Saturday, May 15, 2010

Massedrap!

Det er noen som tror at denne harde vinteren har tatt knekken på disse slimete, brune smådjevlene i hagen, men jeg kan understreke at dere kan ikke ta mer feil!
Jeg har i de siste ukene funnet noe få i hagen min, men i kveld begynte det å småregne, så jeg gikk en ekstra runde for å se om jeg fant flere.
Det tok ikke lang tid før jeg hadde plukket full plantespaden min, så jeg gikk over til å putte de i en isboks. Etter at hagen min var nøye sømfart, tenkte jeg at jeg skulle sjekke stien og området bak ungdomshuset, rett nedenfor eiendommen vår. Der pådro jeg meg kink i ryggen av å gå bøyd så lenge, for det krydde av brunsnegler der!!
Det var faktisk det værste jeg noen gang har sett, og var det ikke for at flesteparten av de var små enda, hadde jeg nok kastet opp. På en liten tue kunne det ligge opptil sju stk på ett område mindre enn ett A4-ark.
Jeg må seriøst få gjort noe med det der området! Få hit en gravemaskin og grave ned svineriet!

Dagene går ellers så altfor fort for meg, og jeg begynner virkelig å se frem til å redusere stillingen min ved hagesenteret. Liker jobben, og de jeg jobber sammen med kjempegodt, men får gjort for lite hjemme, og brukt for liten tid sammen med ungene. I dag fikk jeg fri for å være med Nathalie på rideoppvisning, der også tvillingene fikk kose seg med å ri.

Da jeg kom hjem hadde jeg dårlig samvittighet for at jeg ikke hadde fått gjort noe forefallende hjemme, eller brukt tid sammen med Leon, så da slo jeg to fluer i en smekk og klippet plena med Leon i bæresele på magen. Han elsker alt som brummer, og fulgte nøye med på denne lille rare saken foran seg.
Mye bedre å ha han foran på magen enn på ryggen, syns jeg. Mulig jeg er mer vant til vekten der? ;)

Bildene her er av noen av nyhetene jeg fikk i går. Liftgardinene har jeg ikke fått hengt opp enda, så bilde av de får vente litt til.
Jeg får også to paller med varer fra Ib Laursen snart, så det er en spennede tid fremover nå. Må nok innrede ett rom på uthuset for å få plass til hyllene og utekrukkene der, inne er det ikke plass....

Stilige lampeskjermer.
Nytt blad fra Jeanne d'Arc Living kommer om ca 10 dager. (har du ikke sikret deg nr 3 må du være kjapp, for jeg har bare tre igjen)
Bilder fra bladet:
Deilig å ha badekar inne, ikke bare på uthuset....
Tror sannelig det er sofaen min på dette bildet, også! ;)

Må alle ha en flott 16 mai!
Nina skal på jobb ;)

11 comments:

 1. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 2. iiiiisj, tenker med gru på alle sneglene vi plukka i hagen i fjor sommer :(
  det er vel bare å finne frem saltvannet snart....;)
  ha en strålende søndag!
  klem fra Barbro

  ReplyDelete
 3. Hei på deg.
  Er det ikke fint å få nye varer,rene julaften synes nå jeg.enter også på varer fra Ib. Har jobbet for dem på messen i flere år,kanskje vi har møttes der?

  ReplyDelete
 4. Hei Nina, gressklipping med magesele er helt herlig, jeg gjorde også det med minsten og kom i avisa (Karo hadde rosa ørebeskyttere og hang der og lo ;-))
  Hvilken leverandør får du de flotte monogram tekstilene/lampeskjermene fra? Er de overtrekkene til stoler dyre?
  Camilla
  Hvis du ikke vil legge ut leverandør/pris på blogg, er eposten min camillagri@halden.net

  ReplyDelete
 5. Hei. Prøv kalk isteden for salt. Hørte det hjalp. De tørker inn, ikke det klisset som saltet gir. Skal selv prøve kalk når de kommer her. Og så er kalk bedre for naturen enn salt. Ha en fin dag:-)

  ReplyDelete
 6. Steike, hva du ikke får til! FLinke deg som har vært på sneglejakt - kjiiiiip jobb! Foreløpig er jeg SÅ utrolig heldig å ikke ha de i min hage, håper inderlig vi kan slippe... Det hadde vært noe! :o) Håper de forsvinner fra din hagen, iallefall sterkt redusert antall i år! :o)

  Ønsker deg en herlig dag1

  ReplyDelete
 7. :)Hei. Sneglesvineriet har vi nok av her også,skal ut i kveld å bli massemorder. Jeg legger de i en bøtte med øl,da får de jo en "salig" død. Flotte bilder du legger ut. Ha en strålande 17-MAI feiring.:) Mette.

  ReplyDelete
 8. Selv foretrekker jeg saks, da det er så lett å finne nye der du klippet i stykker en dagen før

  ReplyDelete
 9. Jeg tror jeg gir opp hagen,hvis det kommer snegler i den. Jeg greier ikke tanken på og plukke de. Så hjem til svigerinnen min så krøp de oppover veggen på huset,æsj;(

  Ønsker deg en fin 17mai
  Klem

  ReplyDelete
 10. Hei på deg.


  Jeg har ikke sett ei snile i den svære hagen min enda jeg så det problemet har ikke jeg enda i værtfall. Men håper du får tatt knekken på disse slimete dyra. ;o))

  Så bra du endelig har fått tak i de gardinene osv. Kjempebra! Da kommer det nok en bestilling på mer av det også snart! ;o)

  Ha en fin dag i dag med masse pølser og is. ;o)
  Klem Simone

  ReplyDelete
 11. He. He. Du er rett og slett ei hærlig jente;-) Ler av de morsomme inleggene dine;-)
  Slik er det å være mamma til 4 flotte barn;-)) med en utfordrende og hyggelig hverdag........
  HOPPLA!

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)