Thursday, August 5, 2010

Sugar in the morning....

Når en våkner uten hodepine, og kjenner seg både uthvilt og opplagt.
Når solen skinner inn gjennom vinduet og himmelen ser slik ut.
Og omgivelsene dine er slik du har skapt de, da er det godt at en ny dag kommer.
I går og de to forgående dagene har nakken min vært som stein, og hodet verket, men jeg liker ikke å blogge om det, for jeg foretrekker selv å lese om positive ting.
Men nå er alt bra, og da betyr ikke så mye det som var i går. Det hører historien til, den vi ikke ønsker å minnest.
Å drive butikk på landet, og bruke nettet som trekkplaster og reklame, er ikke bare bare, for utallige spørsmål stilles, -selvsagt! Og må besvares av hun som er så dum at hun legger ut fristende bilder.
Som man reder ligger man.
Etter at jeg skrev på Facebook at jeg faktisk ikke ville selge mer enn jeg gjør via Nettet, fordi jeg ikke har tid til det, ble det heldigvis litt roligere, og innboksen som alltid pleier å ha 20 nye mailer, sto bare på 7. Deilig!
En stiller seg jo spørsmålet om alle pleier å kontakte annonsørene i interiørbladene like ofte om en lurer på hva en ting koster....
Det er jo ikke alltid en har lov eller ønsker å legge ut prisene sine offentlig, -hva skal vi med konkurransetilsynet da, om alle har like priser for de står på Nettet.
Jeg pleier å si at prisene skal harmonere med størrelsen på butikken min, og syns det burde holde til å kjøre seg en tur hit.
De som bor andre steder og ønsker pakke i posten er en helt ting, men hvorfor spørre om igjen og om igjen hva det koster å sende ting, når jeg ikke har nettbutikk og Postens hjemmesider er åpen for alle. Sukk....
Ønsker du dette inn med teskje, koster det altså 150 kr å sende en pakke i Norge. I den kan du putte varer opp til 10 kg, og tingene er forsikret, så om noe tar skade av basketball-turen, får du igjen pengene med Posten.
Det er derfor svært lite lønnsomt å sende to cafelatte-kopper fra Green Gate, og ikke noe mer. Da blir koppene kostende over 150 kr pr stk!
Små lette ting, som ikke kan knuses sender jeg lett med brevpost. Den totale vekten må da være under 1 kg, og helst ikke større enn en tykk telefonkatalog. (formatet står på Posten.no) viss ikke kommer det ett formattillegg på kr 21,- oppå.
PS det er helt greit for meg å sende store pakker for å spe på omsetningen i butikken min, -ikke tro noe annet. Men å sende 4 glass til kr 29,- pr stk blir etter min mening litt tullete.....
Det var dagens skyllebøtte.
Nå er det sikkert nok bilder av soverommet mitt, som stort sett ser likedan ut som for to år siden. Men jeg ser ikke så mye av det, for jeg oppholder meg ikke her så mye i våken tilstand. Dessuten hender det at man har andre intessante ting å se på.... ;)
Viss ikke kan jeg studere de nye boksene mine fra butikken min.
Eller gå til rommet innenfor og studere han her.
T-skjorten som ligger over ansiktet hans (-måtte forresten flytte litt på den, så det var mulig å se en baby der) er kosen. Kosen lukter mamma eller pappa, for Leon stjeler våre t-skjorter (mine nattskjorter) for å kose med og legger de da over hele ansiktet. Vi må liksom sjekke at han får puste inni der, men han får ikke sove så lett uten.
Sengen er arvegods, 16 år gammel, men like fin som ny.
Nye leker i gammel stil står og venter.
Snakker om Sugar in the morning!
Med ett godt grep om kosen.
Da kan jeg ikke sitte inne lenger, og støvsuging og oppvasken er tatt mens bildene ble lastet inn! ;)
Multimamma er back in business!

7 comments:

 1. Koselig og våkne til slike omgivelser og slik en skjønn blid gutt:)
  kos deg med denne dagen Nina..
  eddaKlemmer

  ReplyDelete
 2. Hei hei på deg.

  Ja det må være deilig å våkne sånn. Lenge sia det for meg..hehe


  Har visstnok fått pakka i dag, håper bare plantene har overlevd. ;o)

  Klem klem fra mæ

  ReplyDelete
 3. Kjemoekoslig å våkne og ha det så fint om morningen ja :) Det kjennes nok ut som himmelen når du nett har hatt nokre travle/vonde dagar. Kjenner til det der.. og det er ikkje noko særlig mens det står på, men så blir det så mykje betre etterpå likevel. Vi treng kanskje kontraster for å bli minna på kor godt vi faktisk har det.

  Kjempelekre bilder du viser her :) sååå skjønn han er :)

  ps, eg var i nærmiljøet hos deg i sommar, men visste ikkje at du dreiv butikk, da skulle eg jammen tatt turen innom! men skriver det bak øret til neste gang :)

  Godklem til deg :)

  ReplyDelete
 4. Hei Nina
  Alltid koselig og inspirerende å se bilder fra hjemmet ditt ♥ og herlig når man våkner til slikt vær :) – skjønne lille Leon Alexander, så herlige bilder… Ja, jeg kan tenke meg det er nok mail og facebook å svare på, og ikke minst pakke og sende. Syns du er flink – du har jo kunder, butikk, bestillinger, hjem, mann, barn, blogg, hage…. Hvordan du får det til :) Tusen takk for god service og pakker fra deg – alt svarte til forventningene og alt var i skjønneste orden :) linker til deg når jeg får laget et innlegg om varene fra deg….

  Kanskje jeg får til å titte innom deg ganske snart. Det ble plutselig bestemt at vi skal ta en tur ned til min samboers familie i Ørsta/ Volda, vi reiser nå i helga. Så kommer kanskje jeg innom rundt 13, 14 – 16. august… Ønsker deg en fortsatt fin uke, klem fra Mette

  ReplyDelete
 5. Skjønne bilder, veldig stemningsfulle! Og for en gooo`baby!<3 Klem Heidi

  ReplyDelete
 6. Det er slike dager som er herlige å våkne til Nina. Ligge litt ekstra lenge i senga og se ut på den blå himmelen, og når en da står opp og går ut på trappa og kjenner frisk luft og fuglekvitter, da er dagen reddet.


  Bilen er fortsatt like hel ser jeg :-)

  Klem Jorunn

  ReplyDelete
 7. Du har en kjempefin blogg og jeg kunne ønske jeg kunne ha besøkt butikken din, men dessverre bor jeg for langt unna.

  Har du prøvd akupunktur? Det kan blant annet løse opp vonde muskler, får deg til å slappe av(lenger enn akkurat der og da)og det kan fjerne hodepine. Jeg er ingen helsefanatiker, men sliter med det samme som deg(vonde skuldre=hodepine delux). Jeg prøvde akupunktur og det funket! Ønsker deg en fortsatt fin sommer!

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)