Thursday, January 16, 2014

Ingen er feilfri!

Nå har jeg blogget så lite den siste tiden at jeg formelig har utviklet blogge-angst!
Mens jeg var syk har sikkert en million temaer og ytringer, av alskes teorier og tanker poppet opp i hodet, men nå når jeg er frisk, kjenner jeg bare angsten komme krypende....
-Tenkt om folk syns jeg har blir bare altfor kjedelig, og ikke kommer på noe nytt!!!

Ja, ja... Ingen er feilfri!
De siste dagene har jeg altså jobbet, jobbet og jobbet, og prestert flere dager på rad å glemme å ta med meg tomme kasser hjem til å putte min større samling med julepynt i. I tillegg forsøker jeg å besvare alle mulige spørsmål, bestille varer, klage på varer, lete etter varer, bestille fly, hotell, gjøre avtaler med leverandører, -eller egentlig svare de at jeg ikke ønsker å lage avtale med de, for jeg vil komme og gå når det passer MEG på messa!  Fått min kjære til å kjøpe ny linse til mitt defekte kamera, -for jeg har ikke tid! Laget middag med en hånd mens jeg snakker i telefonene med den andre, og tenker på hvorfor jeg ALDRI klarte å sette av tid til å finne ut hvordan den der trådløse øredingsen jeg fikk av Andreas for leeeeenge siden virker!!
Så derfor har jeg juletreet enda, lurer på hvilken dag det er i dag, og ser at det ikke er lett å gjøre både min egen og en ansatts jobb hver uke. Trøsten er at en sparer penger, og har stålkontroll på lageroversikten. Elsker klisterhjernen min!

Ja, nå er jeg ferdig med å være syk, og har tenkt å vente minst 7,5 år til neste gang!

De neste dagene skal jeg prøve å IKKE jobbe på kveldstid, ta igjen tapt tid med ungene, sparke samboeren opp fra sofaen, og planlegge neste helg, -da skal jeg og Sati på messe.

Siden vi har fått vinter nå, og jeg ikke har fått strøm på mitt nå fixede kamera, har jeg stjålet ett bilde fra nettet:
(Beklager Fotograf, men bildet var delt hundre ganger, så jeg aner ikke opprinnelsen...-men vakkert er det!.)

PS Fått ett par spørsmål den siste tiden ang nettbutikken, men det er altså Sati som styrer denne, mens jeg driver den fysiske butikken, og bare hjelper til med å legge inn produkter og priser på nettet. Jeg kan derfor hverken svare for når ting blir pakket og sendt, eller i den dur....
Nettbutikken finner du her: Paradiset Interiør, og der finner du også butikkens egen mailadresse.

Nå er det dusjen! ;)
2 comments:

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)