Wednesday, December 25, 2013

En bemerkelsesverdig jul....

Enkelte ting var ganske så tradisjonelt denne julaften, som god frokost, kos i sofaen i pysj og 3 nøtter til Askepott på tv'n....
 Noe jeg ikke hadde prøvd før, var å stelle i hagen.....(!)
Med 10 varmegrader og grønn plen, var det i grunnen neket og belysningen på sypressen, det eneste som minte om jul.....
Jeg, Charlotte og Leon var ute i mange timer, mens Maria lå inne med feber, og storesøster holdt på med storesøster ting.

Ungene er det i grunnen umulig å ta fine bilder av, men fikk til dette, etter forsøk 36. Leon ville IKKE se normal ut, bare gape og gjeipe, og knipe igjen øynene.
 Vi har hatt noen dager med sykdom i huset, så her på bildet er det Charlotte som akkurat har tatt over stafett-pinnen fra Maria, med feber. Maria var dårlig i går og i morgens. Charlotte i kveld, og sikkert i morgen tidlig. Håper det stopper der da.
 I år valgte jeg å feire jule her hjemme, sammen med svigermor.
Vi har vært hjemme hos mine foreldre ellers, men vi begynner å bli så mange og tar så stor plass, og alle mine 4 søsken er jo også hjemme hos mamma.....
Enkel pådekking med 15 år gammelt juleservise som ungene liker mer enn mamma... ;)
Tradisjon og unger! ;)

Så med magen full av pinnekjøtt og pepsi, trøtt, sliten, men veldig lykkelig, tar jeg kvelden, og ønsker alle sammen en riktig god jul videre.
Er plutselig tilbake med en haug med bilder fra ett julepyntet hjem.2 comments:

  1. What a lovely Christmas home! Merry Christmas Nina!

    ReplyDelete
  2. Fint med tradisjoner....jeg er en ny folger...norsk blogger fra UK!! Nydelig hus dere har!! Gleder meg til aa se mere I 2014!! Onsker deg et riktig godt nytt aar!

    ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)