Saturday, December 28, 2013

Full kos!

Lørdag og funnet sofaen etter ett fantastisk måltid bestående av foccaciabrød, ajoli og scampi, krydret med mengder av chili, hvitløk, lime og ingefær.  
Nå er Leon i seng, og jeg har laget med en kopp med kaffe med en skvett Baileys i, og kjenner at jeg ikke har tenkt å bevege meg ut av sofaen på en stund. 
 Det er ett par ting jeg er meget fornøyd med for tiden, og det ene er vinteren vi har, som er totalt fraværende, og vi har en temp på dagen på 10 grader, 8 grader nå på seinkvelden. Sinnsykt deilig! Men jeg håper ikke straffen er en søkkvåt sommer.....

I tillegg er jeg veldig fornøyd med å ha en mann som jeg igrunnen går innmari godt sammen med. Liker å ha ett liv uten intriger, Texas og styr. Godt det.
 Mine ønsker til neste år er at ungene krangler mindre, og at Staten ikke stikker av med alt overskuddet mitt slik de pleier....
Ha en flott helg videre!


1 comment:

  1. Hei Nina! God jul ;) selger du sånne kunstige juletrær som du har i stua? Skulle hatt ett på 300-350cm.... Regner med de er i 5-8000krklassen egentlig, men greit å spørre ;)
    Håper du får beholde litt av overskuddet!!! Om ikke i penger, så iallefall av ork og arbeidslyst!! Men heeelst pengene og! :)

    ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)