Sunday, May 17, 2009

Hurra!!

Her er det klart for 17-mai frokost, med kokte egg og varme ciabattabrød. Oppdekkingen tar de som ikke er på badet hos frisør Mamma.
Selv sitter mamma her full av hvitmaling, og gruer seg innmari til å måtte ty til whitesprite for å få de bort. Hater lukta!

Jeg og min nye venn, strykejernet sto og heiet på Alexander under finalen til Grand Prix, og det var ikke spennende en gang....! Gratulerer til de alle, og seieren var vel fortjent, og det var ett klart signal fra alle i følge poengene, at her har vi ett virkelig talent!
Jeg stakk ut i halvmørket og plukket en bukett med syrin til ære for vinneren!

Duften er himmelsk, og får kanskje mitt trøtte tryne til å våkne i morgen, når jeg kommer ned trappen.
Været i dag har vært ikke-bunad-vennlig, med over 24 grader i skyggen, så alternative antrekk er ordnet til mine små prinsesser i morgen.
Må alle ha en flott 17 mai!

14 comments:

 1. Mon tro om det var mange som stod med strykehjernet foran tv`n og heiet på Aleksander/Norge? Jeg også hehe..
  Koselig med syriner og så lukter de herligt.
  Sier det igjen, gratulerer med dagen;0)

  ReplyDelete
 2. Gratulerer med dagen Nina .gartulerer til Rybakk...en super og verdig vinner...
  Håper dagen blir fin.
  Klem Kerstin

  ReplyDelete
 3. Så koselig. Ha ein super 17. mai!

  Helsing Tonje

  ReplyDelete
 4. Ønsker deg og dine en fin 17 mai feiring!
  Hurra for Norge både på det ene og andre viset!

  Klem fra Linda

  ReplyDelete
 5. Syrin allerede er jo helt fantastisk! Min står for første gang etter jeg plantet den full av knopper, men det tar nok 1-2 uker litt avhengig av været før den blomsterer vil jeg tro. Duften er berusende deilgi! Gelder meg :)

  Ha en flott nasjonaldag!

  ReplyDelete
 6. Ha en fin feiring i finværet! Bunad er så fint.

  Klem ingunn :)

  ReplyDelete
 7. Gratulere med dagen!!
  Nydelig fint hos deg!

  ReplyDelete
 8. Mmmm syriner lukter utrolig deilig - jeg har en kollega som har syrinnlysthus, og det må være vidunderlig å sitter der omgitt av lukt - nærmest berusende... Jeg har en liten syring og den kan jeg desverre ikke ta inn blomster fra - den er bare halvmeteren høy, men det kommer en blomst!!!
  hILDE

  ReplyDelete
 9. Gratulerer med dagen! Det er så morsomt å følge med på hagen din. Jeg får masse ideer og inspirasjon, tusen takk for det.Hilsen Marit

  ReplyDelete
 10. Hei
  Ville bare gi deg et lite tips for å få av maling fra fingrene. Bruk våtservietter, de som en bruker til babyer, de litt tykke. Da går det vekk, en må gni litt, men det lukter mye bedre.
  Mvh Skorpionen

  ReplyDelete
 11. Jeg ønsker meg skikkelig en stor syrin i min fretidige hage. Syns det lukter helt fantastisk godt! Håper dere har hatt en fin dag. :)

  ReplyDelete
 12. Må jo ha bunad på 17.mai!!!! Har "ny" av året selv jeg, og er såååå fornøyd!! Er forresten veldig spent på gutten, om han vil ha bunad neste år, men den tid den sorg:0) Kos dere!

  ReplyDelete
 13. Hei, verdens beste råd for å få bort maling fra hender og hvor den ellers måtte havne, er å bruke vanlig matolje. Smør inn, tørk over med papir opg vask med vanlig såpe. Supereffektivt! Hilsen ei som heller ikke kan fordra white sprite

  ReplyDelete
 14. Et lite tips :)Jeg bruker olje (olivenolje, soya, raps eller lignende) for å få bort maling fra hendene. Slipper lukta og hendene blir ikke knusk tørre :)
  Siri

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)