke å være syk skjønner jeg. Og en evt nettbutikk kan du starte når livet retter seg ut med større unger, eller så kan dem starte det sjæl he he.
  Digger bloggen din og bildene dine og blir i godt humør av å lese....
  psst. Går det an å bestille varer av deg selv om jeg bor laaaaaangt unna? (Her snakker vi østlandet)

  Ha en god dag Nina, trekk pusten godt inn og tell til ti innimellom (mens du jobber self he he) så går alt seg til.

  ReplyDelete
 4. Arg... Du er spinnegal:) Du kan kalle det hva du vil, men omgangssyke var en måte å si ifra, du må ta bedre vare på deg selv. Du snakker rett fra levra på godt og vont og det pleier jeg selv å gjøre det samme. Fortsett å snakke fra levra men prøv å ta litt bedre på deg selv! Utrolig mye fint du har fått inn:) Nå er snø ingen hindring for å ta seg en tur, må bare finne tid. Hilsen Telma

  ReplyDelete
 5. Kjempeflott reportasje. Unner deg all god publisitet.
  Jeg er enig med Jill at du må ta det som et kompliment at folk synes du skal starte nettbutikk. Det er jo bare fordi at flere synes du har så flotte varer og ønsker å handle hos deg.
  Tror også at det er flere som har tenkt at dette burde Nina holde på med i større grad enn du gjør i dag.
  Ønsker deg ei god langhelg=)

  ReplyDelete
 6. Du er jo bare så fantastisk kreativ og effektiv.Virkelig flott har huset blitt også:) Men lurer litt på når du skal ta vare på deg selv oppi alt? Tror du er flink til det meste bortsett fta å lytte til kroppen din:)Mvh Lise

  ReplyDelete
 7. Haff... omgangssyke er noe .....
  Håper dere kommer dere fort til hektene igjen!

  Kjempefine bilder av deg i avisa.
  Koselig!

  Hvis du vil starte nettbutikk så gjør du der når du føler for det. Ikke for at andre maser. Er ikke alle som har det travelt i hverdagen. Og skjønner ikke at andre er det. Lukk det øret bare og gjør som du selv har lyst og tid til.

  Håper du får en fin helg!

  Klem Ingunn

  ReplyDelete
 8. Slenger meg bare på de andre her og sier at du må ta bedre vare på deg selv! men tydeligvis har du en nesten utømmelig kilde med energi å ta av!
  Butikken din er iallefall kjempefin, (kommer en tur igjen snart), og bloggen er like artig å lese hver gang, liker at du er så rett på sak.
  Ønsker deg og dine en fin og frisk helg!

  ReplyDelete
 9. Du er som tidligere sagt en SUPER mamma, alt du får til og unna gjort..Kjipt med å være syk, håper alle blir friske fort. Så gøy med innslaget i avisen da, så veldig bra ut. Kos deg i helgen selv om det blir mye jobb..klems..

  ReplyDelete
 10. Så moro med reportasje i avisa. Du har det jo bare LEKKERT også da. Håper formen er bedre idag - du må huske på å ta livet litt med ro også da. husk det er bare du som kan ta vare på deg. klem anita s

  ReplyDelete
 11. Så fin repotasje fra Paradiset Nina !! Huff håper dere blir friske og raske fort som fy !!! omgangssyken er bokstavlig talt noe D-R-I-T-T !!!

  Synes det faktum at noen vil at du skal starte nettbutikk vitner om uvitenhet.. Klar det hadde vært kjempekjekt for alle andre, men syyyyyke ta det er MYE jobb med en nettbutikk !!!Nei velg det stilen som passer deg, det er tross alt din hverdag og ditt liv det er snakk om :))

  NYDELIGE bilder av både blomster og krukker !!

  God bedringklem fra Maren !!

  ReplyDelete
 12. Uff det er jo så j... å ligge med med omganssyken.
  Gratulerer med avisinnlegg igjen, blitt kjendis du nå :)

  God helg til deg å dine.

  ReplyDelete
 13. Mye lekkert hos deg nå Nina.
  Og jeg skal være den første til å skrive under på at nettbutikk er mye arbeid. 8 timers dag + hele kvelden og helger går med. Og da er det alikevel mye som jeg ikke har tid til. Bla. å besøke og vedlikeholde alle bloggbekjentskapene;) Nå må jeg få butikken utav huset så jeg kan ansette hjelp. Men mindre jobbing på meg blir det jo ikke av den grunn da:))
  Stakkars hagene mine lider også. Tror jeg må ut en tur nå jeg. Blir jo veldig inspirert av deg, og alt du rekker;)
  Ha en fin kveld
  Klem:)

  ReplyDelete
 14. Hei din linselus. ;o)

  Moro med så mye fin omtale i avisene rundt om da. Viktig å være på hugget med det. Flink er du. ;o)))

  Har du finni ut hva jeg skulle ha igjen?? hehe Jeg har litt for mye å styre med om dagen så følger jo ikke med i det hele tatt. Svarte deg på mld di i går. ;o)

  Nå har jeg fått 32 tonn med pukk på garn så nå er jeg klar til drenering neste helg. Det skal bli godt!

  Ha en knall søndag og kose deg mase med den lille familien. ;o))

  Klem Simone :o)

  ReplyDelete
 15. Jeg vet ikke hva jeg skal si Nina. Jeg synes synd deg , men samtidig ler jeg høyt her av morsomt lesestoff. Altså, jeg mener..jeg ler ikke av fortvilelsen din, misforstå meg rett ;) men "kyss meg der jeg er høyest når jeg plukker potet". Hoho..har aldri hørt det uttrykket.
  Men nå må jeg samtidig få si at du virkelig er en turbo-kvinne. Jeg skjønner godt at det kan være en utfordring for deg å være syk, med alt det du gjør om dagen.
  Håper det løser seg, og at formen til alle i heimen stiger! Jeg kan gjerne forstå at nettbutikk ikke er akkurat det du tenker på nå.

  Ta vare på deg selv!
  God klem fra Line

  ReplyDelete
 16. Hei og god bedring, Nina! Nydelige bilder og artig med nationen, flott! Klem

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)