Friday, August 20, 2010

Ikke akkurat som Becky Bloomwood på shopping!

Nina har vært på 1,5 timers intensiv klesshopping i Molde i dag.
Jeg syns det er morsomt å handle klær når en finner ting man liker, og at de ser bra ut på, men for tiden syns jeg at det er altfor mange fæle snitt, tragiske farger og stygge motiver, så der er ikke noe gøy i det heletatt.
Etter at jeg fikk mitt fjerde barn i fjor sommer har ikke magen min blitt helt slik jeg vil at den skal være. Og de aller fleste toppene som er i butikkene nå, får meg til å se ut som om magen min er tre ganger så stor, og det føles IKKE bra!
Bukser er heller ikke enkelt, og jeg skjønner ikke hvilke kropper de er sydd for. En bukse jeg prøvde var vid som en sekk over hoftene, men syltrang over leggene. Med smale hofter og spinkle legger ser det heller ikke bra ut.
*Sukk* den som hadde hatt sin egen sydame......

Det er nå under en uke til vi drar på to ukers ferie til Tyrkia, og jeg måtte ha både en bukse å reise i, nye sandaler, undertøy og ny bikini før vi drar.
Grunnen er svært enkel. Den eneste buksen jeg føler meg vel i, er en 5 år gammel sak fulle av hull. Ja, det var hull i dan da jeg kjøpte den, men det er snittet jeg liker.
Sandalene jeg bruker her hjemme og på båten har jeg arvet av lillebror som nå bruker str 45 i sko.... Det vil med andre ord si at de ikke er nye, men nærmere 10-12 år.
Undertøy er ikke morsomt å fortelle om en gang, for de som har hatt melkespreng og full-ammet en baby vet at ting utvides, -da er også bh'en inkludert. Senere "faller" liksom innholdet ut når en bøyer seg for å luke ol.
Bikiniene mine, som etter min mening ikke er utslitte, har fått sånn merkelig konsistens etter noen år i skuffen. Pussig.

Men jeg dro altså til byen, selv om det bare var litt under to timer til jeg måtte hente tvillingene på skolen. Og på en og en halv time klarte jeg å få med meg noe hjem.....

Fant bukse og dongerishorts på barneavdelingen på Kapp Ahl. Helt greit da å betale 200 kr for en jeans som passer perfekt. Litt må en jo ha igjen for å være fri for rumpe. (dypt savnet av og til...)

Så plukket jeg med meg to par sandaler på Økonomisko. Ett par -ikke så fine, men billige og passende for stranden/bassenget, og ett par praktiske tur-sandaler til grei pris. Lover å kaste Daniels gamle nå!
Helt typisk meg å dra til byen for å prøve sko i samboern utgåtte, hvite bomullssokker, men de er superpraktiske å tre på seg etter fotbad og mengder av fotkrem kvelden før....
Og glemte jeg å finne noen andre før jeg dro??

Beltet er til min rumpeløse datter, som ikke kler å sægge, og klokken er ment på henne for hun kommer alltid for sent til middag.
Skrubbehansker for mine hageknær, -om jeg ikke heller skal bruke fotfil.....

To sett med undertøy i merkelige farger, men forandring fryder kanskje??
På H&M får man to sett med undertøy med dobbelt opp med truser til bare litt over 500 kr. Kvaliteten er ikke den aller beste, og så ofte som jeg kaster klær, burde jeg sikkert heller gå å kjøpe meg en Triumph-bh til samme prisen og slutte å klage over at puppene ikke holder seg på plass. (Jeg kaster ikke klærne før de faller fra hverandre, liksom....)

Smykker & stæsj er det MYE morsommere å kjøpe, men dessverre trenger jeg ikke så mye av dette, siden skuffene er fulle fra før.

Det er så sjelden jeg kjøper klær at da jeg gikk inn på H&M fra den gamle inngangen i andre etasje, måtte jeg stoppe for å finne ut hvor jeg var. Avdelingen for dameklær var bare helt borte, så jeg tror jeg mistet noen minutter der, før jeg fant frem. Jeg tok de inn igjen da jeg skulle gå ut igjen, og fant en trøye, en skjorte og en genser på under ett minutt i ungdomsavdelingen da. Rakk ikke prøve de heller for jeg var allerede for sent ute.

Tvillingene skulle egentlig sykle på skolen i dag, sammen med storesøster, men det pøsregnet så de ble kjørt i steden. Derfor måtte jeg hente de, for det er litt for langt å gå.
Jeg ilte i bilen og fikk samtidig skrevet sms til læreren at jeg var forsinket i dag også. Men da jeg kjørte ut av byen, ringte mammaen til venninnen deres om at tvillingene ville bli med de hjem, så det var rett før jeg snudde. Romlingen i magen fikk meg til å fortsette hjemover.

Alle disse grusomme helfigursspeilene i prøverommene,-også med vinkel, fikk meg til å ha lyst til å skjerpe meg og spise litt sunnere. Derfor stakk jeg innom Skålasenteret, og kjøpe meg ingridienser til salat.
Men da jeg kom hjem min kjære, sykemeldte samboer hadde satt på pizza til oss, og lukten av nystekt pizza fristet for mye. Slengte litt salat på tallerkenen min for å lette litt på samvittigheten da.


6 comments:

 1. Sånn er livet for ei travel fleirbarnsmor ;-). Du er god på å beskrive, morsomt å lese. Ha ein fin dag vidare!

  ReplyDelete
 2. Jeg er nok litt mer som Becky ja, "trenger" ofte veldig mye og har mange GODE unnskyldninger..

  Som de armbåndene du har kjøpt deg. Drev å hengte dem opp på jobben i går og hengte like fort av noe stæsj til meg selv også. Må jo ha noe fint og nytt til å henge på det nye smykkestativet jeg kjøpte av deg. ;)

  Klem

  ReplyDelete
 3. Syns du har brukt tiden din flittig Nina! Jeg syns det er et ork å handle klær til meg selv, men jeg må nok snart ta en runde....enten jeg vil eller ikke;)

  Krusene jeg kjøpte hos deg passet glimrende på kjøkkenet mitt, slettes ikke verst det når man har alt annet enn hvitt på veggene:)

  God helg til deg!

  ReplyDelete
 4. Hehe men berta da, skal ikke du til Tyrkia da???? Der er det jo vanvittig mye å shoppe, mye billigere å. ;o)

  Jeg har bare vært der en gang, å i noen timer, men det var nå en ny stor rullekoffert fullstappa fordet. hehe

  Masse crap der da. ;o) Men uansett, du har vært flink. hehe

  Se hva jeg har besst meg da. ;o)

  Vi må snart snakke sammen ang messa, jeg reiser jo til Italia tirsdags mårran. ;o)

  Nattaklem fra meg. ;o))))))

  ReplyDelete
 5. Flink du har vært da! :) Jeg ender alltid opp med noe til unga, og svært lite til meg selv... :P

  ReplyDelete
 6. Hei Nina
  Du har bare en fantastisk nydelig hage!!! – inspirerende, flott og mange nydelige blomster … Herlige bilder av din skjønne små også ♥ og stilig med motivet i brilleglassene!!! Syns du fant mye fint jeg… jeg syns ikke det er noe gøy å handle klær, mye morsommere å handle ting til hus og heim ;) hihi… Heldige deg som skal til Tyrkia, en forlengelse av sommeren… det hørtes deilig ut! Ønsker deg en flott søndag, klem fra Mette

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)