Sunday, May 31, 2009

I Paradiset holder man ikke hviledagen hellig....

Vips, så ble ett gapende hull til en søt liten plett foran huset.
Området i forgrunnen har jeg allerede plantet i, med pioner, akeleier, ridderspore og rosa storhjelm.
I kroken i hjørnet skal vi nok legge skifer oppå singelen. Orker bare ikke å gjøre det nå. Jeg skal jo også kante med storgatestein mellom pukk og plen, men jeg må ha litt å gjøre til neste år også...
Her anlegger jeg sti foran huset.
Andreas vil ha den snorrett, bokstavelig talt! ;)
Rett bak meg, der jeg står og tar bilde, skal jeg ha en klematis-bue, men jeg finner ikke en sånn smijernssak jeg liker...! Vil ha en med spyd på midten! (-som ikke skal være av plast!!)
Ellers blir det litt plen her, foran huset, men jeg må vel ha ett lite bedd også. Ikke ett langt, smalt ett langs husveggen, i hvertfall, for det er både det kjedeligste og det mest upraktiske jeg vet om. (Ørkenbedd?? haha...!)

En murerbalje kan brukes til så mangt....
Charlotte og Maria fikk kose seg her etter at vi kom hjem fra bursdagsselskap, og storesøster fikk bli igjen og overnatte i telt.
Etter at solen gikk ned, grillet vi pølser og mashmallows på bål, og koste oss.

Andreas har også ryddet bort ett monstum av en vårgyvel, bak huset, så her er det nå ett disponibelt område for den kreative.
PS. Kreativiteten har reist på ferie, kjennes det ut for, for jeg er bare så sliten oppe i hode etter å prøve å få skikk på 1400 kvm med eiendom.
Derfor blir det tidlig kveld i kveld, og håper på nye idéer i løpet av natten.

Klem fra Nina.

11 comments:

 1. Det ordnar seg... :o) Mulig at kreativiteten prøvar å sei at kanskje kroppen treng ei pause... Du held jo på som ein vind! Eg er heller ikkje av sorten som sit stille, men du går meg (og mange andre) ein høg gong ;o)

  Nyt resten av Pinsa! Rekna med det er likefint vèr i Paradis som i Hjørundfjorden :o)

  Mvh Tonje

  ReplyDelete
 2. Har en arbeid å gjøre så har en det!
  Kan ikke hvile en hele helligdagen ;O)
  Flott hage du har!
  Deilig med noen ekstra fridager, slik at en får puslet litt med slike ting!
  Hagesysler her også i dag...i nydelig sommervær!

  Nyt siste rest av pinsen!
  Klem Linda

  ReplyDelete
 3. Les bloggen min. Der får du tips om noe som kan få deg til å sitte på rompa litt. Du TRENGER det nå. HØRER du !!!!!!!!

  ReplyDelete
 4. Man trenger litt hvile inni mellom, både kropp og sjel, så kommer nok både krefter og kreativitet tilbake.
  Herlig badebilde!

  ReplyDelete
 5. Du har allerede utrettet mer på den lille tiden dere har hatt huset enn vi har gjort til sammen på over 10 år med vårt! Og det med voksende mage! Ikke noe rart du blir sliten.

  ReplyDelete
 6. utrolige prosjekt! dere er flinke!
  har du noe tips på planting av peoner? har så lyst på, men er usikker på hvordan man skal gjøre det..

  klemmer malin

  ReplyDelete
 7. Oi, dere har nok å finne på om dagene. Men resultatet blir sikkert knall!!

  ReplyDelete
 8. Hagen deres blir bare penere og penere, helt herlig!! :o) Men det er viktig å slappe litt av også, selv om det kan være vanskelig til tider.. Iallefall når det er sånn knallvær som det er nå, og en bare gjerne skulle gjort litt til, og litt til, og litt til.. :o)

  Når det gjelder bue til klatreplanter har jeg ikke sett variant med spyd til salgs her i området, men den de har på clas ohlson er jo kjempelekker!! http://www.clasohlson.no/Product/LargeImageViewer.aspx?Path=/Archive/Images/Products/Hi/311426_ljusC_A_2007-03-16_140636_784.jpg

  Håper du får tid til å slappe litt av i dag også, pass på deg selv og den lille inni magen! :o)

  ReplyDelete
 9. Kan tenke meg at den kreative delen av hjernen jobber på høygir og klekker ut spennende nye prosjekter til i morgen - gleder meg til å se - hi hi hi...
  Hilde

  ReplyDelete
 10. Hva hører du på svigerfar...som er proff...nei og nei...ha ha ha...klart du gjør det, her er det ikke tele, så det er ikke nødvendig her hos oss....

  Smilte godt av boblebadet bildet, så koselig. Kommer til å bli så fint hos dere, hvil deg du, hagen løper ikke noe sted!

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)