Friday, August 6, 2010

Ett kjøkken i natten....

Hadde faktisk begynt på ett annet blogg-innlegg nå, men syns jeg hadde for lite bilde, så jeg stakk og knipset noen flere på kjøkkenet.
Dette ble så mange at det ble ett eget innlegg!
Kom på at jeg tror at jeg ikke har tatt noe særlig bilder av kjøkkenet i annet enn dagslys, uten belysningen på her inne. Og siden vi har ett lysanlegg som er nøye planlagt av meg, kan det vel være greit å vise dette også.
Men så etter å ha begynt å skrive her, kom jeg på at hva er vitsen med å kommentere lysene, når ikke alle er på??
Så bars det ut på kjøkkenet igjen for å ta nye bilder!
Kan legge til at her var to av lyspærene gåen, -og slik har de faktisk vært i ett par måneder, men i denne lyse sommertid (-hvilken sommer?) hvem har vel behøvd lys?
Muffinskiltet står her og venter på at jeg skal finne en bedre plass til det. Falt for det på interiørmessa, og måtte bare bestille de med både lys og turkis/grønn bakgrunn. Klarte nemlig ikke velge!
Vi er egentlig veldig fornøyd med kjøkkenet vårt, til tross for at mye av veggplassen går bort i vinduene og de 5 dørene det har!!
Vi har jo hyller fra gulv til tak i spiskammerset, og dit stuer vi både tomflasker og papiravfall også. Mange kjøkket mangler særlig plass til dette.
Jeg har ikke bloggifisert kjøkkenet, eller stæsjet det på noe vis. Det eneste jeg tok bort var vannglasset mitt, og en Volvo XC90. Den sto på kjøkkenet etter at den fikk seg en vask, for jeg fant den i tekoppen min her en dag....
Vi har ett kaffe/te-område og ett brød-område på kjøkkenbenken vår, og bestikk/redskper i to skuffer på hver side av benken.
Det jeg savner mest er den ekstra benken jeg hadde i mitt forrige kjøkken, som var utrolig likt dette, er benken på den andre siden av komfyren. Det blir litt liten plass til å hakke grønnsaker ol. som en slenger i grytene med en gang her. (Området er ikke større pga pipe og døråpning) Men vi har snakket om å lage en liten foldebenk, hengslet i siden av komfyren, slik at en kan vippe opp den ved behov.
Til slutt lurte det seg med ett bilde fra stua som jeg knipset da jeg skulle sette meg ned for å blogge.
Det er selvsagt to lysekroner det er bilde av, men effekten er fin og nøye planlagt.Ha en super helg da, alle som ikke har noe mer fornuftig å ta seg til enn å lese bloggen min!
;)

PS bilde-linken er av julekjøkkenet mitt i Trønder-huset mitt i 2006.... grøss...
PSPS har åpent 12-15.00 i morgen grunnet mini-ferie utpå fjorden! ;)

13 comments:

 1. ÅÅÅ så fint du har det
  Kram Jeanette

  ReplyDelete
 2. For et nydelig kjøkken. Kan jeg spør hvor du har fått tak i barnestolen?

  ReplyDelete
 3. Du har et virkelig flott kjøkken. Ser du har porselensvask, hvordan liker du den? Lett å holde fin? Har VELDIG lyst på det når vi skal ordne kjøkken på Eggan/"Blomsterlåven", men er så usikker på hvordan de holder seg..

  ReplyDelete
 4. Utrolig koselig kjøkken,rene drømmekjøkkenet. :) Vi har ikke restaurert vårt enda,men det blir til jul,skal bli herlig. Stua di er også nydelig,fott tapet. Du er jo ei skikkelig flink interiørdame da med DEN smaken. :))God helg til deg .

  ReplyDelete
 5. Flott skulle det stå,skriveleif på ferde igjen. :)

  ReplyDelete
 6. Barnestolen er kjøpt (grønn) på Ikea 2002.
  Det er min porselensvask nr 2, så jeg liker den! (litt dum de rillene som er på den Ikea-vasken, men det var noe jeg reknet med. En må liksom vaske hver rille...)
  :)
  Takk for hyggelige kommentarer!

  ReplyDelete
 7. Så nydelig du har det, virkelig flott kjøkken og en fantastisk flott blogg!:)
  Titter innom igjen jeg :)
  En flott helg ønskes,
  klem fra meg, Anki

  ReplyDelete
 8. Utrolig delikat og stemningsfullt kjøkken du har!! Ja, også resten av huset (det jeg har sett) da;).

  God helg fra Marilinn

  ReplyDelete
 9. Hei Nina
  Syns du har et kjempekoselig kjøkken, mange herlige detaljer og lyst og trivelig :) og så elsker jeg spiskammerset – kunne veldig godt tenkt meg et slikt! Koselig også med hyllene over dørene… Med det samme vi snakker om kjøkken, så lurte jeg på om du er fornøyd med vasken? – har hørt så mye forskjellig når det gjelder holdbarhet, om den holder seg fint osv… Jeg syns de er utrolige flotte, selv om min mann ikke er helt enig her ;) Ønsker deg en herlig helg, kos deg ut på fjorden… Titter innom butikken din om ikke så lenge, Klem fra Mette

  ReplyDelete
 10. Du har det så fint. God smak:)
  Leste kommentaren din i bloggen og er ikke helt sikkerr på hva du mente?

  ReplyDelete
 11. Ååååå!WOOOOOW!!!
  Kjøkenet ditt er ein draum!

  Utruleg vakkert!
  Og alle detaljane..I LOVE!

  God helg♥

  Klem frå Astrid♥

  ReplyDelete
 12. Et kjempefint kjøkken! Virker ikke som om mange dører og vinduer har hindret dere

  :)Kaja

  ReplyDelete
 13. Flott kjøkken, har samme type selv :) Så lurt med en benk du kan ta opp å ned, Greit å få utnyttet plassen max :)

  Ha en fin helg.

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)