Wednesday, January 1, 2014

Kan det bli bedre....?

Bordet er dekket og "høna" som jeg kaller den, står i ovnen. 
Nyttårsaften 2013 er en spesiell dag for oss, og Andreas har valgt kalkun til årets siste måltid. Gjestene er mine foreldre og broren min med samboer, og bonussønn. Svigermor måtte dessverre melde avbud da hun har blitt smittet av Jr med en kraftig forkjølelse.
 Jeg har ikke pyntet bordet mer enn dette, fordi fatene tar opp all plassen. Kalkun, grønnsaker og Waldorfsalat. (Har prøvd flere ganger tidligere, men får alltid "kjeft" av samboeren av at det ikke er plass til maten med det dillet mitt! ;) )
 Måltidet ble veldig bra, og kalkunen den saftigste jeg noen gang har laget. Alle i familien min elsker min hjemmelagede, sellerifrie waldorfsalat, unntatt Leon.
-I lika ikkje annanas! Kom det fra han som hadde både delt druer og walnøtter.....
Men det aller beste er å være verdens lykkeligste, nyforlovet med sin kjæreste gjennom 8 år.....
Godt nyttår!


6 comments:

 1. Godt nytt år ! Og gratulerer så masse med forlovelse:-)
  Gleder meg til å følge deg her på bloggen i 2014 også!

  ReplyDelete
 2. Stor gratulasjon til dere begge.<3

  Nyttårsklem fra Kirsten

  ReplyDelete
 3. Hei Nina og Andreas! Hjertelig til lykke med forlovelsen! Håper det ikke blir 8 år til bryllupet står;) Jeg ventet nemlig så lenge, men så holdt vi også giftermålet vårt hemmelig å 5 år før vi holdt overraskelsesfest for familien... Det var gøy! Lykke til i det nye året til dere alle.

  ReplyDelete
 4. Godt nytt år, og gratulerer så mye med forlovelsen, Nina :) Ps. Et lite tips til waldorfsalaten: Et år jeg skulle kjøpe ingredienser før nyttår var det tomt for ananas. I ren desperasjon tok jeg fersken istedet, og siden da har jeg kun brukt fersken. Mye bedre!

  Klem fra Eli :)

  ReplyDelete
 5. Kjempekoselig du har pyntet bordet :)) Å gratulerer så mye nok en gang (gjordet det på insta også) med forlovelsen :D <3

  Godt nytt år,
  Klemmer :)

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)