Saturday, August 28, 2010

Når en interiørblogger flater ut på ferie....

Jeg har tatt noen dager fri fra blogg, mail og jobb fra nettet, og heller lånt bort PC'n til ivrige småjenter som trenger en times avkobling fra solen.
Har enda ikke åpnet alle mailene, og ikke svart på en eneste en enda.
Har man ferie, så har man ferie!

Slik ser forresten kjøkkenet til en interiørblogger ut når vi er på ferie.....
Jeg innrømmer at jeg har ryddet litt etterpå, men strøkent er det ikke! ;)
Foreldrene mine byttet leilighet i Tyrkia i år, etter å ha hatt en annen en litt lenger opp her i Oba i 6 år. Dette er vår første tur hit og så langt er vi utrolig fornøyd med det aller, aller meste. Dette er nemlig den totale motseningen til vårt hjem i Paradiset, men hva er da ikke bedre enn noe helt annet enn det daglige liv da når man er på ferie?
Her står Andreas på verandaen vår, mens jeg sitter nede på restauranten og venter på han. Kort vei å gå når man har glemt noe....
Her står jeg på verandaen og knipser gaten foran oss.
Det er liv og røre over alt, og musikk fra alle kanter nå om kvelden.
Der det er mørkt i enden av gaten ligger stranden. Veldig fint å bo så nærme.
I tillegg har vi basseng bak leilighetskomplekset, det vi både i dag og i går har hatt hele bassenget helt alene 90% av tiden. Det er Andreas og tvillingene som bader her, mens Nathalie ligger på flytemadrassen. Det er bare utrolig deilig å ha så stor plass alene, og det eneste levenet er fra sine egne unger. Men det er mer enn nok det, altså. Sukk...
Utsikten fra verandaen om kvelden:
Rett under oss er det også restaurant, og fra verandaen ved inngangsdøra kiket vi på dette showet nå i kveld.
Mannen som plasserte de siste glassene på toppen av stabelen står på verandaen rett under oss, så vi følte som vi hadde balkong på ett teater.
Det er jo slik i Tyrkia at kelnere er ikke bare kelnere. De må være sirkusartister, sjonglører, dansere og apekatter i tillegg, for konkurransen om gjestene er stor.
Så når det dukker opp interiørforretninger i hver en bygd hjemme i Norge, trøster jeg meg med at konkurransen i Alanya er verre. Her har de dessverre ikke kommet på å satse på interiør enda da, -noe som sikkert nok hadde slått bra an når hundrevis av nordmenn eier leiligheter i samme byen.
Kanskje jeg skal legge ned i Paradiset og starte her i steden....
;)

Som kommer tilbake med mere interiørrelatert, bla. Tyrkisk minimalisme, den nakne sannhet om helfigursspeil og ulempen med svarte gulv....

9 comments:

 1. Så aldeles herlig ut Nina!!! kjenner nesten varmen, hihi... kos dere masse og nyt dagen og hverandre, stor klem fra Mette

  ReplyDelete
 2. SÅ herlig med ferie! Skulle ønske det var meg... Kos dere masse videre!

  Kaja:)

  ReplyDelete
 3. Kjekt kjøkkenbilde:)) Som du sier, har man ferie så har man ferie:)

  Ha det fortsatt fint:)

  ReplyDelete
 4. Det så ut som er superfin plass å ha ferie! :D

  ReplyDelete
 5. Hei Nina!
  Jeg har sendt deg en mail ang. "Tomines hjem". Jeg er litt usikker på om den ble riktig sendt. Håper du vil undersøke det og si fra her om den ikke kom fram.

  Hilsen Fama

  ReplyDelete
 6. Heldige dere!!!
  Er det noe jeg virkelig savner i Oba....så er det interiørforretninger...start en filial....du kommer til å selge så det suser :o)

  ha en fin ferie!!

  ReplyDelete
 7. Hei bert. Flott leil da. ;o)

  Sjekk bloggen min for bilderas fra messa! ;o)

  Klem fra NY. ;o))))

  ReplyDelete
 8. Hei hei

  Kos dere og NYT ferielivet - viktig å lade batteriene

  klem anita s

  ReplyDelete
 9. Kjente igjen meg, var i Oba i fjor,syntes plassen var helt herlig og butikkene hadde mye billigere klær enn inne i Alanya ;-)

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)