Monday, December 30, 2013

Ikke alt er like gøy....

Jeg ser at noen hiver ut jula allerede.
Jeg er litt treg av meg, og hverken pynter til jul tidlig, eller kaster den ut tidlig. 
Nå er det heller ikke så innmari "overjulete" hjemme hos meg, -for da blir jeg også lei! Men litt egenprodusert, litt flott pynt, og endel som ungene har laget må en jo ha frem. 
Maria på 10 har laget den flotte dekorasjonen på kjøkkenbordet. -Riktignok er det jeg som har laget juletreet på den, -for jeg fant ingen annen plass å sette det på. Veldig gøy med det ungene lager, og jeg prøver å passe på å skrive årstall på det. 
 I morgen skal vi ha nyttårsselskap for å feire en liten overaskelse på årets siste dag, og det er så oppmuntrende med litt ekstra pynt på denne mørke tiden. Mulig vi avslører hva det er.... ;)
I dag har jeg sittet hele dagen med regnskap og hjemmekontor, og er temmelig lei for å si det mildt. Gleder meg stort til å ta inn nye varer, og kan formelig ikke vente på å bli kvitt noen av det vi har hatt inne en stund.
Vi har jo også åpnet nettbutikk, og vil satse stort på den i januar!
Har lagt ut noen tilbud der nå, så ta gjerne en titt! Www.paradisetinterior.no/tilbud!http://www.paradisetinterior.no/specials

3 comments:

  1. Ja, sånn er det bare.. Regnskapet må taes jevnt og trutt.. Jeg fører regnskapet til mannen min på fritiden, og aldri fyker timene så fort som når jeg sitter med dette. Håper ikke "futen" stikker avgårde med alt overskuddet ditt, og at det kan bli litt igjen til å putte på sparegrisen.. Synes forøvrig at innlegget ditt med hagearbeid på julaftne var litt morsomt.. Godt nyttår.

    ReplyDelete
  2. Hei Nina, herlig blogg du har :) Hviken leverandør er kjøkkenet ditt fra?

    ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)